Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Russet píše:
Jojo, stačí si to přečíšt na wikipedii.
Přesně tak. Není to vycucané z prstu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Přesně tak. Není to vycucané z prstu.
..aneb Wikipedie má vždy pravdu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:..aneb Wikipedie má vždy pravdu
![]()
Nějaký problém s wiki a s tím, co jsem psala? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaCV píše:
Nějaký problém s wiki a s tím, co jsem psala?
Jo aha, už na to koukám, nějak jsem se do toho zamotala. Russet to myslela ironicky, když napsala „stačí si to přečíst na Wikipedii“.
Ono já stejně nejvíc věřím tomu, co na vlastní oči vidím, co zažívám. A čím opakovaněji se to děje, tím větší pravděpodobnost, že to je pravda. Že nějaký vědec řekne, že je to nesmysl? Jeho názor, ale zaprvé ne vše jde vysvětlit „materiální“ cestou a zadruhé rozhodně nemáme takovou inteligenci a mozkové závity, abychom to vůbec byli schopni objasnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evulina píše:
Jo aha, už na to koukám, nějak jsem se do toho zamotala. Russet to myslela ironicky, když napsala „stačí si to přečíst na Wikipedii“.
Ono já stejně nejvíc věřím tomu, co na vlastní oči vidím, co zažívám. A čím opakovaněji se to děje, tím větší pravděpodobnost, že to je pravda. Že nějaký vědec řekne, že je to nesmysl? Jeho názor, ale zaprvé ne vše jde vysvětlit „materiální“ cestou a zadruhé rozhodně nemáme takovou inteligenci a mozkové závity, abychom to vůbec byli schopni objasnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
už pomalu začínám šílet a nevím jak si to mám vysvětlit, jestli se opravdu něco děje nebo zda to jde nějak logicky vysvětlit.
Přítel je přesvědčen, že u nás straší. Řekl, že když byla u nás na návštěvě jeho mamka, tak seděli v obýváku a měli pocit, že slyší otevření a zavření vchodových dveří, ale nikdo nepřišel. Toto samé se prý stalo i následující den. Já si vzpomínám, že i mezi svátky jsem jednou měla stejný pocit, ale jen jsem si řekla, že sei něco zdálo. Myslím si, že spíš je prostě na chodbě průvan a ty dveře se jakoby pohnou…
Již dvakrát se nám v noci rozsvítila lampa v obýváku. Naposledy tuto noc, přitom včera jsme ji vůbec nezapinali. Ona je jakoby zapnutá celou dobu, ale tím jak je tam barevná žárovka, tak jí vypiname a zapínáme ovladačem.
Již po několikáté se nám vynuloval čas na mikrovlnce. Nevím, jestli se to běžně stává…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amapola píše:Čas na mikrovlnce se nám vymaže, pokud dojde k výpadku proudu. Občas slyším něco, co není. Že někdo klepal, zvonil. Ale většinou když někoho čekám a fantazie pracuje. Lampičku bych na noc vytáhla z elektriky. Jestli i tak bude svítit, můžou za to nejspíš chobotničky z Čertovky
Zdravím,
už pomalu začínám šílet a nevím jak si to mám vysvětlit, jestli se opravdu něco děje nebo zda to jde nějak logicky vysvětlit.Přítel je přesvědčen, že u nás straší. Řekl, že když byla u nás na návštěvě jeho mamka, tak seděli v obýváku a měli pocit, že slyší otevření a zavření vchodových dveří, ale nikdo nepřišel. Toto samé se prý stalo i následující den. Já si vzpomínám, že i mezi svátky jsem jednou měla stejný pocit, ale jen jsem si řekla, že sei něco zdálo. Myslím si, že spíš je prostě na chodbě průvan a ty dveře se jakoby pohnou…
Již dvakrát se nám v noci rozsvítila lampa v obýváku. Naposledy tuto noc, přitom včera jsme ji vůbec nezapinali. Ona je jakoby zapnutá celou dobu, ale tím jak je tam barevná žárovka, tak jí vypiname a zapínáme ovladačem.
Již po několikáté se nám vynuloval čas na mikrovlnce. Nevím, jestli se to běžně stává…
Proč by něco tak inteligentního jako je duch strašilo lidi zavíráním a otvíráním dveří?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amapola píše:
Zdravím,
už pomalu začínám šílet a nevím jak si to mám vysvětlit, jestli se opravdu něco děje nebo zda to jde nějak logicky vysvětlit.Přítel je přesvědčen, že u nás straší. Řekl, že když byla u nás na návštěvě jeho mamka, tak seděli v obýváku a měli pocit, že slyší otevření a zavření vchodových dveří, ale nikdo nepřišel. Toto samé se prý stalo i následující den. Já si vzpomínám, že i mezi svátky jsem jednou měla stejný pocit, ale jen jsem si řekla, že sei něco zdálo. Myslím si, že spíš je prostě na chodbě průvan a ty dveře se jakoby pohnou…
Strasi ti ve vezi? Jak asi si to vysvetlit. To snad ne, dospely tvor. Asi vypadek proudu, tak se ti vymaze cas na mikrovlnce. To stejne nektere lampy, kdyz vypnes zapnes proud zacnou svitit. Je to podle druhu vypinace a ne podle toho ze to pousti duch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amapola Staré domy běžně pracují, vlivem teplot se roztahuje dřevo a dělá to zvuky. Co se týče mikrovlnky a lampy, typla bych to na špatnou elektriku? Jak duchařinu miluju, zrovna v tomhle případě ji nevidím.
- Citovat
- Upravit
@Lalelale píše:
@Amapola Staré domy běžně pracují, vlivem teplot se roztahuje dřevo a dělá to zvuky. Co se týče mikrovlnky a lampy, typla bych to na špatnou elektriku? Jak duchařinu miluju, zrovna v tomhle případě ji nevidím.
A v nejakem pripade ji snad vidis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Komsomol píše:
A v nejakem pripade ji snad vidis?
většina světa věří v boha, proč by mělo být tabu věřit v nadpřirozeno? ![]()
- Citovat
- Upravit
Aneb jak řekl jeden moudrý člověk, to že něco existuje ještě není duvod, abych na to věřil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
většina světa věří v boha, proč by mělo být tabu věřit v nadpřirozeno?
Kdyz preskocim to o vetsine sveta… tak jak bys jako chtela popsat nadprirozeno? Jako co si pod tim mas predstavit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
Máme nový dum. Běžne žádné zvuky neslyším. Občas nám na půdě běha kuna. To je krásně slyšet. Na vchodových dveřích máme kliku, která se, když je zamknuto, skoro nehne, je to mini kousíček. Udělá to trošku zvuk, když se na ni sáhne. Jenze občas ten zvuk udělá, když tam nikdo není. Už se nám to stalo vsem hodnekrat, že jsme to slyseli. Hodnekrat jsme se šli podívat, kdo to sahá na kliku, nikdo tam nebyl. To ještě pořád chapu. Největším problémem jsou schody. Když jde někdo po schodech potichu, tak když je ticho, tak to slyším - dotyk ponožek na schodech, těžko se to popisuje, takové zasusteni. Je to opravdu tiché. Už opravdu hodnekrat jsem se zeptala, kdo to je - když jsem byla nahoře sama a ostatní byli dole. Jenže hodnekrat tam nikdo nebyl. Myslela jsem si, že třeba děti utekly, i když mi to bylo divne, že tak potichu. Jenže se to stávalo, i když všichni spali. A často. Na zvuky, které vydávají samy schody neverim, protože to by bylo víc i přes den. Stalo se to i přes den, když jsem byla v ložnici a dítě spalo. Stává se to hodne let. To bych si přála nějak vysvětlit.
- Citovat
- Upravit