Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oživuju.. Dnes jsem nebyla celý den doma, ráno jsem odjela v půl 6 z bytu a vrátila jsem se asi ve 20.30. Dala jsem si vanu, pak jsem se šla napít do kuchyně, pak pro počítač do obýváku a najednou vidím rámeček na zemi. Rámeček s fotkou, co byl na poličce. Nechápu, nechápu jak mohl spadnout. Je to klasickej rámeček s tou nožičkou vzadu, stál mi na poličce asi dva roky, nikdy nespadl, je to vysoko, nikdo to shodit nemohl, protože tu nikdo nebyl, pes byl u našich, kočku nemám. Vítr to být nemohl, okno bylo zavřený. Fakt to nechápu
má pro to někdo vysvětlení? Se teď bojím usnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ti věřím. Věřím též na duchy, vím jaké to je. Ale nemusíš se ničeho bát když je to duch táty neměl by ti nikdy ublížit. Kdyžtak zavolej nějakého experta k sobě domů co tomu rozumí. Taky mi nedávno umřel táta a dějí se docela divné věci.
život se nezdá. Dokáže existovat vše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co je na te fotce? Mně jednou známý říkal, že po rozpadu manželství mu také bez vysvětlení bez průvanu spadla fotka s manželkou v rámečku a byla to velká rána a to sklo se rozbilo myslim, také prý nepochopitelne to spadlo, asi něco jako konec vztahu. Už jsou od sebe dlouho a mají jiné partnery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marty 066 píše:
Já ti věřím. Věřím též na duchy, vím jaké to je. Ale nemusíš se ničeho bát když je to duch táty neměl by ti nikdy ublížit. Kdyžtak zavolej nějakého experta k sobě domů co tomu rozumí. Taky mi nedávno umřel táta a dějí se docela divné věci.život se nezdá. Dokáže existovat vše
To je starej příspěvek. Já psala novej. Nejedná se o fotku táty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@emmimmi píše:
No a co je na te fotce? Mně jednou známý říkal, že po rozpadu manželství mu také bez vysvětlení bez průvanu spadla fotka s manželkou v rámečku a byla to velká rána a to sklo se rozbilo myslim, také prý nepochopitelne to spadlo, asi něco jako konec vztahu. Už jsou od sebe dlouho a mají jiné partnery.
Je to fotka mě a mojí kamarádky, se kterou jsem se dlouho neviděla. Sklo se nerozbilo. Nehledám v tom znamení, i když ozvat bych se měla, zajímá mě racionální vysvětlení toho, jak to mohlo spadnout, protože jinak dnes asi neusnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
měla byste kamarádce zavolat
racionální vysvětlení to nemá, i věci někdy „poskočí“ jen tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše:Únava materiálu.
Oživuju.. Dnes jsem nebyla celý den doma, ráno jsem odjela v půl 6 z bytu a vrátila jsem se asi ve 20.30. Dala jsem si vanu, pak jsem se šla napít do kuchyně, pak pro počítač do obýváku a najednou vidím rámeček na zemi. Rámeček s fotkou, co byl na poličce. Nechápu, nechápu jak mohl spadnout. Je to klasickej rámeček s tou nožičkou vzadu, stál mi na poličce asi dva roky, nikdy nespadl, je to vysoko, nikdo to shodit nemohl, protože tu nikdo nebyl, pes byl u našich, kočku nemám. Vítr to být nemohl, okno bylo zavřený. Fakt to nechápumá pro to někdo vysvětlení? Se teď bojím usnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše:
Je to fotka mě a mojí kamarádky, se kterou jsem se dlouho neviděla. Sklo se nerozbilo. Nehledám v tom znamení, i když ozvat bych se měla, zajímá mě racionální vysvětlení toho, jak to mohlo spadnout, protože jinak dnes asi neusnu
Tak dum muze pracovat, male mikrootresy a prostě povolila packa, co drzi ramecek a on spadl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes se mi při sprchování otevřela skříňka se zrcadlem. Asi duch Leoše Středy mě nutí na sebe se podívat a začít konečně cvičit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zrovna on skončil nevalně a náhle, hm…ani by se jeden vlastně nedivil…že se ještě někde motá a straší… ![]()
straší ovšem jen zlobivce co necvičí a nekupují si jeho preparáty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak i kdyz se to nezda, Zeme je porad v pohybu…mohl to byt nejaky mikrootres treba od vlaku, kamionu, letadla…kolem nas, kdyz projedou popelari, tak to citim teda dost
A jestli to stalo nejak na kraji…
Na to, ze to shodil duch fakt neverim, ac na urcite napdrirozeno verim, ale tohle mohlo byt cimkoliv, jdi v klidu spat
Ale pokud mas pochyby tak kamaradce napis, zavolej…ja mivam treba spis sny o lidech, kteri na me mysli a chteli by me kontaktovat, nez ze by mi doma neco padalo ![]()
- Citovat
- Upravit
@Borrealis píše:
@Russet![]()
zrovna on skončil nevalně a náhle, hm…ani by se jeden vlastně nedivil…že se ještě někde motá a straší…
straší ovšem jen zlobivce co necvičí a nekupují si jeho preparáty
Jj. Pak se nám taky z ničeho nic otvírá ta skřínka na chodbě, kde jsou vrtačky. Asi duch Přemka Podlahy. Ale spíš slabý magnet… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevím co to bylo, ptala jsem se dnes člověka, co je dost racionálně založenej a když jsem mu ukazovala, odkud to spadlo, vysvětlení pro to neměl
že prý průvan asi. Ale podle mě to průvan být nemohl. Jinak to má pokračování. Ta kamarádka se mi dnes ozvala, třeba po půl roce. A v pátek se sejdeme. Mám z toho radost, a asi to bylo znamení, máme se vidět. Trochu se naše cesty rozešly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Jj. Pak se nám taky z ničeho nic otvírá ta skřínka na chodbě, kde jsou vrtačky. Asi duch Přemka Podlahy. Ale spíš slabý magnet…
Dveře se mi taky někdy samy otevírají, ale to je tím, že na ně věším kde co a hlavně bydlím v paneláku, tak tady není nic pořádně rovný. To se dá vysvětlit. Ale ten spadlej rámeček podle mě ne, to je prostě divný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit