Duchové doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
19.2.16 16:40
@Dashaaa píše:
Dobrý den,
Mám 6ti letou holčičku a včera jsme měli docela nepříjemnou diskuzi, kde mi sdělila, že vídá jakoby obden ducha, prý je černý stojí u okna na druhé straně jejího pokoje a prý mu tak nějak svítí oči .....

Jedna z možností je obrázek. Pro příklad v antickém řecku umisťovali na vhodné místo proti zlým duchům obrázek např. Gorgony.
http://viamus.uni-goettingen.de/…mageView/big?…
Prý to docela pomáhá.

V Egyptě měl obdobnou funkci tzv. behdetský bůh. Zobrazovaný byl jako okřídlený sluneční kotouč s kobrami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
25.3.16 11:01

Zápach síry cítili i lidé na penzionu Nimrod u Marianských lázní ještě když byl v provozu 8o Také se tam potýkali s nadpřirozenými jevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
25.3.16 11:59

Nu me mala ve ctvrtek neustale ukazovala n stejne misto na ktem neni nic videt, a ja se ji tedy zeptala jen tak namatko je tam holcicka? A ona jasne ANO jak jindy n.Je ji 12mesicu.Ja tu holcicku obcas vidam v noci.Je fakt, ze nekdy mala se chova bud jako kdyz si s nekym hraje a jindy je desne hystericka z niceho nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.7.16 17:18
@Dashaaa píše:
Dobrý den,
Mám 6ti letou holčičku a včera jsme měli docela nepříjemnou diskuzi, kde mi sdělila, že vídá jakoby obden ducha, prý je černý stojí u okna na druhé straně jejího pokoje a prý mu tak nějak svítí oči a je to muž, ptala jsem se jak ví že je to muž, když jsem se jí ptala jak to ví, tak mi odpověděla, že vlastně neví jak to ví…prostě to ví. Jelikož jsem kdysi cca před 15 lety vídala taky duchy, tak vím jak je to nepříjemné a je mi jí líto, ale jsem bezbranná nevím jak jí to vysvětlit a ona se bojí že jí ublíží. A další věc je že prý jí říká, ať jde za ní nic víc…..to se mi nezdá jako dobré znamení , nikdy jsem tomu nepřikládala nějakou váhu, ale jak jsem si teď přečetla, tak údajně berou dost energie a já s malou neustále marodíme a když jdeme k doktorce tak jí skoro nic není, většinou má teplotu, né vysokou ale má! V pokoji je cítit jakoby hniloba, síra nebo jak to popsat, nejdřív jsem myslela že je tam plíseň nebo něco jiného, ale nikde nic, až po včerejší diskuzi s dcerou mi to do sebe začíná zapadat. Jen nechápu co ten smrad naznačuje, nemohu to nikde na internetu najít? A proč je tam nejvíc cítit když dcera odjede k otci a nikdo tam nechodí, pak např. po 4 dnech tam vlezu a to je nejvíce cítit? Proč? Co od ní chce? A je to vůbec duch? Prosím Vás o radu, nevím jak jí to mám vysvětlit když ani nevím co to je? Prosím poraďte mi, koukat se na dítě jak je vystrašené je fakt dost nepříjemné!!! Děkuji

Na strankach "lovcu duchu"" eprv777 pisou, ze smrad hniloby je znakem pritomnosti tzv. revenantu (prd tomu rozumim, ale proste duch, no). Byt na Tvem miste bych si je pozvala domu, at to tam ocisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.7.16 17:35

Verte detem

Jako deti jsme tyto veci zacaly vnimat po smrti dedy a jeste silneji po smrti taty. Nejdriv jsme citily jakoby zavany vzduchu, pak segra tatu videla litat nad svoji posteli a vedle postele ji sedel nekdo dalsi. Tim, jak jsme se toho baly, jsme nejspis posilovaly i jine duchy (neverim, ze tata by nam chtel ublizit) a zacalo u nas doma fest strasit. V noci v zavrenem baraku bez jakehokoliv pruvanu neco fakt strasidelne lomcovalo dverma k nasemu detskemu pokoji, dvere se samy zaviraly a oteviraly, jednou mi ty dvere (pote, co se samy otevrely a sla jsem je zavrit) dokonce neco vytrhlo z ruky a strasnou silou to s nima prastilo do zavreni, az mi prisla mamka vynadat, co delam - nikde zadny pruvan. Jako detem nam nikdo moc neveril. Pak to ale zacalo chodit strasit i mamku. Vidavala cernou postavu. Vzdycky ji to vzbudilo a zacala straslive kricet. Byla uplne silena strachy a neuklidnitelna, az jsme se zacali bat, jestli je vazne psychicky v poradku. Opakovalo se to cim dal casteji. Taky mi na schodech nekdo pravidelne podrazel nohy. Az konecne nasi pozvali pani, ktera dum ocistila. Vyhnala nas cekat ven, byla vevnitr asi dve hodiny a vratila se cela vysilena, ze to co tam bylo, nebylo dobry. Ze tam byl nejakej starej zlej dedek. Pozdeji jsme se od sousedky dozvedeli, ze puvodni zesnuly majitel byl dost neprijemny a zly stary pan. Takze mne moje dite rict, ze nekde neco vidi a boji se toho, okamzite to resim nejakym odbornikem na tuto problematiku. A rozhodne bych ho nenechala spat samotne tam, kde se boji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
7.7.16 08:17

@Nbvcx007 Jednoznačně „vyčistit“ neprve po dobrém. Zkus zjistit kdo to byl, co se stalo, může to být i o x pater níž nebo výš, nevím jestli bydlíte v činžáku, paneláku nebo domku. Jinak svíčka, olejová lampa, pootevřené okno, vonné tyčinky, hudba s přesahem dle tvé víry a přesvědčení, požádej to cosi aby už odešlo pryč tam kam patří…např. do nebe :andel:. Pak vysypat solí postižené místo a po nějaké době vysát. Na místo můžeš dát dle přesvědčení posvátný obrázek, lapač snů, symbol, sochu. Tu svíčku tam nech vyhořet do konce… Jo někdy stačí seškrábat malbu a nově vymalovat. Pokud to nebude stačit tak hledej dál. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
7.7.16 11:20

Já bych to také okamžitě řešila a nečekala na další strašidelné zážitky zvlášť pokud v tom žijí děti. Důchové podle mě nepatří do dětských pokojíčku a tam kde máme odpočívat. Pokud by se mi pravidelně s hrůzou budilo dítě ve 2 což je údajně hodina duchů na nic bych nečekala. Když duch prý bere energii z nás. Divím se že tu píšete, že dítě nekolik měsíců nespí a kouká na ducha, dokonce si s ním hraje. Nějak to nechápu! Je jasné, že nekteří lidé mají dar duchy vidět a proto je i přitahovat. Pak s tím jedině začít něco dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
7.7.16 22:31

@Mína47 Mysite me, u nas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
10.7.16 23:55

@jahoda 2 Asi ano, píšete že u vás doma „straší“. Já bych se asi strachy zbláznila. Já se nekoukám radši ani na takové ty duchařské filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
12.7.16 19:58

@Mína47 Ano ano.Byl to duch me maminky, ktera byla z duvodu…jeste stale tady.Bylo ji vse vysvetleno a byla odvedena @Elata do sveta.Jen mame problemy bohuzel znovu, mala opet rve, na kohosi ukazuje, nekomu mava, podava mu dudaky. Porvava z vany kdyz mame otevrene dvere do predsine. V noci uz spi cca dobre. Preprreedevcirem jsme byly u kamaradkyv bbaraku, ktery si koupila/stary opraveny dum/a zacelo to nanovo. Vecer co jsme se vratily nebohla usnout a budila se do plnoci, pak usnula a ve 2:15rano zacela rvat cca 5min. a pak zass spala.Ja nemohla z do 3usnout totalne strachy posss…ikyz muz lezel vedle me/proste blby pocity a mala urvana. Dalsi den byla dost nervozni. Dalsi dva uz ok. :nevim: :nevim: Ale mohl byt pretazena.jen si s nekym povida, pokrikuje na neco, podala,mv.No proste nevim.Asi se spis neco vzdy nalepi na me a chce to pomoc.Nu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
12.7.16 19:59

@Jitulinka.1 A jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
13.7.16 23:58

@jahoda 2 Teda to je blbý, že to začalo zase. Člověk pak asi neví jestli pláče, že jí něco bolí a nebo kvůli nějakým duchům. Asi je to jak říkáš, že se to lepí na ty co je vidí a chtějí pomoc. Přeji ať máte doma klid :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
11.11.17 12:03

Byt po zřejmě zesnulém

Ahojky, rozhodla jsem se oživit tuto diskuzi. Je to asi půl roku co já a můj přítel bydlíme v “novém” bytě. Ten byt jsme z velké části zrekonstruovali a dali do kupy. Ještě tak 2 měsíce po nastěhování nám chodila různá pošta pro pána, co tu bydlel před námi. Víme, že byl velmi starý (od sousedů pod námi, které neustále vytápěl a nám se čirou náhodou taky povolil kohout u nové myčky a pračky… ale to jsme vyřešili, vodu vypínáme a cajk), takže si myslíme, že umřel. Pořídili jsme si asi po 14ti dnech novou televizi, má zezadu LED svítidla a v tu dobu jsme ještě měli staré prosklené dveře a televizi hned u nich. Přítele vzbudilo světlo z ni - okolo 3 ráno se sama zapnula a skočila do režimu nastavení… Jindy zase samo spadlo z rovného povrchu zrcátko. V noci v ložnici, kde jsou parkety jsou z nich slyšet rány - jako kdyby se v tom pokoji někdo pohyboval. Hlavně v nocích tedy… jednou to byla rána, ze to i přítele vzbudilo. Vím, ze se všechny tyhle věci daji snadno a racionálně vysvětlit, ale já mám vnitřní pocit, ze tu někdo občas je. Vrací se… ale v 95% případů z nej nemám strach, jen ten pocit je zvláštní. Říkám občas nahlas, ze mi tu nevadí, když mi nechce ublížit. Mohl by se sem vracet ten pán? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
11.11.17 12:11
@Janina B1 píše:
Ahojky, rozhodla jsem se oživit tuto diskuzi. Je to asi půl roku co já a můj přítel bydlíme v “novém” bytě. Ten byt jsme z velké části zrekonstruovali a dali do kupy. Ještě tak 2 měsíce po nastěhování nám chodila různá pošta pro pána, co tu bydlel před námi. Víme, že byl velmi starý (od sousedů pod námi, které neustále vytápěl a nám se čirou náhodou taky povolil kohout u nové myčky a pračky… ale to jsme vyřešili, vodu vypínáme a cajk), takže si myslíme, že umřel. Pořídili jsme si asi po 14ti dnech novou televizi, má zezadu LED svítidla a v tu dobu jsme ještě měli staré prosklené dveře a televizi hned u nich. Přítele vzbudilo světlo z ni - okolo 3 ráno se sama zapnula a skočila do režimu nastavení… Jindy zase samo spadlo z rovného povrchu zrcátko. V noci v ložnici, kde jsou parkety jsou z nich slyšet rány - jako kdyby se v tom pokoji někdo pohyboval. Hlavně v nocích tedy… jednou to byla rána, ze to i přítele vzbudilo. Vím, ze se všechny tyhle věci daji snadno a racionálně vysvětlit, ale já mám vnitřní pocit, ze tu někdo občas je. Vrací se… ale v 95% případů z nej nemám strach, jen ten pocit je zvláštní. Říkám občas nahlas, ze mi tu nevadí, když mi nechce ublížit. Mohl by se sem vracet ten pán? Díky!

Ještě bych dodala, ze máme fretku a ta občas kouká divně na jedno místo, nebo dost často běhá u dveří do loznice a snažím se nahlédnout pod práh - u jinych dveřím tobě nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.11.17 12:33

@Janina B1
Jak může něco nehmotného jako duch způsobovat rány? Fretka má jistě lepší sluch než ty a koukání na jedno místo může být spíš to, že se zaposlouchala. Nač by duch schválně ve tři pouštěl bednu? Být tebou, moc si nevsugerovávám, že tu s vámi někdo „bydlí“. Je to jen v tvé hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat