Zajímavé sny a duchové

193
19.3.14 14:31

Zajímavé sny a duchové

Ahoj holky chtěla bych založit tuto diskuzi pro ty kteří věří že něco nebo někdo s námi tady je a občas se dějí zvláštní věci. Například můj příběh. Měla jsem babičku, byla to snad ta neupřímnější a nejhodnější osoba co sem poznala, na to co jsme jí kolikrát provedli jako děti že jsme utíkali, lezli po skalách tak chudák babi nám ani nikdy nevynadala a to byla kolikrát na mrtvici. Když babička odešla byl to pro mě nejhorší den a největší zklamání že sem prosila i boha jen ať ji tu nechá, týden potom co babi umřela jsem jí viděla když jsem se probudila tak přímo její obličej přede mnou, tenkrát sem strašně křičela protože sem se lekla.No pak to nějaký čas vše utichlo, a najednou sem viděla babi ve snu a krásně jsme si povídali a šli na procházku, pak jsem jí viděla už jen jednou a to mi řekla..dnes mě vidíš naposled…a od té doby se mi o ní nezdálo až do doby než umřel děda o pár let později, zrovna jsem byla na dovolené v cizině a děda umřel pár týdnů před dovolenou..a zdálo se mi že spolu jedou v bílém autě..takovém starém bez střechy a usmívají se na mě. No a až do dnes už se mi o nich nezdálo. Ale občas se mi stávájí divné věci hlavně doma.Co vy máte nějaké takové zvláštní příběhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MDK
10952
19.3.14 14:40

Jestli si chceš pokecat o nadpřirozenu, pár diskuzí pod tebou zrovna jedna jede https://www.emimino.cz/…ankovani/13/#…
a nebo pohledej, je jich tady založených spoustu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.3.14 14:42

Nemívám, díku bohu, ikdyž jednou vlastně se mi něco podivného stalo ve snu, měla jsem pocit že přišla jedna sousedka ale byla jako duch, poté za pár dní zemřela. Věřím takovým věcem

• Citovat
  • Upravit
2976
19.3.14 14:55

Mě se stalo plno věcí, ale ten nejzajímavější asi se týká mé prababičky. Když babička onemocněla, tak se přestěhovala k nám domu a já do jejího bytu, potom co umřela se v bytě začali dít divné věci. Prosklené dveře v obyváku začali skřípat, nebo prostě vydávat zvuk jako by praskalo sklo. Jednu noc zase v té místnosti najednou děsná rána jako by někdo třísknul příborem do talíře. Mám ráda hodně polštářu na spaní, mám jeden velky a 2 malé a jednu noc mi někdo ty polštáře opřel o stěnu za hlavou a to 2×. Když jsem to řekla babičce, tak mi řekla, že s těma polštářema to babička dělávala a že někde četla, že lidi co umřou se ještě asi 40 dní vrací na svá oblíbená místa. po necelých 2 měsících toto přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.3.14 15:51

NEkde jsem cetla, ze sny jsou odrazem toho, co si nejvic prejeme.Neco na tom bude protoze kdykoli se nejaky muj sen odehrava u mamy doma, je tam s nama i tata ktery umrel pred rokem a pul. Proste jakoby byl zivy a zdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
19.3.14 15:54

Jo to se říká že to je přání ukrytý v srdíčku ale potom co ty hrozné sny? já např byla těhu a neměla sem nějak dobrý pocity spíš strach a ve snu se mi zdálo že strašně krvácim a brečím…druhej den už to bohužel byla realita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
19.3.14 15:58

To bych nazvala predtuchou nez pranim, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
19.3.14 16:21

Taky možný to mi nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie