Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@tasa píše:
duchové neexistují.takže se nemusíš bat
No, že s nimi nemáš osobní zkušenost neznamená, že neexistují. Já mám příhod taky dost, vypsat je tu by zabralo dost dlouhý příspěvek..
No nic..zakladatelko - zkusila bych asi poprosit toho ducha, jestli by mohl odejít..pokud to nezabere, tak zkus zjistit, co od tebe potřebuje, ať ti poradí. Nám např. poradili…duchové rodičů tady pana domácího. Dcera je vídala na lustru..vždy se usmívala na lustr a říkala, že jsou tam pán a paní a koukají ven z okna..nebála se, líbili se jí
Nepojala jsem tudíž podezření, že jsou ti dotyční nějak zlí. Akorát jsem se jich ptala, co potřebují, proč tu jsou..A dceři jsem dávala do ruky fotky všech možných lidí z rodiny mé i manžela a stále říkala, že ne, ti to nejsou. Až nakonec došlo i na album dole u pana domácího a ona s výskotem vyjekla „jojo mami, to jsou oni“. No, tak už jsme věděli, kdo to je, ale nevěděli jsme, co potřebují. No a za pár dnů nato našel manžel ve starém harampádí ve vedlejší staré budově zahrabanou urnu s popelem toho tatínka pana domácího. Nepochopitelné, ale pan domácí ho zapomněl pohřbít!
Tak jsme ho s mužem nechali pohřbít vedle jeho ženy (pan domácí už v tu dobu byl starý a měl po mrtvici a zač. demenci, takže nebyl moc schopný pobrat, co se děje) a od té doby už byl u nás na lustru klid. A mmch. dívali se z okna proto, že to okno vede směrem na vedlejší vesnici, kde je hřbitov s jejich hrobem.
Takže myslím, že zeptat se toho ducha, co potřebuje, by nebylo od věci..je to taky jenom člověk, jenom není vidět, ono to vlastně není nic „paranormálního“, jenom my to tak nazýváme a neprávem se „toho“ bojíme. Nicméně chápu obavu spíš z toho, že člověk mnohdy neví, kdo ten duch je..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
No, že s nimi nemáš osobní zkušenost neznamená, že neexistují. Já mám příhod taky dost, vypsat je tu by zabralo dost dlouhý příspěvek..No nic..zakladatelko - zkusila bych asi poprosit toho ducha, jestli by mohl odejít..pokud to nezabere, tak zkus zjistit, co od tebe potřebuje, ať ti poradí. Nám např. poradili…duchové rodičů tady pana domácího. Dcera je vídala na lustru..vždy se usmívala na lustr a říkala, že jsou tam pán a paní a koukají ven z okna..nebála se, líbili se jíNepojala jsem tudíž podezření, že jsou ti dotyční nějak zlí. Akorát jsem se jich ptala, co potřebují, proč tu jsou..A dceři jsem dávala do ruky fotky všech možných lidí z rodiny mé i manžela a stále říkala, že ne, ti to nejsou. Až nakonec došlo i na album dole u pana domácího a ona s výskotem vyjekla „jojo mami, to jsou oni“. No, tak už jsme věděli, kdo to je, ale nevěděli jsme, co potřebují. No a za pár dnů nato našel manžel ve starém harampádí ve vedlejší staré budově zahrabanou urnu s popelem toho tatínka pana domácího. Nepochopitelné, ale pan domácí ho zapomněl pohřbít!
Tak jsme ho s mužem nechali pohřbít vedle jeho ženy (pan domácí už v tu dobu byl starý a měl po mrtvici a zač. demenci, takže nebyl moc schopný pobrat, co se děje) a od té doby už byl u nás na lustru klid. A mmch. dívali se z okna proto, že to okno vede směrem na vedlejší vesnici, kde je hřbitov s jejich hrobem.
Takže myslím, že zeptat se toho ducha, co potřebuje, by nebylo od věci..je to taky jenom člověk, jenom není vidět, ono to vlastně není nic „paranormálního“, jenom my to tak nazýváme a neprávem se „toho“ bojíme. Nicméně chápu obavu spíš z toho, že člověk mnohdy neví, kdo ten duch je..
tak ony se paranormální jevy ale dají docela dobře racionálně vysvětlit a netřeba je schovávat za duchy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
tak ony se paranormální jevy ale dají docela dobře racionálně vysvětlit a netřeba je schovávat za duchy.
Hlavně jak nehmotná věc může udělat kouř nebo si jako sednout na gauč, aby to bylo cítit?!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Projev
Ano projevila jsem seurčitě se spousty chyb a ve spěchu…ale ta to může muj mobil ..pardon a dekuji za každou radu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Jasný, tak mi vysvětli ty rodiče pana domácího.
Pak mi vysvětli, že mojí mámě se v noci (dělá noční) zastavily hodinky a ona byla přesvědčena, že zrovna její tatínek (můj děda, co byl v nemocnici) zemřel. Přišla někdy ve 3 h ráno domů, napsala to mému tátovi na lístek, brečela jak želva. Ráno samozřejmě volali ze špitálu smrt dědy a hodina naprosto seděla s těmi zastavenými hodinkami.
Dále - kroky mužských kanad na hřbitově, kam jsem šla zalévat. Byla jsem tam naprosto sama a ty kroky se blížily ke mě, už byly skoro u mě..já udělala křížek na čele a zmizelo to.
Dále - měla jsem upéct na pohřeb manželovy babičky kremrole. Měla jsem toho ale plno, moc práce a v duchu jsem si říkala „jé, tolik práce a do toho ještě péct kremrole“. No a sotva jsem si to domyslela, slyším ránu z kuchyně, jak když se sypou příbory nebo tak něco..tak tam klušu a ona se SAMA OD SEBE vysklila trouba. Přední sklo normálně na kousky na zemi. Tak jsem si řekla pro sebe „ty huso pitomá, vždyť ty kremrole jsou to poslední, co pro tu babičku můžeš ještě udělat“. Měla mě navíc vždy ráda..Tak to jsem měla zato..kremrole jsem s pokorou upekla a ještě k tomu mnohem pracněji - v remosce po pár kouskách.
A vysvětluj
![]()
Příspěvek upraven 17.09.18 v 22:27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andyradek píše:
Ano projevila jsem seurčitě se spousty chyb a ve spěchu…ale ta to může muj mobil ..pardon a dekuji za každou radu..
Já taky píšu z mobilu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Hlavně jak nehmotná věc může udělat kouř nebo si jako sednout na gauč, aby to bylo cítit?!
Protože i „hmota“ je ve skutečnosti jen „nehmota“ = energie. Viz kvantová fyzika. Mentálně lze plnit přání a dokonce i měnit tělo, vč. DNA. Na to jsou dokonce už i reálné výzkumy. A to, že to člověk nechápe, je holt jeho problém no..a to, že všechno nechápeme a přesto to existuje, je naprosto normální. Člověk využívá jen velmi malou část mozku. A ono je to tak dobře, některé pofidérní existence by mohli svých mimořádných schopností zneužívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Protože i „hmota“ je ve skutečnosti jen „nehmota“ = energie. Viz kvantová fyzika. Mentálně lze plnit přání a dokonce i měnit tělo, vč. DNA. Na to jsou dokonce už i reálné výzkumy. A to, že to člověk nechápe, je holt jeho problém no..a to, že všechno nechápeme a přesto to existuje, je naprosto normální. Člověk využívá jen velmi malou část mozku. A ono je to tak dobře, některé pofidérní existence by mohli svých mimořádných schopností zneužívat.
Hele, pro mě je zbytečný to nějak vysvětlovat. Nevěřím na duchy. Protože kdyby existovali, chodila my mě jistě máma už 10 let „navštěvovat“. Spoustu jsme si toho nestačily říct a vysvětlit. A fakt jsem nic nezaznamenala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Hele, pro mě je zbytečný to nějak vysvětlovat. Nevěřím na duchy. Protože kdyby existovali, chodila my mě jistě máma už 10 let „navštěvovat“. Spoustu jsme si toho nestačily říct a vysvětlit. A fakt jsem nic nezaznamenala.
Těžko říct..k někomu prostě choděj, aniž by o to stál, k někomu nechoděj, ač si říká, že důvod by k tomu byl ![]()
Ale je to osobním naladěním, nebo já nevím no..Já jsem po mámě, ta s tímhle má právě taky zkušenosti a zřejmě jsem to tak trochu „podědila“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Jasný, tak mi vysvětli ty rodiče pana domácího.
Pak mi vysvětli, že mojí mámě se v noci (dělá noční) zastavily hodinky a ona byla přesvědčena, že zrovna její tatínek (můj děda, co byl v nemocnici) zemřel. Přišla někdy ve 3 h ráno domů, napsala to mému tátovi na lístek, brečela jak želva. Ráno samozřejmě volali ze špitálu smrt dědy a hodina naprosto seděla s těmi zastavenými hodinkami.Dále - kroky mužských kanad na hřbitově, kam jsem šla zalévat. Byla jsem tam naprosto sama a ty kroky se blížily ke mě, už byly skoro u mě..já udělala křížek na čele a zmizelo to.
Dále - měla jsem upéct na pohřeb manželovy babičky kremrole. Měla jsem toho ale plno, moc práce a v duchu jsem si říkala „jé, tolik práce a do toho ještě péct kremrole“. No a sotva jsem si to domyslela, slyším ránu z kuchyně, jak když se sypou příbory nebo tak něco..tak tam klušu a ona se SAMA OD SEBE vysklila trouba. Přední sklo normálně na kousky na zemi. Tak jsem si řekla pro sebe „ty huso pitomá, vždyť ty kremrole jsou to poslední, co pro tu babičku můžeš ještě udělat“. Měla mě navíc vždy ráda..Tak to jsem měla zato..kremrole jsem s pokorou upekla a ještě k tomu mnohem pracněji - v remosce po pár kouskách.
A vysvětluj
Příspěvek upraven 17.09.18 v 22:27![]()
A proč by duch rozbíjel troubu nebo zastavoval hodinky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
duchové neexistují.takže se nemusíš bat
Že neexistují? Leda tak v pohádkách (neexistují).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
„zázraky“ se dějí jen těm, kdo na ně věří. Ostatní je nevidí, jejich mysl a mozek na to nejsou nastaveni.
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
To budeš kulit očka, až zjistíš, jak je to možné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
A proč by duch rozbíjel troubu nebo zastavoval hodinky?
Tak ta rozbitá trouba mi byla jasná hned - protože jsem byla nevděčná mrcha, které je zatěžko i jen napéct kremrole té babičce na pohřeb - poslední věc, kterou pro ni můžu udělat a já v duchu „držkuju“.
Hodinky se zastavily mámě - byli na sebe s dědou hodně napojeni i za života, dal jí prostě vědět no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit