Anatomicka vanicka Onda Evolution od OK baby???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
353
2.6.07 17:57

Anatomicka vanicka Onda Evolution od OK baby???

Holky, co říkáte na tuto vaničku???Jak dlouho ji může mimčo využít???
Jaké jsou Vaše zkušenosti??A k tomu dát cestovní přebal. pultík na vanu a mám vystaráno???Viz předchoz dotaz…

http://www.okbaby.it/…volution.php?…

Moc díky za rady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
2.6.07 18:16

Ahoj,

vaničku mohu jen doporučit je naprosto bezpečná a koupání je mnohem jednoduší. Já jí používala skoro do roka, pak už dítě řádí ve vaně.

Pokud chcech právě jí prodávám za 400,– kč, je v dobrém stavu, používala jsem jí poze u rodičů na chalupě.

Pokud bys měla zájem, tak se ozvi

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
8.6.07 10:21

Ahoj

děkuji za nabídku, ale já pokud ji budu brát, tak i s těmi držáky na vanu. Ale pořád váhám, zda nezvolit obyčejnou neanatomickou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
8.6.07 10:31

Já mám i ty držáky, ale použila jsem to jen jednou, je to dost nepraktické - k miminu musíš být tak nepohodlně skloněná a bolejí od toho záda, je lepší když u toho sedíš na bobku. Navíc jsem měla strach, že se mi vanička převrhne i s mimčem, a když je trochu větší a hýbe se tak bych si to nelajsla. Také se to pak špatně vylévá. Pokud se budeš ale rozhodovat mezi normální a anatomickou, tak já jednoznačně doporučuji anatomickou.

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.6.07 11:43

Fakt ty drzaky nejsou dobre???

Je, Bubino, to jsi mne prekvapila… Ja myslela, ze s temi drzaky to je pevne a prakticke…Ale kdyz to mam na vane, tak tam je prece odtok, staci otevrit a vyleje se mi to primo do vany…Vim, ze jeste podobnou vyrabi Cam, nevim jestli s odtokem, mas fakt od OK baby???
A to prodavas i s temi drzaky? A jakou barvu mas?
A kde jsi ji tedy mela polozenou tu vanu, kdyz ne na drzacich…???A kdyz jsi chtela umyt zadicka a dite lezi na zadech, tak jak jsi umyvala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.6.07 11:45

Fakt ty drzaky nejsou dobre???

Je, Bubino, to jsi mne prekvapila… Ja myslela, ze s temi drzaky to je pevne a prakticke…Ale kdyz to mam na vane, tak tam je prece odtok, staci otevrit a vyleje se mi to primo do vany…Vim, ze jeste podobnou vyrabi Cam, nevim jestli s odtokem, mas vak od OK baby???
A to prodavas i s temi drzaky? A jakou barvu mas?
A kde jsi ji tedy mela polozenou tu vanu, kdyz ne na drzacich…???A kdyz jsi chtela umyt zadicka a dite lezi na zadech, tak jak jsi umyvala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
11.6.07 15:02

já mám starší typ a ty držáky nejsou tak dobré jako v této nové, ale to nemění nic na tom, že by to bylo stejně nepraktické (nevím jak máte vysokou vanu, ale ja asi 50 cm od země a měřím 164 cm a byla bych u toho nahrbená - zkus si to jak by tě to bavilo stát u koupání !! Na obrázku je ta vana mnohem vyšší než obvykle - nebo je ta slečna děsnej prcek)). Děti jsou dost nevyzpytatelné a mohou klidně z vaničky přepadnout. Já jsem měla vaničku na podlaze a seděla jsem u toho, což mě vyhovovalo. Vodu mi pak manžel vylil nebo i já sama (mám celkem sílu). Ten odtok u té vaničky není noc moc, trvalo to dost dlouho. Zádíčka jsem moc nemyla - vody jsem tam dávala víc a políváním se mimčo pěkně ošplouchlo. Kolem a kolem - držáky nic moc, ale anatomický tvar neměl chybu, a to i když dcera už seděla.

Bubina

PS Pokus se ty příspěvky neposílat tolikrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
11.6.07 15:07

Zapomněla jsem dodat - držáky mám, pak mám nepoužívanou krabičku http://www.okbaby.it/…o/corall.php?… v modré barvě, jako má vanička. Vše ve skvělém stavu.

Dneska jsem naposledy na internetu, pak jedu na chalupu, tak se ozvi jestli si to rozmyslíš.

Bubina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
13.6.07 10:20

ahoj Bubino,
taj asi pujdu do te neanatomicke vanicky, dam ji na 2 zidle proti sobe a hotovo…Moc Ti dekuji za nabidku a preji pekne dny!!! Rada by jsem sehnala nejakou vetsi vanu, ale neanatomickou, aby se mimco pak mohlo rochnit…Dnes jsem se na tu anatomickou jeste byla divat a uz mne to nepresvedcilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí