Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měřím po druhé v životě, první graf před 3 lety skončil těhotenstvím. Teď zkouším další -druhý, zda funguje tělo jak má. Myslím, že OVU proběhla, špinilůa jsem 3 dny, byl i pozitivni OVU test a pak mě druhý den bolelo silně břicho. Ale ty teploty jsou nějak nizko. Měly by po OVU jit nahoru ne? Ikdyž těhotenství nečekám, jelikož byl sex jen 4 dny před OVU.(čekala jsem, že bude dřív a pak nebyl manžel doma
)
děkuju za radu…
@pajinka85 Co by jsi chtěla slyšet? Každý má ty teploty jiné, myslím, že graf ovu vyznačil správně. Teploty jsou na čárou, tak to tolik neřeš
Pokles tam může být, může značit uhnizďování, ale také nemusí nic znamenat.Jsou holky, které ze sexu 4dny před ovu jsou těhotné, jiné nikoli. Bohužel musíš počkat zda ms dorazí nebo potom udělat test.Na jakékoli závěry je brzy. ![]()
Vydrž ještě týden a uvidíš ![]()
@Dadys myslíš, že tedy i po OVU mohou být ty teploty takhle nízko? Já se v tom právě moc nevyznám. A co jsem si grafy prohlížela, tak takove nizke teploty jsem po OVU moc nenachazela. Přikladam graf z těhotenstvi před 3 lety.
Pokoukej tady… http://merenibt.xf.cz/index2.html jsou tam různé příklady křivek. Ale ovu proběhla a to je hlavní ![]()
@pajinka85 no vidíš a zrovna v tomhle grafu to máš vyznačeno přerušovanou čarou, takže si není ani stoprocentně jistý a ovu byla, těhotná jsi z toho byla také
@Dadys no vyskočilo dnes…a tak nějak tomu nerozumim…někdo mi řika, že je určitě anovulační… Tak snad ten přišti bude už normalnější
@pajinka85 to je zvláštní, uvidíš co z toho bude, až to dostaneš můžeš si odpočítat 14dní a mrknout kdy byla…jinak dle grafu jsi měla pozitivní i ovu test i otevřený čípek…
a třeba ms ani nepřijde
…tak dej vědět, jsem zvědavá co z toho bude..