Duchové doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
18.3.23 22:01
@Sonarka píše:
Tak i kdyz se to nezda, Zeme je porad v pohybu…mohl to byt nejaky mikrootres treba od vlaku, kamionu, letadla…kolem nas, kdyz projedou popelari, tak to citim teda dost :mrgreen: A jestli to stalo nejak na kraji… :nevim: Na to, ze to shodil duch fakt neverim, ac na urcite napdrirozeno verim, ale tohle mohlo byt cimkoliv, jdi v klidu spat ;) Ale pokud mas pochyby tak kamaradce napis, zavolej…ja mivam treba spis sny o lidech, kteri na me mysli a chteli by me kontaktovat, nez ze by mi doma neco padalo :D

Popeláři o víkendu nejezdí, vlak mám na opačnou stranu, letadlo určitě ne, bydlím na severu Čech. Možná ty mikrootřesy. Ale zas proč spadl jen tenhle jeden, to je záhada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
18.3.23 22:05

Mohl spadnout už dřív kvůli průvanu, psovi atd. (včera, předevčírem… ) a nevšimla sis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.3.23 23:36
@Azeretereza píše:
Popeláři o víkendu nejezdí, vlak mám na opačnou stranu, letadlo určitě ne, bydlím na severu Čech. Možná ty mikrootřesy. Ale zas proč spadl jen tenhle jeden, to je záhada.

Tezko rict…fakt jsem se s tim nesetkala… :think: Pokud doma nemate nejake skryte zviratko, treba mys, tak nevim :) U nas treba, kdyz zemrel tchan, stejne tak, kdyz mi zemrel kamarad, tak nam doma neustale praskaly zarovky…nikdy jindy se to nedelo v takove mire, to bylo porad ve vsech mistnostech…ale ze by neco padalo, to nikdy. Podle me zkratka nejaky otres. Nebo se ten obrazek unavil, ta noha na ktere to stoji…ty veci taky nevydrzi vecne.

• Citovat
  • Upravit
53518
19.3.23 07:30
@Azeretereza píše:
Dveře se mi taky někdy samy otevírají, ale to je tím, že na ně věším kde co a hlavně bydlím v paneláku, tak tady není nic pořádně rovný. To se dá vysvětlit. Ale ten spadlej rámeček podle mě ne, to je prostě divný.

Je to jen věc. Stáním se opotřebovává. Jednoho dne si řekne, vzdávám to. Proč by duchové nebo kdo poráželi obrázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
19.3.23 07:32
@Russet píše:
Je to jen věc. Stáním se opotřebovává. Jednoho dne si řekne, vzdávám to. Proč by duchové nebo kdo poráželi obrázky?

No hlavne proc by to delal duch zijici kamaradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.3.23 07:40
@Konnny píše:
No hlavne proc by to delal duch zijici kamaradky

Vycházím z názvu diskuze. Třeba duch její prababičky nebo pratetičky to mohl shodit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.3.23 11:05
@Russet píše:
Vycházím z názvu diskuze. Třeba duch její prababičky nebo pratetičky to mohl shodit 8)
:mrgreen: asi jsem to dala do blbý diskuze. Nemyslela jsem, že by to byl duch. Ale spíš nějaký znamení nebo tak něco. Mezi nebem a zemí. Já na to trochu věřím, ale ne nijak moc, většinou právě hledám ta vysvětlení, která můžou být reálná. Včera jsem nad tím ještě přemýšlela. Kdyby to bylo opotřebením tý nožičky, tak to spadne dozadu a ne dopředu, musel by skočit. Ale - sousedi rekonstruují byt a hodně vrtají - tak si myslím, že jak to vibruje, tak kvůli tomu to spadlo. Ostatní věci z poličky nespadly, protože jsou buď dál od okraje nebo těžší.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.3.23 11:24
@Azeretereza píše: :mrgreen: asi jsem to dala do blbý diskuze. Nemyslela jsem, že by to byl duch. Ale spíš nějaký znamení nebo tak něco. Mezi nebem a zemí. Já na to trochu věřím, ale ne nijak moc, většinou právě hledám ta vysvětlení, která můžou být reálná. Včera jsem nad tím ještě přemýšlela. Kdyby to bylo opotřebením tý nožičky, tak to spadne dozadu a ne dopředu, musel by skočit. Ale - sousedi rekonstruují byt a hodně vrtají - tak si myslím, že jak to vibruje, tak kvůli tomu to spadlo. Ostatní věci z poličky nespadly, protože jsou buď dál od okraje nebo těžší.

Na znamení nevěřím. Na intuici trochu. Spíš to beru jako dobrý odhad, když se něco splní tak, jak mě dopředu napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.3.23 14:44
@Santa Juana píše:
Mohl spadnout už dřív kvůli průvanu, psovi atd. (včera, předevčírem… ) a nevšimla sis?

Nemohl, byla jsem v obýváku ráno a určitě na zemi nebyl. Spadl během dne, kdy tam nikdo nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.23 09:06

Kartář Erik

Pěkný den,

je pravda, že energie, duchy apod. vidí a vnímají děti mnohem lépe. Časem tato schopnost u většiny jedinců dospíváním výrazně zeslábne. Troufám si říci, že osob, kterým tento dar zůstane až do dospělosti je okolo 1 %. Pokud budou takové reakce Vašeho syna přetrvávat, je vhodné s danou situací začít pracovat. Často je příčinou, že neodešel přirozenou smrtí, odešel tedy předčasně, nesplnil ve svém životě své poslání, nebo se obecně neumí dostat na druhý břeh. Je důležité tatínka na druhý břeh doprovodit, případně ještě pročistit prostor. Záleží na míře zanesení, může vystačit například i bílá šalvěj, nebo kopál fosilní kongo.

Snad Vám má odpověď pomohla.
S úctou Erik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.23 22:02
@aneetka píše:
Ahoj, mám takový problém…není to ani rok od toho, co mi zemřel taťka…moc jsme se pohádali a nestihli jsme si to už vyříkat..neviděl ani mého dnes 2letého syna…syn ho zná jako dědu jen z fotografií, ale pozná ho. Jednou navečer se stala divná věc..syn začal hystericky brečet, zalezl pod svou jídelní stoličku a řval bubák a ukazoval do chodby…říkám jaký bubák, kdo je to? a on furt děda děda…od té doby mám doma vždycky večer hrozný pocit, jsme sami, takže o to je to horší…slyším divné zvuky, šumí mě chůvička, mám pocit, že někdo je tu s námi. pak zase je doba, kdy nic, doma se nebojím a pak to zase začne. Máte, prosím, někdo podobné zkušenosti? co s tím mám dělat?? :nevim:

Zajdi za knězem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.24 07:48
@Kartář Erik píše: Více

Zažil jsem v dětství jen 1 zážitek, který nejde racionálně vysvětlit, u ostatních, až do dnešní doby, kdy se o toto téma velice zajímám, už nějaké ale vždy bude… bohužel, i když bych si přál na vlastní oči zažít nějaký vážně nadpřirozený zážitek, i když je dokonce vyhledávám, nepodařilo se mi do této doby nic zachytit. Studoval jsem chvíli i různé rituály vyvolávání, dokonce černou magii, abych si udělal všeobecný pohled z každého důležitého kruhu, co se okultní vědy týká… jen jsem studoval, nikdy jsem nic nezkoušel praktikovat… nepopírám, že něco mezi nebem a zemí je, nýbrž tyto jevy s našimi omezenými znalostmi nedokážeme pochopit nebo vysvětlit… jsou různé všeobecně uznávané názory, ale například co uvádíte o tom, že po úmrtí, se zde mohou objevit jevy, když dotyčná duše nedokončila svůj úděl… tyto podobné názory jsou za mě dosti špatně pochopeny. Když se zamyslím, víte kolik bezdomovců, nebo trestanců, lidí co nikoho nemají a podobně, všichni tito lidé, s výjimkou individualit poslední skupiny, logicky nemohou nikdy dosáhnout svého údělu, když vypočítáte přibližně kolik lidí se za posledních cca 20-50tisíc let mohlo na planetě objevit, za předpokladu, že z toho jen pouhých 10-20% duší zde zůstalo, protože tu mají ještě něco nedokončené, vyjde Vám, že by duchů bylo možná ještě více, než je aktuální počet lidí (xmiliard)… Ano nějaký čas by to fungovat mohlo, ale každý si domyslí, co bude následovat, tedy, nedomyslí :lol:, ale každému je jasné, že vše má své hranice… třeba je vysvětlení jednoduché, ale my jsme na všechny pravdy a okolnosti kolem ještě málo vyspělý… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.12.24 10:25

Ahoj mam takovou otázku..
když jsem dneska v noci spala tak jsem cítila jak kdyby se někdo dotkl mé ruky a pak me to začlo tahat za nohy z postele kdyz jsem otevřela oči videla jsem vteřinu černý obrys člověka pak jsem hned rozsvítila a nic tam nebylo.. neví někdo co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.1.25 18:49

Zdravím, chtěl bych se podělit o takovou věc, nevím co si o tom mám myslet.
Tak nějak mě napadlo že se podívám jak vypadá náš dům z google maps no a to si tak prohlížím a vidím v okně na půdě jak kdyby tam stálo dítě nebo postava, já tam prostě vidím tvář, nemůžu si pomoct.
Na půdě nikdo nebývá maximálně já ale letos jsem tam nebyl aspoň ne u okna, když se koukáte ze stejného úhlu tak v okně nic nevidíte ani nic tomu podobnému.
Zajímalo by mě jestli se tím někdo zabývá a dokázal by mě z fotky říct co to opravdu je, ne že by mě to děsilo ale zajímá mě to, jinak se doma cítíme dobře, dcera 3 roky si taky s nikým napovídá s kým by neměla a zvířata jsou taky v klidu
Popř. Pošlu do emailu foto toho okna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat