Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
beru první měsíc Proveru od 15. dne..takže teprve nějaký třetí den. Četla jsem, že Provera zvyšuje teplotu, tak by mě zajímal váš názor na můj graf. Měla jsem dojem, že neovoluji, pan doktor bohužel ovulaci nemohl potvrdit ani vyvrátit, protože jsem přišla moc brzo, ale podle grafu to vypadá, že ovulka došla dřív než jsem Proveru začala brát..jen nevím jestli se tomu dá věřit, když Provera pak háže s teplotou jak se jí zachce.. cyklus není u konce, ale i tak bych ráda věděla co si o tom myslíte.. pokud třeba máte zkušenost s měřením BT a Proverou.. ![]()
@Hanulka84 Tak pokud máš cyklus kolem 36 až 47 dní, tak je velmi nepravděpodobné, že bys měla ovulaci před 15 dnem… jak to může ovlivnit neporadím, ale přijde mi divné nasazovat léky, když vlastně ani nevíš, jestli ovulaci máš nebo ne? A předtím si BT měřila? A jak dlouho?
Před tím jsem si dělala ovu testy a nikdy nevyšel pozitivní. Zapomněla jsem napsat že jsem už asi před rokem Proveru na srovnání měla.. na tři měsíce a pomohla mi a tehdy vim, že ovulace nebyla, proto mi jí teď napsal znovu aby mi srovnala opět se prodlužující cyklus a mohli jsme lépe tu ovulaci odchytit… no a cyklus na grafu je záměrně 28 protože na to mi rpovera minule cyklus zkrátila..
@Hanulka84 Mě taky nikdy nevyšel ovu test pozitivní a mám 2 děti…