Odsekávání éterických pout
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Odsekávání éterických pout
Ahojte všichni, občas tady čtu o problémech buďto o nezdravé závislosti na někom, na něčem, opakující se zlé sny, hádky, nenávist apod. Jistě o odsekávání pout toho spoustu najdete na netu (nechci tu dělat reklamu). Ale popíšu svou vlastní zkušenost. Když jsem byla na 1. zasvěcení Reiki, mimo jiné jsem se bavila s Mistryní Reiki o tom, že mám a problémy s mámou, kolegou v práci, vy si prostě dosaďte cokoliv a kohokoliv.
Namalujte si na papír dva nafukovací balonky tak 5 cm od sebe. Do levého si napište JÁ a do druhého jméno osoby nebo problém, který vás trápí. Ty dva balonky vodorovně propojte několika čarami. Zamyslete se nad tím prvním (já), pouvažujte o sobě, co vás bolí a trápí. Pak se podívejte na ten druhý balonek a opět přemýšlejte na tím, jak je vám ubližováno, o co nestojíte, co vám ten člověk provedl atd. Možná se rozbrečíte, ale to je dobře.
Pak si celý obrázek zapamatujte a ten papír roztrhejte. V duchu si ten obrázek chvilku prohlížejte a potom mečem, nožem nůžkami ty čáry, kterými jste spojila balonky odstřihněte a nechte je odplout. Zhluboka vydechněte a poděkujte. Praktikujte vícekrát, nepůjde to hned hladce, ale mě to pomohlo (no tedy v případě smrti přítele zatím ne).Když budete chtít, můžu ještě nějakou praktiku napsat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@reikina já tomuhle nevěřím, ale Ty jsi ta jak ji přítel skočil pod vlak že?
nedávno jsi tu psala, je ti už lépe? ![]()
- Citovat
- Upravit
Lépe mi není, minimálně budu ještě měsíc doma, ale ráda si zde čtu, moc mi to pomáhá. Chodím sem každý den a občas něco napíšu. Mám jen jednu kamarádku, která sem taky píše a psychicky mi pomáhá. Ráda bych poznala někoho z Prahy, sejít se na skleničku a tak. Ale zatím mezi lidi nechodím, teď by to ani nešlo, v pátek jsem omdlela a mám monokla jak hrom. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reikina
někdy je jedna kamarádka lepší než několik „kamarádek“ taky mám jen jednu, i když nevím na jak dlouho ![]()
Hlavně jestli je to aspoň o kousíček lepší než na začátku ![]()
- Citovat
- Upravit
Kineziologie, reiki, hlubinná regresní terapie - vyzkoušela jsem vše! reiki a regrese pro mě jsou obrovskýcm zážitkem a mohu i potvrdit, že mě to pomiohlo k tomu, co jsem potřebovala! ale já jsem hodně senzitivní člověk, sama jsem se před otěhotněním zabývala výkladem karet, numerologií a něco málo z bílé magie - od otěhotnění mi tyhle věci nejdou a tak se do nich nepouštím! ale ráda na toto téma pokecám!
A zakladetlko - drž se!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Večer až děti zalehnou, tak budu čarovat…už jsem dlouho nic nedělala..díky za tip..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K. Black - to máš pravdu, jedna asi stačí, ale odstěhovala se mi, tak už se asi tolik neuvidíme, ale píšeme si. Jinak už tolik nebrečím, antidepresiva zabírají, začínám mít období vzteku, v kolika sr… mě tu nechal, dalo by se to počítat na desítky. ![]()
Dvojmatka - také jsem se tomu dříve věnovala, ale po tom traumatu to nejde, počítám, až vše přebolí a zase začnu. Mám několik knih o Reiki, tak mám co číst. Děkuji oběma za podporu, strašně se těším, až se už konečně svobodně nadechnu. Mám před sebou krásný cíl - dovolenou na Menorce, tak začnu oprašovat španělštinu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peggy - také bych do toho šla, ale jak? Motaj se mi tu 3 dospěláci a 3 kocouři, žádnej klid ani na meditaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reikina píše:
Peggy - také bych do toho šla, ale jak? Motaj se mi tu 3 dospěláci a 3 kocouři, žádnej klid ani na meditaci
Já se zavřu na balkon, tam je klídek..a navíc mi tam svítí měsíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reikina
díky za tip a podrobný popis, asi vyzkouším. Chci se ještě zeptat, je tam podmínka té osobě, s kterou chci rozseknout to pouto, odpuštění? Já už mám na mysli pro sebe jednu konkrétní osobu a tam myslím, že jsme na sebe nalepeni nesnášenlivostí (tak se překlopila láska).
Neznám Tvůj příběh, ale přeju hodně síly a energie na cestě za svobodou
, svobodně se nadechnout, to jsi napsala hezky…
- Citovat
- Upravit
Stazinko, to jsem zapomněla napsat, ano, odpustit jemu i sobě. Také jsem někde četla, že když někoho fakt nesnášíš, v duchu si mysli, že dnešek je jeho poslední den na tomto světě. Kolikrát se ten vztek zmírní. Jedou jsem na chodbě v práci potkala kolegu, kterého opravdu nemám ráda, je mi špatně, jen když ho vidím, tak když jsem ho míjela, v duchu jsem si řekla - miluju tě - no pak jsem tomu smála snad hodinu. Ale aspoň na chvíli jsem zapomněla, jakej je to blbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reikina určitě napiš praktiky, které si myslíš, že stojí za to sdělit, popsala jsi to hezky
a držím palce ať se brzy cítíšlépe. Jen mě ještě zajímá, jaký výsledek čekat, jak se projeví?
- Citovat
- Upravit
Anonymní - neprojeví se to hned, dělej to vždy, když tě na někoho popadne vztek. Dá se to naučit. A ještě ti poradím věc, která u mě hodně funguje (opakuji, na smrt mého přítele to zatím neplatí):
Když začneš přemýšlet o něčem špatném, řekni si v duchu tuto větu: Děkuji ti myšlenko(tu myšlenku pojmenuj, na manžela, tchýni, blbou narážku od kolegyně, prostě cokoliv tě trápí) že jsi přišla, ale již tě nepotřebuji a s láskou tě propouštím ze svého srdce. Děkuji. Ono to nepůjde hned, ale tu větu se nauč nazpaměť a kdykoliv jí použij. Já jí zkraje používala i 20× denně. I dnes to používám, ale někdy mi stačí při blbé myšlence si v duchu důrazně říci: DOST! Možná to někomu příjde k smíchu, ale mě to fakt pomohlo nebabrat se s problémem půl dne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reikina píše:
Anonymní - neprojeví se to hned, dělej to vždy, když tě na někoho popadne vztek. Dá se to naučit. A ještě ti poradím věc, která u mě hodně funguje (opakuji, na smrt mého přítele to zatím neplatí):
Když začneš přemýšlet o něčem špatném, řekni si v duchu tuto větu: Děkuji ti myšlenko(tu myšlenku pojmenuj, na manžela, tchýni, blbou narážku od kolegyně, prostě cokoliv tě trápí) že jsi přišla, ale již tě nepotřebuji a s láskou tě propouštím ze svého srdce. Děkuji. Ono to nepůjde hned, ale tu větu se nauč nazpaměť a kdykoliv jí použij. Já jí zkraje používala i 20× denně. I dnes to používám, ale někdy mi stačí při blbé myšlence si v duchu důrazně říci: DOST! Možná to někomu příjde k smíchu, ale mě to fakt pomohlo nebabrat se s problémem půl dne.
jéé, tak za tohle díky!! mě kolikrát trápí nějaká myšlenka dlouho a nedá mi v noci spát, takže se převaluju a furt to v hlavě probírám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvojmatka - no zkus, uvidíš, ta myšlenka bude samozřejmě neodbytná, ale touhle MANTROU to zvládneš. Klidně si to zatím napiš na papírek, já jsem se to nenaučila hned (ach ta skleróza).
Afirmace z knihy Louise Hay: (má na každý den jednu)
Učím se odpouštět a zbavovat se toho, co nepotřebuji. Mým cílem je vnitřní mír. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit