Uzlina na dovolené

lucie274
21.7.23 09:45

Uzlina na dovolené

Dobrý den, prosím vás minuli týden byla moje dcera nemocná (horečky, bolest v krku ) pak se uzdravila a o víkendu se jí udělala uzlina na krku tak sem si říkala že to bude dobré jelikož sme sme jeli v pondělí do Chorvatska, teď sme tu a uzlinu má pořád na dotek bolestivou jinak v krku ji neboli nic ani horečky jen ta bolavá uzlina docela velká, chci se zeptat prosím nebo uklidnit že to je ještě po nemoci ještě a jestli se malá normálně může koupat v moři když jsou pařáky. Děkuji za vaše odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76526
21.7.23 09:46
@lucie274 píše:
Dobrý den, prosím vás minuli týden byla moje dcera nemocná (horečky, bolest v krku ) pak se uzdravila a o víkendu se jí udělala uzlina na krku tak sem si říkala že to bude dobré jelikož sme sme jeli v pondělí do Chorvatska, teď sme tu a uzlinu má pořád na dotek bolestivou jinak v krku ji neboli nic ani horečky jen ta bolavá uzlina docela velká, chci se zeptat prosím nebo uklidnit že to je ještě po nemoci ještě a jestli se malá normálně může koupat v moři když jsou pařáky. Děkuji za vaše odpovědi.

je to po nemoci, koupat v moři se může a na uzlinu jí nesahej, nechat v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucie274
21.7.23 09:52

@stinga děkuji a nato ji nic nemám koupit nebo mám ji dělat zabal na noc? Nebo si toho nevšímát

• Citovat
  • Upravit
9733
21.7.23 09:54
@lucie274 píše:
@stinga děkuji a nato ji nic nemám koupit nebo mám ji dělat zabal na noc? Nebo si toho nevšímát

Nevšímat, nesahat, zbytečně nedlachnit, případně pokud tě to uklidní, tak nechat po návratu zkontrolovat u pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
21.7.23 10:11

Dcerka na to hodně trpí, nějakou dobu trvá než se jí po nemoci ztratí. Většinou se začne zmenšovat a přijde další nemoc nebo nachlazení tak zase naběhne :zed: Teď máme doma angínu a má pod čelistí 2 švestky :roll: Vůbec si těch uzlin nevšímej, nesahej na ně… Zmizí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.7.23 10:16

Nesahat na to a v pripade bolesti dat treba slabou davku sirupu na bolest. Koupat se samozrejme muze, ale na slunicku bych si nenechavala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA