Duchové doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
18.9.18 19:57
@astoret píše:
@Evulina třeba byla už na prasklé, kamarádka takhle měla prasklé sklo a nebyloskoro vidět až když ho čistila si všimla,že uprostřed je prasklina, kdyby se šířila a nikdo sitoho nevšiml,jednoho dne by to asi taky prdlo.. :nevim: :nevim:

Sklo u trouby že prasklo zrovna, když jsem nechtěla péct kremrole na pohřeb..eh, no, horko těžko to možná mohla být náhoda.
Ale že by si něco „převracelo“ malé dítě (viz ta příhoda s rodiči domácího a urnou)? Víte, kdyby se mi stala jedna věc, řekla bych si jo, náhoda. Ale když je toho už v naší rodině povícero, setkává se s tím jak moje máma, tak já a dokonce dcera, tak to prostě už náhoda není. Že se mámě zrovna zastaví hodinky přesně v noční čas, kdy děda zemřel a ráno z nemocnice potvrdí úmrtí i ten čas, to je zřejmě taky náhoda, že.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.9.18 20:01
@astoret píše:
@Evulina asi tak, ty to srovnáváš s duchy, protože tomu věříš, většina lidí by si tyhle věci nespojila, protože k tomu není důvod, ale ty jsi na tytověci věřící a hned to za vším vidíš, viz myšlenka, že se ti nechtějí dělat kremrole a trouba, nám se to s jedním spotřebičem stalo taky a taky jsme byla líná a nechtělo se mi s ním něco dělat, ale rozhodně to neberu jako, že je to sdělení od jiné bytosti, nějaký paranormální jev, maximálně si řeknu, no super, oprava nebo koupit rovnou nový, tak asi tak 8)btw je spousta materiálů na netu,dost v aj,kde jsoufakt odborníci, co tyhle věci vyvracejí a dokazují,že vše má nějaký racionální podklad, určitě bys tam našla i odpovědi na zbylé otázky, věci, které popisuješ dost souvisí s vírou a někdy i jen náhodou, ale to je něco, čemu ty nebudeš chtít věřit, tak věříš na duchy apod..zagoogli a uvidíš a nejde jen o duchy, ale i o různé jevy v přírodě, krásně to pak do sebe vše zapadá, oni i dost často objevili věci, třeba v domě, kde jakože straší, jednalo se prostě o různé přírodní jevy, zvýšení magnetického pole apod..dělá na tom spousta vědců, psychologové,chemici, fyzikové, geologové..je i dokument , nevim název, když si vzpomenu, napíšu název, ale určo se to dá vygooglit

Ani sebelepší psycholog, chemik či fyzik atd. nemůže nikdy tvrdit, že ví vše a vše lze dostupnými metodami logicky vysvětlit, racionálně, materiálně. Na to používají i oni vědci moc malou část mozku a na to jsme my, lidé, zatím s vědou moc „v plenkách“. Fundovaný vědec dokáže říct, že mnoho věcí kolem nás, ve vesmíru atd. ještě zdaleka nemáme jako lidé vědecky probádáno. Který z nich si je tak moc jistý svým „věděním“, tak ten podle mého názoru má paradoxně taky svojí víru - víru v to, že vše ví a vše dokáže vysvětlit. Ale je to taky jen víra, realita bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
28.9.18 22:10

@Russet Treba chodila,ale jelikoz jevidi pouze lide,kteri jsou jim nakloneni a jsou je schopni videt.Coz jste asi nebila,tak jste ji nevidela a nemluvila s ni.Zkuste vic naslouchat a mene zarputile neverit.Zkuste uverit a verit.Psk se Vam muze stat,ze skutecne uvidite,uslysite.
Ekzistuji.Me ma maminka navstevovaka strasne dlouho,po jeji smrti,nez ji odvedla Elata.A tak nejak funguju jako medium.Nekdy fakt nechtene.Kdyz jsem psychycky nevyrovnana(mam nejake tezsi obdobi),chytaji se na me dusicky i lidicek ktere neznam.A bohuzel mi nekdy desi i dite.Vecinou vsak chteji opravdu pomoc a ne ublizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.9.18 22:23
@jahoda 2 píše:
@Russet Treba chodila,ale jelikoz jevidi pouze lide,kteri jsou jim nakloneni a jsou je schopni videt.Coz jste asi nebila,tak jste ji nevidela a nemluvila s ni.Zkuste vic naslouchat a mene zarputile neverit.Zkuste uverit a verit.Psk se Vam muze stat,ze skutecne uvidite,uslysite.
Ekzistuji.Me ma maminka navstevovaka strasne dlouho,po jeji smrti,nez ji odvedla Elata.A tak nejak funguju jako medium.Nekdy fakt nechtene.Kdyz jsem psychycky nevyrovnana(mam nejake tezsi obdobi),chytaji se na me dusicky i lidicek ktere neznam.A bohuzel mi nekdy desi i dite.Vecinou vsak chteji opravdu pomoc a ne ublizovat.

Ty se nauč psát. Nedávno nás opustila strašně milá a hodná osoba. Proč by třeba nešla zpět za svým mužem, se kterým strávila 50 let společného života a který se o ni do poslední chvíle staral? Za svými syny? Vnuky? Nikdo ji nevidí. Protože duchové neexistují. Je to jen ve vašich hlavách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
28.9.18 22:25

@Evulina ahoj.S temi hodinami je to naprosto normalni a dosti casta vec.A to s tou sedackou tez.Mynule jsem vzala vodeochuvicku.Mala spala,v postylce panenky nema,a kdyz jsem zapla chuvicku divala se tam na me hlava s oblicejem.Pricemz bylo jasne videt kde a jak mala lezi a spi a ze jeji hlava lezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
28.9.18 22:29

@Russet Ano proto,ze na ne ano jeden neveri.A vsichni si rikaji,ze duchove neexistuji.Ani jeden neveri natolik silne aby se tomu otevrel a videl je.Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
28.9.18 23:10

Fotka

Fotka Obliceje v postylce.Mala lezi napravo a spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.9.18 23:44
@jahoda 2 píše:
Fotka Obliceje v postylce.Mala lezi napravo a spi.

To má být obličej, jo? :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.9.18 11:14

@jahoda 2 Já tam nic nevidím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.9.18 11:17
@Russet píše:
Ty se nauč psát. Nedávno nás opustila strašně milá a hodná osoba. Proč by třeba nešla zpět za svým mužem, se kterým strávila 50 let společného života a který se o ni do poslední chvíle staral? Za svými syny? Vnuky? Nikdo ji nevidí. Protože duchové neexistují. Je to jen ve vašich hlavách.

Není to vždycky. Moje babičky mě taky nenavštívily a neznamená to, že hned hodím do koše ty zážitky, které mám. To jako aby jsi „věřila“, musela by jsi mít neustále kolem sebe armádu duchů? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.9.18 11:19
@Russet píše:

Jinak ale jo, fajn, když má někdo takové jasno ve všem, i když nepoužívá o nic větší pidičást mozku, jako jiní lidé.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.18 11:45
@Evulina píše:
Jinak ale jo, fajn, když má někdo takové jasno ve všem, i když nepoužívá o nic větší pidičást mozku, jako jiní lidé.. ;)

No, já nejsem ta, co je podělaná strachy, když i v chůvicče už vidí „duchy“ :mrgreen: Mně ta moje část úplně stačí, protože tak to má asi každý smrtelník. I Einstein nebo Freud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.18 11:48
@Evulina píše:
Není to vždycky. Moje babičky mě taky nenavštívily a neznamená to, že hned hodím do koše ty zážitky, které mám. To jako aby jsi „věřila“, musela by jsi mít neustále kolem sebe armádu duchů? :mrgreen: :lol:

Byli jsme minulý týden na pohřbu. Dokonce jsme seděli v místnosti, kde dotyčný člověk umřel. A NIC. Budu se muset smířit s tím, že mě duchové asi nenavštíví. Když na ně nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.18 11:49
@Konnny píše:
@jahoda 2 Já tam nic nevidím :?

No já tam nevidím ani tu malou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
29.9.18 11:52

@Russet Já taky ne, ať koukám jak koukám, nevidím tam nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat