Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, co říkáte na tuto vaničku???Jak dlouho ji může mimčo využít???
Jaké jsou Vaše zkušenosti??A k tomu dát cestovní přebal. pultík na vanu a mám vystaráno???Viz předchoz dotaz…
http://www.okbaby.it/…volution.php?…
Moc díky za rady!!!
Ahoj,
vaničku mohu jen doporučit je naprosto bezpečná a koupání je mnohem jednoduší. Já jí používala skoro do roka, pak už dítě řádí ve vaně.
Pokud chcech právě jí prodávám za 400,– kč, je v dobrém stavu, používala jsem jí poze u rodičů na chalupě.
Pokud bys měla zájem, tak se ozvi
Bubina
děkuji za nabídku, ale já pokud ji budu brát, tak i s těmi držáky na vanu. Ale pořád váhám, zda nezvolit obyčejnou neanatomickou..
Já mám i ty držáky, ale použila jsem to jen jednou, je to dost nepraktické - k miminu musíš být tak nepohodlně skloněná a bolejí od toho záda, je lepší když u toho sedíš na bobku. Navíc jsem měla strach, že se mi vanička převrhne i s mimčem, a když je trochu větší a hýbe se tak bych si to nelajsla. Také se to pak špatně vylévá. Pokud se budeš ale rozhodovat mezi normální a anatomickou, tak já jednoznačně doporučuji anatomickou.
Bubina
Je, Bubino, to jsi mne prekvapila… Ja myslela, ze s temi drzaky to je pevne a prakticke…Ale kdyz to mam na vane, tak tam je prece odtok, staci otevrit a vyleje se mi to primo do vany…Vim, ze jeste podobnou vyrabi Cam, nevim jestli s odtokem, mas fakt od OK baby???
A to prodavas i s temi drzaky? A jakou barvu mas?
A kde jsi ji tedy mela polozenou tu vanu, kdyz ne na drzacich…???A kdyz jsi chtela umyt zadicka a dite lezi na zadech, tak jak jsi umyvala???
Je, Bubino, to jsi mne prekvapila… Ja myslela, ze s temi drzaky to je pevne a prakticke…Ale kdyz to mam na vane, tak tam je prece odtok, staci otevrit a vyleje se mi to primo do vany…Vim, ze jeste podobnou vyrabi Cam, nevim jestli s odtokem, mas vak od OK baby???
A to prodavas i s temi drzaky? A jakou barvu mas?
A kde jsi ji tedy mela polozenou tu vanu, kdyz ne na drzacich…???A kdyz jsi chtela umyt zadicka a dite lezi na zadech, tak jak jsi umyvala???
já mám starší typ a ty držáky nejsou tak dobré jako v této nové, ale to nemění nic na tom, že by to bylo stejně nepraktické (nevím jak máte vysokou vanu, ale ja asi 50 cm od země a měřím 164 cm a byla bych u toho nahrbená - zkus si to jak by tě to bavilo stát u koupání !! Na obrázku je ta vana mnohem vyšší než obvykle - nebo je ta slečna děsnej prcek)). Děti jsou dost nevyzpytatelné a mohou klidně z vaničky přepadnout. Já jsem měla vaničku na podlaze a seděla jsem u toho, což mě vyhovovalo. Vodu mi pak manžel vylil nebo i já sama (mám celkem sílu). Ten odtok u té vaničky není noc moc, trvalo to dost dlouho. Zádíčka jsem moc nemyla - vody jsem tam dávala víc a políváním se mimčo pěkně ošplouchlo. Kolem a kolem - držáky nic moc, ale anatomický tvar neměl chybu, a to i když dcera už seděla.
Bubina
PS Pokus se ty příspěvky neposílat tolikrát ![]()
Zapomněla jsem dodat - držáky mám, pak mám nepoužívanou krabičku http://www.okbaby.it/…o/corall.php?… v modré barvě, jako má vanička. Vše ve skvělém stavu.
Dneska jsem naposledy na internetu, pak jedu na chalupu, tak se ozvi jestli si to rozmyslíš.
Bubina
ahoj Bubino,
taj asi pujdu do te neanatomicke vanicky, dam ji na 2 zidle proti sobe a hotovo…Moc Ti dekuji za nabidku a preji pekne dny!!! Rada by jsem sehnala nejakou vetsi vanu, ale neanatomickou, aby se mimco pak mohlo rochnit…Dnes jsem se na tu anatomickou jeste byla divat a uz mne to nepresvedcilo…