Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Přítelova sestra se oběsila, když staršímu synovi bylo cca 5 měsíců. Oběsila se v bytě na lustru, našli jí asi až po 14 dnech. Po přečtení téhle diskuse nevím, zda je to dobrý nápad. Synům děláme pokojík, starší syn bude spát dole na palandě (po dcerách sestry), která byla u sestry v bytě… Bude mít tedy novou matraci… vím, že je to asi hloupej a nezodpověditelnej dotaz, ale neriskuju tím, že něco přivoláme domů?
- Citovat
- Upravit
To snad ne, i když taky by mě z toho mrazilo a kladla bych si takové otázky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@snee Kravina.Jako kdyz se neceho bojis tak na to veris.:-) Bez toho o nejde, ty proste jen potacujes moznost, ze by neco takoveho molo byt ne ze na to neveris.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No abych pravdu rekla, tak dcera co jsme si ji dovezly domu do 4 dnu znejistela a zacela plakat. Prestala spat, aby mi spala aspon 5min. v kuse tak jsem musela houpat.Fo te doby spala skoro porad an jsem nevedela, ze mame miminko.Je nam 8mesicu + a uz od 3mesice mi kouka dopredsine na stejne misto kam jsem casto koukala i ja a kde se mi zdao casto, ze nekdo stoji. Nejprve se tam smeje, pak se postupne zamracuje a pak zacne hystericky rvat.Dnes jsem zhasa jako kazdy den v obyvau svetlo a pustila jsem hudbu jak kazdy den.Ona mi misto zklidneni zacela hopsat koukat smerem dopredsine a delat eiiii eiii eiii dorazt. A pak se na me otocila se zcela jsnym pohledem s vyvalenyma ocima a eiiii jako to dela kdyz p me neco chce. Porad tam i nadale dorazla. A pak nemohla usnout neustale hystericky rvala.Pak usnula a pak znovu.No nevi. Kdyzji necham rozsviceno i budicku budi se, kdyz zhasnuto muze se bat.Tak nevim co vidi jestli vidi to co ja drive, jednou to videl i muz coz je dosti zvlastni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Přítelova sestra se oběsila, když staršímu synovi bylo cca 5 měsíců. Oběsila se v bytěneb ustru, našli jí asi až po 14 dnech. Po přečtení téhle diskuse nevím, zda je to dobrý nápad. Synům děláme pokojík, starší syn bude spát dole na palandě (po dcerách sestry), která byla u sestry v bytě… Bude mít tedy novou matraci… vím, že je to asi hloupej a nezodpověditelnej dotaz, ale neriskuju tím, že něco přivoláme domů?
jak to vypada s posteli? Ja mela casto videni. A klid nrbyl dokud jsem nevyhodila vsechny veci po mame/obleceni/,tak nebyl klid. Akorat leta byl klid dokud mi neumrela babicka, vidiny zacely znov. Obcas citim chladne zavany a mala mi v novi ted rve jak hysterka bud v dobe 0-1 nebo 2:3-3:3.Kdyz prisla z porodnice budila se v 1 a ve 4.Pozdeji zacela pravidelne ve 2-2:30 pak prestal a ted znovu najela na stejnou dobu. Nechce mliko, caj, na me neuklidnitelna a hystericky rve dokud neusne. A ja se pak jen bojim pomalu chodit po byte, vsechno ji budi.Kdyz jsme prisly z porodky v noci jsem citila jakokdyby na me cosi tezkeho skocilo a zacelo me to okusovat ozuzlavat krk.Muz spal v obyvaku.Kdyz jsem se probudila nic nikde. Druhou noc mlataky spala v klidu a najednou jsem se probudila pri fnuknuti a videa tri postavy, muz rika 3sudickY.No ja nevim.Pak by jeste relativne dva dny klid a najednou zacel desnej rev, nemohla spat a rvala v urcite doby skoro porad. Kupodivu jako novorozrnec byla klidnejsi s rosvicenou minilampickou nez pri zhasnuti. A topry nevidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě mamka říkala že jak si mě odvezli z porodnice tak hned první noc měla divný pocit a že doslova běžela z ložnice do pokoje a viděla u postýlky stát vysokou skrcenou postavu. rozsvítila a popadla mě. a pak si pamatuju že nam se segrou furt předělávala pokoj kvůli postelím a říkala že spíme ve špatných zónách a proto nemůžeme spát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No po přečtení téhle diskuze mi to nedá a napíšu i svůj „nejzáživnější“ zážitek s „nadpřirozenem“. Začnu tím, že od malička jsme jezdili s rodiči na jednu chatu. Vždycky jsme spali v 1. patře. Jenže potom jsem tam už coby dospělá jela s přítelem a bydleli jsme v patře 2. pod střechou, v pokoji vedle nás kamarádka s přítelem. Chtěli jsme se jít projít, ale kamarádka se chtěla učit, tak jsme šli ven jen ve třech a ona zůstala sama. PO cca 15 minutách volala svému příteli, ať honem běží zpátky, že se do chaty někdo vloupal, že tam chodí. No on tam běžel a nikoho neviděl, chata zamčená, všechna okna zavřená. Nikdo jí nevěřil, měli jsme z toho psinu. Hmm, v noci mě smích přešel. Na chodbě rozvíceno, kdyby sme chtěli na záchod (vypínač byl od obou pokojů daleko) a dvěře od pokoje děravé a byly za nima slyšet kroky, ale stín jsme nezahlédli, mně probudily a přítel je slyšel taky, největší schíza- ty dveře byly zkřížený, nešlo je zamknout, asi po hodině, kdy jsme chodbu průběžně kontrolovali- nikdy nic, jsme dveře nadzvedli a podařilo se je zamknout. Takhleto bylo každou noc. Po pár letech jsem tam jela s jiným přítelem a zase jsme spali v tom samém pokoji. Pod námi teta a strejda. No a zase se to ozvalo. Ale nabralo to dost velkých rozměrů. Spali jsme tam 5 nocí a 3. noc mě probudilo, že někdo dupe po střeše (je to blbost, je plechová a má velkej sklon) a potom jsme slyšela, že je někdo u aut, to už se probudil i přítel. Vyklonila jsem se z okna a nikdo tam nebyl, potom jsem slyšela něco, z čeho mi ještě teď vstávají vlasy na hlavě hrůzou (je tam stará dřevěná podlaha), za dveřmi se ozval zvuk, jako kdyby někdo šoupal po podlaze dřevěné křeslo, ale hrozně na na hlas a byly znát i ty mezery v podlaze. Ráno, nežli jsem stihla cokoliv říct, mě teta vynadala, co jsme nahoře dělali, že jsme snad ten nábytek mohli přestěhovat ve dne (mrtví hrůzou jsme leželi na posteli a ani se nehli, teda kromě toho okna). Tak jsem jí celý ten zážitek řekla a ona říkala, že to z toho pokoje slýchávala také, navíc nebyla sama, slyšela to i naše kamarádka, která tam také spala. No jak toto racionálně vysvětlit opravdu netuším. Já tomu říkám Ferda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sorry napsal jsem příspěvek a půlka se vymazala…Obrať se na lidi, kteří tomu rozumí a umí nastolit klid ve Tvém domově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás neco podobného. Byla jsem sama doma s dcerou. Manžel byl na večírku. Opravujeme dum, bývaly majitel v domě umřel. V noci mě vzbudily rány z podkroví, jako kdyby tam někdo neco dělal a chodil. Myslela jsem, ze se vrátil manžel, nechtělo se mu spát, tak neco děla. Nechtělo se mi vstávat a jít na pudu, tak mu Pisu sms, ať toho okamžitě nechá, ze spime. A usnula jsem. Zpět mi přišla sms - nejsem doma, děje se neco?
taky se mi jednou zdálo o bývalém majiteli, který mi ve snu tvrdil, ze nám ten barák neprodal, a ze se mu nelíbí nova fasáda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ranala píše:
U nás neco podobného. Byla jsem sama doma s dcerou. Manžel byl na večírku. Opravujeme dum, bývaly majitel v domě umřel. V noci mě vzbudily rány z podkroví, jako kdyby tam někdo neco dělal a chodil. Myslela jsem, ze se vrátil manžel, nechtělo se mu spát, tak neco děla. Nechtělo se mi vstávat a jít na pudu, tak mu Pisu sms, ať toho okamžitě nechá, ze spime. A usnula jsem. Zpět mi přišla sms - nejsem doma, děje se neco?![]()
![]()
![]()
taky se mi jednou zdálo o bývalém majiteli, který mi ve snu tvrdil, ze nám ten barák neprodal, a ze se mu nelíbí nova fasáda
Husty.To jsou veci mezi nebem a zemi. ![]()
Devcata, tak se mi mynule stala vec. V listopadu pri uplnku, byla mala docela ok ani nehlesla, ale jak svitil mesic jsem se probrala ve 2:30h. kdy se mi zacela po 14dnech co jsme byly doma z porodnice budit mala a desnym rvem a budila se tak do 6m.,pak byl chvily klid a pak v 8a 9m. znovu, ale ne hlady.Po chvily vzdycky usnula, ale ten rev.No,ale co chci rici, tak jsem se v ty 2:30h. Vzbudila a pred ulickou k me postely stal asi 6-8leta holcicka a vylozene na me zirala.Jako nerekla bych kdyby byla tma a kolem projelo auto, ae tohle stalo, nehybalo se to a bylo tomu videt do obliceje jak kouk.Kdyz jsem si sedla, koukala porad, a po chvily pak odesl, ne zmizela, ale odesla.
Mala spala zcela klidne a nehybne. Jedine co takod te doby sramoti vchuvicce kdyz ji zapnu na zvuk a pred kamerku litaji takovy jakoby smitka.
V prosinci byl uplnek tez celkem ok.Ale ten lednovej byl desnej mala dva dny spala jn od 20-24h. pak se budila po hodine a rvala jak mandragora a nemohla spat.Pak uz spala dobre, ale neustale mala nekomu mavala, na neco ukazovala a povidala arvala.Jako jo povidaji si casto normalka, ale tohle bylo uplne jine.
Navic kdyz jse za ni sla citila jsem dost divne a spatne.Od re doby jsem se budila zase spis ja a videla postavu v predsini.
Tent tyden zase ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Mám 6ti letou holčičku a včera jsme měli docela nepříjemnou diskuzi, kde mi sdělila, že vídá jakoby obden ducha, prý je černý stojí u okna na druhé straně jejího pokoje a prý mu tak nějak svítí oči a je to muž, ptala jsem se jak ví že je to muž, když jsem se jí ptala jak to ví, tak mi odpověděla, že vlastně neví jak to ví…prostě to ví. Jelikož jsem kdysi cca před 15 lety vídala taky duchy, tak vím jak je to nepříjemné a je mi jí líto, ale jsem bezbranná nevím jak jí to vysvětlit a ona se bojí že jí ublíží. A další věc je že prý jí říká, ať jde za ní nic víc…..to se mi nezdá jako dobré znamení , nikdy jsem tomu nepřikládala nějakou váhu, ale jak jsem si teď přečetla, tak údajně berou dost energie a já s malou neustále marodíme a když jdeme k doktorce tak jí skoro nic není, většinou má teplotu, né vysokou ale má! V pokoji je cítit jakoby hniloba, síra nebo jak to popsat, nejdřív jsem myslela že je tam plíseň nebo něco jiného, ale nikde nic, až po včerejší diskuzi s dcerou mi to do sebe začíná zapadat. Jen nechápu co ten smrad naznačuje, nemohu to nikde na internetu najít? A proč je tam nejvíc cítit když dcera odjede k otci a nikdo tam nechodí, pak např. po 4 dnech tam vlezu a to je nejvíce cítit? Proč? Co od ní chce? A je to vůbec duch? Prosím Vás o radu, nevím jak jí to mám vysvětlit když ani nevím co to je? Prosím poraďte mi, koukat se na dítě jak je vystrašené je fakt dost nepříjemné!!! Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dashaaa píše:
Dobrý den,
Mám 6ti letou holčičku a včera jsme měli docela nepříjemnou diskuzi, kde mi sdělila, že vídá jakoby obden ducha, prý je černý stojí u okna na druhé straně jejího pokoje a prý mu tak nějak svítí oči a je to muž, ptala jsem se jak ví že je to muž, když jsem se jí ptala jak to ví, tak mi odpověděla, že vlastně neví jak to ví…prostě to ví. Jelikož jsem kdysi cca před 15 lety vídala taky duchy, tak vím jak je to nepříjemné a je mi jí líto, ale jsem bezbranná nevím jak jí to vysvětlit a ona se bojí že jí ublíží. A další věc je že prý jí říká, ať jde za ní nic víc…..to se mi nezdá jako dobré znamení , nikdy jsem tomu nepřikládala nějakou váhu, ale jak jsem si teď přečetla, tak údajně berou dost energie a já s malou neustále marodíme a když jdeme k doktorce tak jí skoro nic není, většinou má teplotu, né vysokou ale má! V pokoji je cítit jakoby hniloba, síra nebo jak to popsat, nejdřív jsem myslela že je tam plíseň nebo něco jiného, ale nikde nic, až po včerejší diskuzi s dcerou mi to do sebe začíná zapadat. Jen nechápu co ten smrad naznačuje, nemohu to nikde na internetu najít? A proč je tam nejvíc cítit když dcera odjede k otci a nikdo tam nechodí, pak např. po 4 dnech tam vlezu a to je nejvíce cítit? Proč? Co od ní chce? A je to vůbec duch? Prosím Vás o radu, nevím jak jí to mám vysvětlit když ani nevím co to je? Prosím poraďte mi, koukat se na dítě jak je vystrašené je fakt dost nepříjemné!!! Děkuji
Zkus pohledat tady v jiných diskuzích, kde jsou rady a doporučení, kdo s tím umí pomoci. Kdysi jsem je tady četla. Určitě to řeš, je zbytečné, aby dcerka měla zbytečné stresy a byla i nemocná. Podle mě neexistuje žádná univerzální odpověď, vždycky je to případ od případu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No už to tu pročítám 2 hodiny a zatím jsem na nic nenarazila, tak snad něco najdu ale mnohokrát děkuji za odpověď!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po přečtení diskuze mi to nedá, abych taky něčím nepřispěla…
Věřím v nadpřirozeno snad už odjakživa, zato moje máma byla těžký realistka, až do určitý doby…
Bydlely jsme sní a mojí dcerkou chvíli v paneláku. Chvíli se nedělo nic, ač jsem předtím mámě pořád vyprávěla, že skoro každý večer se mnou asi někdo sedí na gauči. Páč mnohokrát se mi stalo, že gauč vedle mě zakřupal jako když někdo vstává nebo si sedá aniž bych se pohla jen o píď a počase jsem cítila průvan ač se neměl kde vzít. Tak jsem to brala, že se hold někdo chodí se mnou koukat na televizi
Jenže časem se malá budila v pravidelnou dobu se řevem, že jsem nadskakovala až ke stropu leknutím. A jednou si máma čistila zuby a nechala si otevřený dveře od koupelny a přímo naproti byl dětský pokoj. A tak jednou slyšela jak někdo v pokoji mluví na malou, ale takovým divným dunivím hlasem jakoby zdálky a pak malá začala ase brečet. A nčasto říkala, že tam nechce být páč se bojí stínu brr..pak mi teda máma dala za pravdu, že něco nebo někdo v tom bytě asi opravdu je.
A ještě jedna příhoda než jsme se odstěhovali. Máma dělala něco v noci v kuchyni a chtěla jít chodbou do obýváku kde jsem byla já, ale přilítla pěkně vyděšená, že právě protí ní plula chodbou nějaká průhledná silueta chlapa v tom rouchu(ted nevím jak se tomu říká)a zaplul k malý do pokojíku, kde malá po chvíli opravdu začala opět brečet. Fuuj máma byla tak vyklepaná, že jsme nemohly skoro celou noc usnout.
Pak jsme se stěhovali do domku kde jsem se narodila. Tady je snad už klid ikdyž ze začátku, nám někdo vnoci škrábal na barák těsně pod oknama, že jsme taky nemohly usnout. A máma říkala, že tohle často slychala než babička umřela. Podotýkám, že jsme na samotě takže šprtouchlata si asi nikdo dělat nemohl…
Pak máma ze začátku ještě slýchala jak kolem postele jakoby někdo táhl nějaký pytel zemi nebo co… hrůza prostě..
No ale od té doby je snad klid nic slyšet není radši tuk tuk tuk…