Duchové doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
19.2.14 11:27

Aneetka-ahoj no ja na takove veci verim, dost jsemtoho zazila, videla na vloci a slysela ale radsi na takove veci jsemuz prestalamyslet.take semi takova podobna vec stala.kdyz semi narodila holcickapredpar lety a prijela jsemdomu z porodnice, tak jsem neco zaslechla v kuchyni az na chodbu, byli to kroky, ktere mirili az k nam doloznice k postylce male, jen jsemlezela a pozorovala, videlajsem stin meho otce-nejspis se prisel na malou podivat, byla to chvilicka a pakzmizel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.3.14 13:16

Ahojky ja mam podobny problem uz nekolikrat za sebou se mi zdaji sny ve kterych ke me nekdo prijde a mluvi ke me je to duch a treba me i taha za nohy a ja se nemuzu hybat kricet proste nic vzdy se z toho snu proberu. Moje kamaradka rik ze to znamena ze mam ducha v hlave. Dalsi vec furt vidim nejake stiny casto byvam vecer sama doma a vidim stiny ktery se hybou a pritom se doma nic nehybe pes furt kouka na jedno misto jakoby nekoho videl bydlime v panelaku a pry ze tam driv byl dum ve kterym se obesil stary pan bohuzel nevim jestli to nejsou jen reci.. Kdyz jsem byla u pritele sla jsem pozde v noci nazachod a kdyz jsem odchazela slysela jsem jak z chodby neco vola POOOOJD myslela jsem ze je to pritel vysla jsem a nikde nikdo tak jsem rychle jako mala utekla do pokoje a pritel se smal neveri na duchy a rika ze to mam jen z toho jak na to verim ze jsem z toho uz blazen.. Prosim co si myslite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
19.3.14 13:41

Ja se stim v zivote nesetkala, tedy ano do nejakych 13 let. A vim ze to byla jen psychika.,A to jsem videla veci :) Je to jen v hlave..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
19.3.14 13:54
@Andy27 píše:
Ja se stim v zivote nesetkala, tedy ano do nejakych 13 let. A vim ze to byla jen psychika.,A to jsem videla veci :) Je to jen v hlave..

A když to vidí víc lidí najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.3.14 13:57
@aneetka píše:
Ahoj, mám takový problém…není to ani rok od toho, co mi zemřel taťka…moc jsme se pohádali a nestihli jsme si to už vyříkat..neviděl ani mého dnes 2letého syna…syn ho zná jako dědu jen z fotografií, ale pozná ho. Jednou navečer se stala divná věc..syn začal hystericky brečet, zalezl pod svou jídelní stoličku a řval bubák a ukazoval do chodby…říkám jaký bubák, kdo je to? a on furt děda děda…od té doby mám doma vždycky večer hrozný pocit, jsme sami, takže o to je to horší…slyším divné zvuky, šumí mě chůvička, mám pocit, že někdo je tu s námi. pak zase je doba, kdy nic, doma se nebojím a pak to zase začne. Máte, prosím, někdo podobné zkušenosti? co s tím mám dělat?? :nevim:

Chůvička snad šumí pořád. Dva měsíce zpátky mi zemřela babička a já furt poslouchala chůvičku v domnění, že bude mluvit na dcerku a že ji uslyším. Přála bych si vidět, slyšet jakýkoliv nadpřirozený jev, díky kterému bych si mohla říct, jé babička se na nás přišla podívat. Na druhou stranu by mě asi možná kleplo a taky si myslím, že babička už překročila onu hranici mezi nebem a zemí a je teď už jen v nebi, tudíž není potřeba, aby se jakkoliv projevovala v hmotném světě a jsem vlastně ráda, protože tak to dělají duchové, kteří nemají něco dořešeno. Ale chybí mi. :( Pokud si myslíš, že je tam tatínek, tak mu vše odpusť a požádej anděly aby mu pomohly najít klid a cestu za světlem. Hlavně neměj strach, ten jen umocňuje zase strach :-) A dej vědět, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.3.14 14:12

@ekatarina Myslím si, že jsi paranoidní. Což může znamenat, že jsi labilní, necháš se ovládat strachem a potom tě můžou ty přízraky strašit. Já měla to samé, když jsem ještě bydlela ve starém bytě s rodiči. Totální schíza. Když jsem byla sama doma, nevydržela jsem tam ani minutu. Když byli naši na chatě, tak jsem klidně strávila noc před barákem. Pes dělal to stejné, seděl, civěl do jednoho místa a vrčel. Jednou jsem se naštvala, vzala jsem si nože a šla v noci, po tmě, po celém bytě a říkala, tak pojď :mrgreen: Magor. Prostě musíš se naučit být silná a všechny ty strachy poslat pěkně do dupky a jestli máš stejný problém jako já, že tě to furt nutí nad tím přemýšlet, tak prostě rychle musíš mozek zaměstnat něčím jiným. Ber to s nadhledem a dělej si z toho prču a pak z toho vyrosteš, tak jako já. I když jsem do dneška posera, třeba být sama někde na chatě tak se počůrám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
19.3.14 14:52

Ekatarina - to co jsi měla ty jsem měla něco podobnýho jako malá, slyšela sem jak se otevírají v noci dveře…to mě vždycky probudilo a sotva mi probudí budík, no a pak sem slyšela jak jde někdo ke mě to se mi dělo skoro každou noc našim sem to nechtěla říkat ale kolikrát jsem brečela nebo chodila spát aspoň do obýváku, no a pak jednou mi přišlo že mě něco tlačí do postele když sem ležela na břiše a nemohla sem normálně vstát..a hnusnější pocit sem do teď nezažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KlaraNemcsok
26.3.14 14:31

Zdravim Vas:kytka:
Mam jednu otazku a doufam ze bude nekdo z Vas vedet kdo to je.
Je to uz par let zpatky co se mi stalo, ze v noci jsem lezela zady ke zdi, kdyz najednou mi po zadech sjel jakoby studeno-teply vetrik. Nevim jak to popsat a kdyz jsem se otocila ke zdi se zavrenymi oci jsem tam videla dalsi mistnost bilou mistnost s trochu popraskanymi zdi.Na zemi bylo same seschle listi ktere odfoukaval vitr z otevreneho okna s dlouhymi bilymi zavesy. Ale to hlavni bliz k tomu oknu byla ke me drevena zidle na ktere sedel hubeny muz s dlohymi cernymi vlasy ktere mu zasahovali do obliceje.Ten nejhorsi moment me zamrazil kdyz se na me podival jeho ocima ktere mel tak jasne modre v podobe vlka. Nevite kdo to mohl byt?

• Citovat
  • Upravit
1049
31.3.14 17:24

Vlákno jsem nečetla… nicméně duše mrtvých se do našeho světa dostat nemohou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
31.3.14 20:12
@Sailah píše:
Vlákno jsem nečetla… nicméně duše mrtvých se do našeho světa dostat nemohou…

zpětně ne, jedině, že by z „našeho světa“ neodešly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
31.3.14 21:28

@AramisDeMar nejde neodejít… ovšem občas se stává třeba při vraždách když se negativní energie „vyzáří“ zůstane něco jako paměťová stopa na tom místě a pak se můžou dít divně věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
1.4.14 07:14

@Sailah myslím si opak, resp. vím, co „vidím“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.4.14 07:21

Ja myslim ze lidska psychika je silna.Je to i vedecky dokazany 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
1.4.14 08:17

Myslím, že je potřeba rozlišit strach a opravdové zážitky. Strach má po tmě asi každý, zvlášť třeba když je sám ve velkém domě nebo v noci přírodě, kdy i sebemenší a neškodný zvuk v tom tichu působí mnohem intenzivněji než by tomu bylo ve dne. Tam je psychika opravdu silná a dovede „vyprodukovat“ kde co.
Ale jsou věci, které opravdu nejsou od psychiky, ať si vědci říkají, co chtějí. Vím o tom svoje.
Navíc silně racionálně uvažující lidi mají problém přijmout fakt, že existuje něco, co není nikde popsáno a změřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.4.14 08:26

Je to v hlave, jen mame neustalou touho, po nekonecnu a necem nadprirozenym.Ale to je normalni, vsechno to prameni z podvedomeho strachu ze smrti. Mozek umi zazraky. Dneska se to i zmerit a vypocitat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat