Co jsem za znamení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Mišis no asi býk ne blíženec bude až 22.5. nebo od 21.5.? no těžko říct teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak ja jsem zase 21.6. a nekde jsem blizenec a jinde uz rak
ale citim se byt blizencem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ti nikdo 100% nerekne…nekde jsem cetla, ze kdyz je nekdo takhle na hranici, muze mit od kazdeho neco a nebo muze svym pozorovanim sam rict jake je znameni..zkus si poradne precist co jsou znameni zac a uvidis k cemu se priklonis ![]()
ja jsem treba 20.7. a 21.7. uz je jine znameni, pritom jsem jasny rak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja se právě cítím být tak půl napůl, něco mám z blíženců al něco zase z býků. Může to tak být?
- Citovat
- Upravit
Je potřeba zjistit, kdy ve vašem roce narození vstoupilo Slunce do toho znamení, liší se to hodinově až o den rok od roku. Nějaké astronomické tabulky na to budou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady se to dá zjistit
http://znameni-zverokruhu.najdise.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už se to tu řeší - jak je to při předčasném narození? Počítá se tedy to reálné, kdy se skutečně vyloupl na svět? Asi ano, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Tady se to dá zjistit
http://znameni-zverokruhu.najdise.cz/
Děkuji, tak jsem zjistil že jsem býk. Záleží i na hodině narození.
- Citovat
- Upravit
@Mišis píše:
No ja se právě cítím být tak půl napůl, něco mám z blíženců al něco zase z býků. Může to tak být?
No tak asi může hele… Má to i svoje výhody dárky v podobě hrníček přívěšek polšářek atd s tvím znamením. Tak ty můžeš dostávat v podobě býka a blížence a nebude to tak okoukaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem píše:
ja jsem treba 20.7. a 21.7. uz je jine znameni, pritom jsem jasny rak
Nechápu, já jsem 22.7. a jsem pořád ještě rak. Hledala jsem kde co, nakonec jsem našla, že jsem opravdu ještě rak, i odborníci mi to tak odepsali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem dost zmatená. Jsem narozená 21.5. a vůbec nevím co jsem za znamení
Někde jsem býk a někde blíženec. Dokáže mi někdo říct proč? Nebo co vlastně jsem?