Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@lucie274 píše:
Dobrý den, prosím vás minuli týden byla moje dcera nemocná (horečky, bolest v krku ) pak se uzdravila a o víkendu se jí udělala uzlina na krku tak sem si říkala že to bude dobré jelikož sme sme jeli v pondělí do Chorvatska, teď sme tu a uzlinu má pořád na dotek bolestivou jinak v krku ji neboli nic ani horečky jen ta bolavá uzlina docela velká, chci se zeptat prosím nebo uklidnit že to je ještě po nemoci ještě a jestli se malá normálně může koupat v moři když jsou pařáky. Děkuji za vaše odpovědi.
je to po nemoci, koupat v moři se může a na uzlinu jí nesahej, nechat v klidu
@stinga děkuji a nato ji nic nemám koupit nebo mám ji dělat zabal na noc? Nebo si toho nevšímát
@lucie274 píše:
@stinga děkuji a nato ji nic nemám koupit nebo mám ji dělat zabal na noc? Nebo si toho nevšímát
Nevšímat, nesahat, zbytečně nedlachnit, případně pokud tě to uklidní, tak nechat po návratu zkontrolovat u pediatra.
Dcerka na to hodně trpí, nějakou dobu trvá než se jí po nemoci ztratí. Většinou se začne zmenšovat a přijde další nemoc nebo nachlazení tak zase naběhne
Teď máme doma angínu a má pod čelistí 2 švestky
Vůbec si těch uzlin nevšímej, nesahej na ně… Zmizí ![]()
Nesahat na to a v pripade bolesti dat treba slabou davku sirupu na bolest. Koupat se samozrejme muze, ale na slunicku bych si nenechavala…
Dobrý den, prosím vás minuli týden byla moje dcera nemocná (horečky, bolest v krku ) pak se uzdravila a o víkendu se jí udělala uzlina na krku tak sem si říkala že to bude dobré jelikož sme sme jeli v pondělí do Chorvatska, teď sme tu a uzlinu má pořád na dotek bolestivou jinak v krku ji neboli nic ani horečky jen ta bolavá uzlina docela velká, chci se zeptat prosím nebo uklidnit že to je ještě po nemoci ještě a jestli se malá normálně může koupat v moři když jsou pařáky. Děkuji za vaše odpovědi.