Andělské karty - kdo pomůže s výkladem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Aha, tam je nápis jenom Andělské karty, právě
Pomůže, když ti písnu jaké karty vyšly? Podle toho se to dá poznat?
Omlouvám se za komplikace, nerozumím tomu ![]()
- Citovat
- Upravit
Zkus to,..prinejhorsim poradi nekdo jiny, ja mela taky andelske karty(porozumeni)byli v takove modre knizce. Rozdelene na 4 elementy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takže měla jsem vytáhnout 3. První jsem si vytáhla: Archanděl Chamuel
Změna povolání
Vaše životní poslání je impulsem k prospěšné změně ve vaší profesní dráze.
Doplňující vzkaz: „Modlitbou jste žádali o pomoc s kariérou a teď se vám jí dostalo. Někdy jsou změny vnímány jako stresující záležitosti, já však jen pomáhám odstranit z vašeho života to staré, aby se v něm mohlo udát něco nového. Věnujte zvýšenou pozornost opakujícím se nápadům, snům a vizím, neboť jsou to Boží vnuknutí, která vás vedou po vaší vysněné životní dráze. Možná ji před sebou neuvidíte celou (nebo nerozeznáte, kam vede), ale budete provázeni světlem, které ozáří každý váš další krok.“
druhou: Archanděl Sandalfon
Vítězství
Vaše modlitby byly vyslyšeny. Neztrácejte víru.
Doplňující vzkaz: „Zasloužíte si toto vítězné období. Vaše neochvějné soustředění a oddanost věci vyústily v to, že se vaše přání úžasným způsobem zhmotnila. Ovládl vás klid a příjemné pocity. Zaměřte se na tento přítomný okamžik a plně si vychutnejte každý pocit a zkušenost. Vězte, že o budoucnost je v dobrém slova smyslu postaráno. Mějte ze sebe dobrý pocit a nezapomínejte, že váš úspěch pomůže i ostatním.“
a třetí: Archanděl Jofiel
Ukliďte si kolem sebe
Zbavte se nepotřebných věcí, očistěte energii kolem sebe a používejte feng-šuej.
Doplňující vzkaz: „Váš domov a pracovní prostředí vás ovlivňují na mnoha úrovních. Nepořádek může narušovat vaši energii, tvořivost a prosperitu. Pomohu vám najít si čas a motivaci k odstranění rušivých prvků z vašeho fyzického okolí. Společně odklidíme všechno, co vám neprospívá. Darujeme, zrecyklujeme nebo vyhodíme nepoužívané předměty. Otevřeme okna, abychom do místností pustili čerstvý vzduch. A já odstraním nižší energie. Výsledkem budou obrovská zlepšení, která zaznamenáte ve všech oblastech svého života.“
Moc děkuji Andy ![]()
- Citovat
- Upravit
To by mě teda taky zajímalo jaké přesně karty to jsou
Já si teda většinou vykládám Lenormand, přijdou mi nejsrozumitelnější a používala je i moje kartářka ke které jsem chodila… mám i tarotky ale ty mi nesedí… Takže jsem zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy27 píše:
@mybaby![]()
..Krasa
a anonymita je v trapu
Nevadí, není to tak hrozné téma
A krása znamená co? Že se mi splní to, po čem tak dloooouho už toužím? Protože zatím stojí všechno více než za prd
EDIT: hlavně po finanční stánce. Už jsem z toho docela unavená. A všechny karty platí pro budoucnost? Já se někde dočetla, že je to minulost, současnost a budoucnost. Ale kartami jakéhokoliv druhu jsem nepolíbená, takže fakt za mě jenom spekulace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a vytáhla jsem to z tohoto webu. http://www.andelskapani.cz/…i-archandelu Tak doufám, že to není nějaká ptákovina… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevadi..Me se to hold odkrylo
Krasa ze po prvnim precteni jsem z toho taky jelen
To ne ale, to je duvod proc me dlouho ty karty nebavily, ta slozitost..
A vyklad jen na tri karty u tehle znam na
4.Je to tedy nejak rozdelene jako pritomnost atd, nejake poradi.Vice mene tam mas citelnou odpoved.Ale to poradi…Nechces si vylozit z mariasovek
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy27 s mariášovkama umím jenom „voko bere“
Nevím ani kde, neměla bys nějaký odkaz? Ale ono by to asi bylo jedno, páč tomu stejně prd rozumím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mybaby ja myslela ze ti pomuzu, ale to jsem velkej amater, ty knim nemas brozurku? Ja mam takovou knizku. a jsou tam i vyklady.Ale co to. Mariasovky jsou prehledny a lehcf si je zapamatujes.Mam o nich celou knizku. a spusoby vykladu na jdes i na netu.Je jich spousta, i na ty tri karty.Ale taky me lakaj ty andelsky, libi se mi kdyz uz snima nekdo umi a ma prehled o kazde karte aniz by m
el vypadky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle jsou mariášovky, jsem z toho stejně moudrá, jako z těch předchozích.
1. + 2. – KARTA ZÁMĚR, MYŠLENKA
Zelená osma
Stěstí
Žaludová desítka
Cesta
3. + 4. + 5. KARTA – JAK SE BUDE SITUACE VYVÍJET, REALIZACE
Zelený svršek
Falešná žena, Tchyně Žaludová osma
Konec děje, Trápení, Nemoc, Žárlivost, Nejistota
Zelený král
Významná osoba
6. + 7. KARTA – VÝSLEDEK, JAK TO DOPADNE Červený spodek
Myšlenky na… lásku, peníze, osud, nemoc, Mladý muž, Milenec, Přítel Červené eso
Dům, Rodina, Velké city
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mybaby ..A ty vykladas na netu? ja myslela ze je mas doma ty karty. A fakt zacni mariaskama, vyznami tech karet ti muzu pak jednotlive napsat. A nebo si to i stahnes
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, otázka je jasná v nadpisu. Je tu někdo takový a měl by na mě chvíli čas? Karty jsem si nechala vyložit přes net- možná kravina, ale chtěla jsem to vyzkoušet. Už po několikáté se mi zobrazily stejné karty, takže mě to začalo zajímat ještě víc
Je tam u toho popisek, ale nějak tomu nerozumím, nebo spíš nevím, jak s tím naložit a jestli ty karty se dají vykládat jednotlivě a nebo se musí vykládat v závislosti jedna na druhé. Děkuji moc