Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj snažilky co si o tom myslíte, popřípadě máte zkušenost? Nebo je tu někdo kdo tomu rozumí?
je to nanic, jen za to vyhodíš prachy.
Nevěřím, ale jako každé placemo má zhruba u třetiny populace efekt, takže pokud na to věříš…může ti to pomoct, těhotenství je hodně o psychice, takže proč ne.
@Anonymní píše:
@martina.se Vlastní zkušenost?
placebo efekt.. já bych do toho neinvestovala, ale známá tomu věří.. už pár let marně ![]()
No pokud nevíš co s penězma
jinak můžeš třeba projít branou plodnosti pod ještěrkou na Bezdězu…účinnost bude stejná ![]()
@martina.se píše:
placebo efekt.. já bych do toho neinvestovala, ale známá tomu věří.. už pár let marně
Asi věří málo. Musí víc intenzivně. ![]()
Jinak já tomu rozumím. Není na tom nic rozumného. Jen ten placebo efekt, který by mohl zabrat. Jenže u tebe po téhle diskusi už asi ne, zkazily ti to už ty přede mnou. ![]()
@Litta píše:
Asi věří málo. Musí víc intenzivně.
Jinak já tomu rozumím. Není na tom nic rozumného. Jen ten placebo efekt, který by mohl zabrat. Jenže u tebe po téhle diskusi už asi ne, zkazily ti to už ty přede mnou.
tak nějak.. ani to placebo nezabírá. ![]()
Použij všechno, čemu věříš
pokud pochybuješ, tak to budou vyhozené peníze. Víra má obrovskou moc.
@siisi jistě to má, ale důležité je také jednat v souladu tzn. logicky milovat se s partnerem…takhle, jak si to popsala by k tomu mít dítě stačilo jen věřit a pak na tebe sestoupí zlatý déšt´ ![]()
@siisi jo jasně
to přenech panence Marii a Ježíškovi na Vánoce ![]()
@brumdinka píše:
@siisi jistě to má, ale důležité je také jednat v souladu tzn. logicky milovat se s partnerem…takhle, jak si to popsala by k tomu mít dítě stačilo jen věřit a pak na tebe sestoupí zlatý déšt´
Když se bude panna hodně modlit a věřit, tak třeba jednou půjde po parku, někdo na ni skočí a za 9 měsíců porodí. Zázrak. ![]()
Ahoj snažilky co si o tom myslíte, popřípadě máte zkušenost? Nebo je tu někdo kdo tomu rozumí?