Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Russet píše:
@Janina B1
Jak může něco nehmotného jako duch způsobovat rány? Fretka má jistě lepší sluch než ty a koukání na jedno místo může být spíš to, že se zaposlouchala. Nač by duch schválně ve tři pouštěl bednu? Být tebou, moc si nevsugerovávám, že tu s vámi někdo „bydlí“. Je to jen v tvé hlavě.
Jasně, jak píši, všechno se to dá racionálně vysvětlit. Jen mě napadlo, že se snaží dat nějak najevo, že tu je. To s tím chozením mi řekl i přítel, ale když ho ta rána vzbudila, tak měl strach.
Jinak, na tyhle věci věřím. Když jsme v šesté třídě jeli s kroužkem z gymplu na nějaký pobyt, večer jsme schválně, troubové malí, zkoušeli astrální smrt. Uz nevim, jak se nám povedlo, ale jedna kamarádka, se dostala do bílé místnosti, kde na ní mluvil kdosi se jménem Menon. Mohla se tam dostávat opětovně a když se držela s někým za ruku, dostal se tam taky. Nás slyšela, křičeli jsme na ni, ale ona nás slyšela jenž velmi potichu. Pak někoho napadlo ji dat do ruky fotoaparát, který byl úplně nabitý - v okamžiku, kdy chtěla fotit se fotoaparát totálně vybil a nešel zapnout. Bylo to zvláštní a děly se nám opravdu divné příhody v té době. Ale o tom jindy… vždy, když si na to vzpomenu, Mrazí mě. Možná si někdo bude rikat, ze sem blázen, ale od sledu těchto událostí věřím… Jinak ještě… neříká vám jméno Menon něco? Nikde jsem ho totiž nenašla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když tak televizi na noc nevypínejte na dálkový ovladač. Nám se v noci ta naše také zapínala a hrála až do rána. Duchem to nebude, manžel se mi to pokusil vysvětlit jako obyčejný fyzikální jev, ale v mém případě je toto vysvětlování marné - na fyziku jsem nikdy nebyla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Demi píše:
Když tak televizi na noc nevypínejte na dálkový ovladač. Nám se v noci ta naše také zapínala a hrála až do rána. Duchem to nebude, manžel se mi to pokusil vysvětlit jako obyčejný fyzikální jev, ale v mém případě je toto vysvětlování marné - na fyziku jsem nikdy nebyla
Jj, jen mě překvapilo, ze sama skočila do menu a nastavení… teď už je v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina B1 píše:
Jasně, jak píši, všechno se to dá racionálně vysvětlit. Jen mě napadlo, že se snaží dat nějak najevo, že tu je. To s tím chozením mi řekl i přítel, ale když ho ta rána vzbudila, tak měl strach.Jinak, na tyhle věci věřím. Když jsme v šesté třídě jeli s kroužkem z gymplu na nějaký pobyt, večer jsme schválně, troubové malí, zkoušeli astrální smrt. Uz nevim, jak se nám povedlo, ale jedna kamarádka, se dostala do bílé místnosti, kde na ní mluvil kdosi se jménem Menon. Mohla se tam dostávat opětovně a když se držela s někým za ruku, dostal se tam taky. Nás slyšela, křičeli jsme na ni, ale ona nás slyšela jenž velmi potichu. Pak někoho napadlo ji dat do ruky fotoaparát, který byl úplně nabitý - v okamžiku, kdy chtěla fotit se fotoaparát totálně vybil a nešel zapnout. Bylo to zvláštní a děly se nám opravdu divné příhody v té době. Ale o tom jindy… vždy, když si na to vzpomenu, Mrazí mě. Možná si někdo bude rikat, ze sem blázen, ale od sledu těchto událostí věřím… Jinak ještě… neříká vám jméno Menon něco? Nikde jsem ho totiž nenašla…
Podle mě je to nesmysl, autosugesce a dobrovolné zahrávání si s psychikou. Podobné zážitky měli pacienti (ale i zdraví experimentátoři) po použití LSD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Demi píše:
Podle mě je to nesmysl, autosugesce a dobrovolné zahrávání si s psychikou. Podobné zážitky měli pacienti (ale i zdraví experimentátoři) po použití LSD.
Tak jak by ale člověk vysvětlil ten foťák? 100% vím, ze byl nabitý, nabíjel se před tím… pak exnul, dala jsem ho na nabijecku a nabijel se od znova. A pak fungoval opět tak jak měl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina B1 píše:
Tak jak by ale člověk vysvětlil ten foťák? 100% vím, ze byl nabitý, nabíjel se před tím… pak exnul, dala jsem ho na nabijecku a nabijel se od znova. A pak fungoval opět tak jak měl…
Já se od toho držela dal, nechtěla jsem to vidět, na to jsem občas moc posera, ale vím, co dělali ostatní a na mou duši to bylo naprosto šílené… predtim jsem byla jak nevěřící Tomáš a nevěřila, ze něco je, ale po tomhle… kdo ví
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina B1 píše:
Já se od toho držela dal, nechtěla jsem to vidět, na to jsem občas moc posera, ale vím, co dělali ostatní a na mou duši to bylo naprosto šílené… predtim jsem byla jak nevěřící Tomáš a nevěřila, ze něco je, ale po tomhle… kdo ví![]()
Jestli to na tebe mělo špatný účinek, čemuž se nedivím, vyhýbej se pro příště podobným akcím. Fakt to není sranda. Já patřím spíše ke skeptikům, možná proto, že se pro svůj život spoléhám na síly jiného charakteru, ale dokážu pochopit, co to, jak popisuješ, udělá s lidskou duší. OT nedávno jsem viděla film Obřad s A. Hopkinsem, je to trochu z jiného soudku, ale četla jsem recenze, že se scénář opírá o autentické zážitky a zkušenosti. To pak byl mráz na zádech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina B1 píše:
Jj, jen mě překvapilo, ze sama skočila do menu a nastavení… teď už je v pohodě.
Ta televize je nejspíš náhoda, fakt fyzika. Fretka bude mít taky vysvětlení. Ostatní nevím. Skeptik nejsem, taky jsme si užili, vlastně ještě užíváme. Lepší je tomu přikládat vědeckou váhu, věř že vím o čem mluvím. Jinak se zcvokneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1.Tak urcite neco mezi. nebem a zemi existuje.
2.Tyto zazitky mam od 4let a mam je do ted.(Kdyby byl zajem napisu do sz).
3.Moje dvouleta dcera tez, jen mi to neumi vysvetlit.
4.Ano zvirata takove veci citi, on zemrel v loznici???
5.Ty rany pokud bydlite v byte mohou byt i na chodbe ci u jinych sousedu nemusi byt u Vas doma.
6.Tu vodu bych nechala opravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahoda 2 píše:
1.Tak urcite neco mezi. nebem a zemi existuje.
2.Tyto zazitky mam od 4let a mam je do ted.(Kdyby byl zajem napisu do sz).
3.Moje dvouleta dcera tez, jen mi to neumi vysvetlit.
4.Ano zvirata takove veci citi, on zemrel v loznici???
5.Ty rany pokud bydlite v byte mohou byt i na chodbe ci u jinych sousedu nemusi byt u Vas doma.
6.Tu vodu bych nechala opravit.
Ahojky ![]()
Nevíme kde zemřel, pocity mám po celém bytě, ale hlavně v ložnici…
ty rány vycházejí přímou z ložnice z podlahy, opravdu šílené někdy, práce dřeva to prý není…
Vodu jsme opravili, jen zajímavá náhoda, ze on prý sousedy vytapel třeba 4× ročně, že už to nechtěla platit ani pojišťovna, a nám se to stalo s asi měsíc starým kohoutem.
Jak píši, vše to jsou racionálně vysvetlitelne věci, ale je jich více… Spíš dodnes nedokáži vysvětlit ten příspěvek s Menonem, co jsem psala potom…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina B1 Ahoj. S astralni smrtizkusenosti nemam. S astralnim cestovani take ne.Mam spis zkusenosti s predpovidanim a se sny co se pote vyplni, s vidinami a vilozene s duchy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Duch v bytě
Duchové
@Melody 4 ahoj prosim poradte pry mam dar převádět zbloudile duše na druhou stranu..rekla mi to jedna nahodna paní na návštěvě…kdysi jsem hodne cutila pritomnost spíše takove upozorňovani na sebe…reagovala jsem tim ze jsem spontánně neco nahlas rekla a byl klid? Ale ted se mi narodila vytouzena dcera a po par letech klidu mam zrejme nekiho v bytě.. Mam muze který na zase dar lecit rukama ale nedela to ma veljou energii kterou citite uz pri doteku úplně horko a silu…vi o tom od jedne stare kartarky ktera mu to mela říci a take cítí ruzne energie… Zpet k memu tématu Poslední dny mi rikal ze vzdy nez jde spat (chodi pozdeji nez ja) Tak neco slysel nebo sedacka na ktere sedi se vedle něj pohne jako kdyz si nekdo dosedl Pak se nam stalo ze vecer kolem osmé a nam mala usnula v kocarku u sedacky a my sledovali film a kocarek se rozhoupal a mala spala tvrde…koukali jsme na sebe jak vyvorany myši..ale nevenovala jsem tomu pozornost…nechtela jsem… Dale dva dny na to jsem naliu v postylce uspavala a pohnul se polstarek ten mantinelovy a pootocil se a ja na nej čumim???
rikam si…jsem blazen nebo co..normalne se posunul smerem ke me tak o 10cm??? Dobry nic zadny strach jsem necitila… A dnes vecer mi pritel rika nez jsem vypnul vecer pocitac objevila se mi před oblicejem mlha jak z cigarety tak jsem do ni rukou mavl a hned zmizla…ja tomu zas nevenovala pozornost a v noci jsem krasne spala a znicehonic se vzbudim a nemuzu usnout a do toho ticha se jen ozvalo zavrzani sedacky a chuze smerem k nam do loznice nejdriv jsem myslela ze je to 12 lety syn ktery toto take velmi vnima( ani nechce spát bez svetla) tak jsem zavolala alexi jakto ze nespis jdi spat hndd a nic se neozvalo…muz vstal vzbudila jsem ho a sel do obyvaku a rika alex spi tady nikdo neni…strach jsem nemela ale je mi jasne ze neco chce, nebo ze by nekdo chodil za malou?? Poradte co s tim nechce se mi nic uz rozdelavat bez rady zkušenějších bojim se o deti… Moc vam dekuji za rady Andy Most ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andyradek píše:
Duchové
@Melody 4 ahoj prosim poradte pry mam dar převádět zbloudile duše na druhou stranu..rekla mi to jedna nahodna paní na návštěvě…kdysi jsem hodne cutila pritomnost spíše takove upozorňovani na sebe…reagovala jsem tim ze jsem spontánně neco nahlas rekla a byl klid? Ale ted se mi narodila vytouzena dcera a po par letech klidu mam zrejme nekiho v bytě.. Mam muze který na zase dar lecit rukama ale nedela to ma veljou energii kterou citite uz pri doteku úplně horko a silu…vi o tom od jedne stare kartarky ktera mu to mela říci a take cítí ruzne energie… Zpet k memu tématu Poslední dny mi rikal ze vzdy nez jde spat (chodi pozdeji nez ja) Tak neco slysel nebo sedacka na ktere sedi se vedle něj pohne jako kdyz si nekdo dosedl Pak se nam stalo ze vecer kolem osmé a nam mala usnula v kocarku u sedacky a my sledovali film a kocarek se rozhoupal a mala spala tvrde…koukali jsme na sebe jak vyvorany myši..ale nevenovala jsem tomu pozornost…nechtela jsem… Dale dva dny na to jsem naliu v postylce uspavala a pohnul se polstarek ten mantinelovy a pootocil se a ja na nej čumim???rikam si…jsem blazen nebo co..normalne se posunul smerem ke me tak o 10cm??? Dobry nic zadny strach jsem necitila… A dnes vecer mi pritel rika nez jsem vypnul vecer pocitac objevila se mi před oblicejem mlha jak z cigarety tak jsem do ni rukou mavl a hned zmizla…ja tomu zas nevenovala pozornost a v noci jsem krasne spala a znicehonic se vzbudim a nemuzu usnout a do toho ticha se jen ozvalo zavrzani sedacky a chuze smerem k nam do loznice nejdriv jsem myslela ze je to 12 lety syn ktery toto take velmi vnima( ani nechce spát bez svetla) tak jsem zavolala alexi jakto ze nespis jdi spat hndd a nic se neozvalo…muz vstal vzbudila jsem ho a sel do obyvaku a rika alex spi tady nikdo neni…strach jsem nemela ale je mi jasne ze neco chce, nebo ze by nekdo chodil za malou?? Poradte co s tim nechce se mi nic uz rozdelavat bez rady zkušenějších bojim se o deti… Moc vam dekuji za rady Andy Most
duchové neexistují.takže se nemusíš bat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
duchové neexistují.takže se nemusíš bat
Já se víc než duchů bojím jejího písemného projevu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit