Duchové doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
29.9.18 12:01
@Russet píše:
Byli jsme minulý týden na pohřbu. Dokonce jsme seděli v místnosti, kde dotyčný člověk umřel. A NIC. Budu se muset smířit s tím, že mě duchové asi nenavštíví. Když na ně nevěřím.

Asi tak nějak..ale jednou tě to třeba překvapit může, když to ani čekat nebudeš 8) .
Můj muž, ateista a materialista až na půdu, za 12 let, co má se mnou tu čest být, tak koulí oči, co se mě, mojí mámě a jednou právě i naší dceři, děje. Už tak radikální ve svých tvrzeních rozhodně není, až mě někdy překvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.9.18 12:02
@Konnny píše:
@Russet Já taky ne, ať koukám jak koukám, nevidím tam nic.

No, je to hodně rozmazané..možná leda v horní části toho obloučku, něco jako rozmazaná hlavička mimina..ale vpravo spící dítě nevidím taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
29.9.18 12:08
@Anonymní píše:
K těm duchům - přijela jsem ve 2017 ke kartářce (poměrně známá celé ČR, letos zemřela) a chtěla jsem se zeptat, zda budeme mít druhé dítě. A ona mi povídá: někdo sem s vámi přijel. Tak jí říkám, že jo, partner s dcerou, čekají venku. A ona, že ty zrovna nemyslí. Tak na ní koukám a ona, že je to žena, zemřela před 3-4 lety, je to moje příbuzná a chrání naší dceru, protože sama nikdy děti neměla. Pak řekla, moment..tak ne, jedno dítě měla, ale nikdy ho neměla u sebe. Já koukala jak vyvoraná myš, protože před 4 lety zemřela teta, tátovo sestra a měla dítě v 17 letech a dala ho k adopci. 8o
Nějakou dobu před tím jsme se snažili v rámci dědického řízení prodat byt po tetě a protože šlo o blbou lokalitu, nikdo se na inzerát neozýval. Skákaly tam zbytečně dluhy na nájmu. Asi po půl roce jsem v duchu poprosila tetu, že potřebujeme prodat ten její byt, že tam skáčou akorát dluhy na nájmu. Druhý den se ozvala paní, ukrajinka, že ten byt bere včetně vybavení. Myslím, že takhle hladce byt komplet jen tak někdo neprodal 8o
Anonym, protože tyhle věci vzbuzují u lidí rozporuplné názory. Já to vysvětlit neumím, ale děje se to. A není to poprvé, co se mi něco takového stalo.

Tyhle historky od kartářek mě fascinují. Strašně bych si přála vědět, jestli třeba tuto historku zkusí na všechny a na tebe to zrovna perfektně sedlo, nebo opravdu někteří lidé ten dar mají.

• Citovat
  • Upravit
53518
29.9.18 12:22
@Evulina píše:
Asi tak nějak..ale jednou tě to třeba překvapit může, když to ani čekat nebudeš 8) .
Můj muž, ateista a materialista až na půdu, za 12 let, co má se mnou tu čest být, tak koulí oči, co se mě, mojí mámě a jednou právě i naší dceři, děje. Už tak radikální ve svých tvrzeních rozhodně není, až mě někdy překvapuje.

Už mi umřelo tolik blízkých, že by už musel někdo přijít. Třeba osmileta holka, co jí na rakovinu umřela máma. Myslíš, že by ta za svým dítětem nepřišla? Holka roky na antidepresivech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.18 12:23
@Lalelale píše:
Tyhle historky od kartářek mě fascinují. Strašně bych si přála vědět, jestli třeba tuto historku zkusí na všechny a na tebe to zrovna perfektně sedlo, nebo opravdu někteří lidé ten dar mají.

To víš že zkusí… Osudy lidí jsou si podobné. Někdo, kdo leze za kartářkou, protože sam si poradit neumí a myslí si, že s kartařkou to bude lepší, je pravý kandidát na takové BLUDY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.9.18 19:26
@Russet píše:
No, já nejsem ta, co je podělaná strachy, když i v chůvicče už vidí „duchy“ :mrgreen: Mně ta moje část úplně stačí, protože tak to má asi každý smrtelník. I Einstein nebo Freud.

Nerada vstupuju do již rozpoutané diskuze. Jen musím podotknout, že co se týká Einsteina, máš mylné informace:
Einsteinův náboženský názor je většinou považován za deistický,ačkoli se sám ve svých prohlášeních z 50. let označoval za agnostika. Věřil prý „v Boha, který se mu zjevuje v harmonii všeho, co existuje, ne v Boha, který řídí osud a činy lidí“, což je názor spíše panteistický. Einstein chtěl „vědět, jak Bůh stvořil svět“: poté, co byl tázán na náboženské otázky Martinem Buberem, Einstein zvolal „My fyzikové se jen snažíme obtáhnout čáry, které nakreslil On.“

Svou víru pak shrnul takto: „Mé náboženství sestává z pokorného obdivu neomezeného vyššího ducha, který se odhaluje jako drobné detaily, které jsme schopni postřehnout svou chatrnou a vetchou myslí.“

Četla a čtu o něm hodně a z různých zdrojů vyplývá, že právě věřil ve vyšší moc a „nadpřirozeno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.18 19:29
@MartinaCV píše:
Nerada vstupuju do již rozpoutané diskuze. Jen musím podotknout, že co se týká Einsteina, máš mylné informace:
Einsteinův náboženský názor je většinou považován za deistický,ačkoli se sám ve svých prohlášeních z 50. let označoval za agnostika. Věřil prý „v Boha, který se mu zjevuje v harmonii všeho, co existuje, ne v Boha, který řídí osud a činy lidí“, což je názor spíše panteistický. Einstein chtěl „vědět, jak Bůh stvořil svět“: poté, co byl tázán na náboženské otázky Martinem Buberem, Einstein zvolal „My fyzikové se jen snažíme obtáhnout čáry, které nakreslil On.“

Svou víru pak shrnul takto: „Mé náboženství sestává z pokorného obdivu neomezeného vyššího ducha, který se odhaluje jako drobné detaily, které jsme schopni postřehnout svou chatrnou a vetchou myslí.“

Četla a čtu o něm hodně a z různých zdrojů vyplývá, že právě věřil ve vyšší moc a „nadpřirozeno“.

Věřit mohl v Boha. Ale to neznamená, že v dušíky kolem nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
29.9.18 19:30
@Russet píše:
Věřit mohl v Boha. Ale to neznamená, že v dušíky kolem nás.

Píšu, že věřil v nadpřirozeno, to s tím souvisí. Psal o různých existencích, fascinoval ho vesmír a hledal zákonitosti. Víc nebudu komentovat, nemám na to čas, jen jsem chtěla toto uvést na pravou míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.18 19:53
@MartinaCV píše:
Píšu, že věřil v nadpřirozeno, to s tím souvisí. Psal o různých existencích, fascinoval ho vesmír a hledal zákonitosti. Víc nebudu komentovat, nemám na to čas, jen jsem chtěla toto uvést na pravou míru.

Jojo, stačí si to přečíšt na wikipedii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
30.9.18 00:11

@Evulina Prave.mala lezi na zadech,hlavu ma do strany a ruku cca u te jakoby hlavicky miminka.Mala ma uz 3,5roku a jako mimonko uz nevypada.Hlava miminka me udivila,jelikoz panenku v postylce nema.Nu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
30.9.18 00:17

@Russet Ano ta antidepresiva tyhle oky myslenek naprosto tlumi.A clovek ktery pijimal velice casto neni achopen zkrz ne prijimat.Jednodude ma vypnutou tu cast mozku,kterou je schopny prijimat.

Ano po porodu cca na 6mesicu jsem mela antidepresiva taky a je fakt,ze za tech 7mesicu sem byla spis jak matoha nez abych byla schopna prijimat jakekoliv energie a tak.Takze holka na antidepresivech=vypnuty mozek(vysilac a prijimac). :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.9.18 00:20
@jahoda 2 píše:
@Russet Ano ta antidepresiva tyhle oky myslenek naprosto tlumi.A clovek ktery pijimal velice casto neni achopen zkrz ne prijimat.Jednodude ma vypnutou tu cast mozku,kterou je schopny prijimat.Ano po porodu cca na 6mesicu jsem mela antidepresiva taky a je fakt,ze za tech 7mesicu sem byla spis jak matoha nez abych byla schopna prijimat jakekoliv energie a tak.Takze holka na antidepresivech=vypnuty mozek(vysilac a prijimac). :palec:

Ale jí bylo osm a bez mámy byla jaksi taky mimo. Aby se úplně nesložila, dali jí AD. Myslíš, že by se na to máma - duch dokázala koukat a nějak jí nedala najevo, že je tu pořád s ní?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
30.9.18 00:37

Me mama umrela v 6letech.Bylo to velice tezke obdobi.Od 10jsem vidala velice casto az u postele postavu v kapi.Budila jsem se vzdy kolem stejne hodiny a vzdy jsem ji videla.Kapi mela vzdy pres hlavu a nikdy ji nebylo videt do obliceje.Jednou kdyz mi bylo o nekolik let vic si kapi sundala.Ano byla to ma maminka,ale…nebudu rikat dal jak vipadala.A od te doby byl klid.Pak se mi zacela zjevovat v novem bydlisti vzdy mezi dverma,do loznice se neodvazila postava vkrocit,opet mela kapi pres hlavu.Vzdy prisla jen k tem dverim.A vzdy to bylo 6mesicu pred smrti nekoho blizkeho.V tu dobu se mi zjevovala kazdou noc sz do te doby kdy jsem se o smrti blizkeho dozvedela.2× jsem se s dotycnym loucila uz dopredu a pak dostala druhy den parte.Jednou se mi zdalo,ze babicka umrela a za par hodin mi to bylo zdeleno presne jako v tom snu.Ted se mi dvakrat zdalo o bratrovi a jedenkrat o nevlastni matce,ze nema lest po necem na nejakou vysku,ze spadne a poroucha si nohu.Ano o 3mesice pozdeji mi hlasily,ze nevlastni matka lezla po drevenych schodech ty se zrizily a ona si osklive pochroumala nohu.Pak se mi zdalo,ze se neco stalo.A tata mi hlasil,ze se mu zamotala hlava a on spadl ze schodu,porouchal si nohu a poranil ruku a hlavu .Pak se mi zdalo,ze bude mit autonehodu,furt jsem mela strach ,a bohuzel o nekolik mesicu pozdeji opravdu mel srazku tri aut jedno ho vzalo ze predu a druhe zezadu z druhe strany.Vzdy tak tyden dva dopredu mi je zle a citim,ze se neco deje.Treba mynule jsem cotila,ze se stalo neco zleho kdyz jsem sedela v praci u stolu.Prilitl kolega,o 40min.pozdeji a rikal,ze drive nemohl,ze se stala kousek na krizovatce oskliva nehoda.Takze asi nahody to nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
30.9.18 00:40

@Russet Pres antidepresiva podle me opravdu nepomoc.Jeji mozek ma omezenou moznost se na toto naladit.A prave,ze kdyz vi a vedela jak je to pro ni tezke obdobi a ze ma AD,tak by malou divku urcite jeste k tomu nechtela desit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
30.9.18 22:30

@Evulina Dnes se odpoledne dcera vzbudila.Rozhlizi se a rika maminko kde kde kde je ten velkej pan co tady semnou spinkal.A ja jakej?No ten co tu lezel vedle me.A ja,ale tady nikdo neni to se ti jen neco zdalo. :hug: Ale ja vim,ze nezdalo.Mynule jsem kamaradce co odvadi duse psala,ze tu citim kohosi a ze energie je tu celkem sylna a,ze mala porad nespi,place a je rozmrzela.Kamaradka mi na to tema rikala,ze se k nam divala a,ze tu je entita pana,ktery je sice hodny,ale strasne veliky a,ze jak je veliky tak z nej de strach.A asi se jej mala boji.A odvedla jej.Ale tak bud se vratil nebo je tu nekdo jiny..Male o techto vecech vubec nic nerikam.Jen ji na dotazy o bubakach a strasidlech rikam,ze nejsou.A ona ale maminko jsou.Nekdy je tu jeden a nekdy dva a nekdy dokonce vic.Kdyz se rosviti nejsou videt.Nu tak ma pri usinani lampicku.Ale kdyz se vzbudi v noci a je zhasnuto bez ujisteni,ze tu jsem nespi a, derne rve. 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat