Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Elata ty s tím děláš? Myslíš, že by si nám zvládla poradit. Poslední dobou se nám doma stává, že nám sami od sebe začnou cinkat talíře a nikdo tam není. Jako už prkrát se mi stalo, že všechna okna zavřená a já cítila chlad. Čím to může být. Je to od té doby, co jsme dá se říct sundalo střechu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janicka23 No snad to nebude reklama, ale nechce se mi to dlouze vypisovat, tak prostě hážu odkaz na svoje stránky přímo na článek, jak se dá poznat přítomnost duší, třeba to něco vysvětlí.
http://www.elata.estranky.cz/…t-duse-.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Já mám určitě přivtělenou duši nějakého tlouštíka, co mne nutí neustále jíst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball
Jako i to se mi stalo, sice nešlo o tlouštíka, ale paní měla u sebe duši ženy, která umřela vyhladověním, tak si to přes ni užívala..
Jinak jestli extremně jíš, tak to může mít kupu příčin.. jen tak z fleku - cukrovka, finanční problémy či celkově problémy v oblasti existenčních základů, dům na geopatogenní zoně (vycává člověku energii a ten ji pak zoufale nahrazuje umělou falešnou energií z jídla), můžeš mít slabou energetickou ochranu, takže se tělo reflexivně obaluje tukem (opět falešná ochrana), pak je možnost negativních programů, bloků z minulosti, potlačovaných strachů.. joj toho by bylo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Cukrovku snad nemám, finanční ani existenční problémy taky ne. Dům 23 let pořád stejný. potlačovaný strach z budoucnosti, to by sedělo, ale to jsem měla asi vždy a necpala jsem se jako prase.
No, já vím, je to pohodlné svalit na ducha
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucindaluckatá píše:
@boball věříš, že mě to napadlo hned jako první, když jsem si pročítala stránky @Elata
Tak těch mlsalů co nechtějí odejít bude hodně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po tom všem, co jsem s klienty zažila by mě to už nepřekvapilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Popravdě, nějaké divné věci se nám tady občas dějí. Sedíme v obýváku, s návštěvou, všichni vidíme jak někdo prošel za zasklenými dveřmi. Říkám holka příde domů a ani nejde pozdravit nás a návštěvu. Jdu jí vyčinit do pokojíku a tam nikdo. Rána do vany a rozmotá se zamotaná sprcha, koupili jsme na ní držák, a už to jednou taky vypadlo, i když musí člověk vynaložit úsilí aby to vyvlékl, apod. Podobné věci se děly tak před dvanácti lety.Pak jsme si vzali psa, ten jednou štěkal, na prázdnou židli, ale jinak se nic nedělo, až zase poslední rok od jeho smrti.Tak nevím, co je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Popravdě, nějaké divné věci se nám tady občas dějí. Sedíme v obýváku, s návštěvou, všichni vidíme jak někdo prošel za zasklenými dveřmi. Říkám holka příde domů a ani nejde pozdravit nás a návštěvu. Jdu jí vyčinit do pokojíku a tam nikdo. Rána do vany a rozmotá se zamotaná sprcha, koupili jsme na ní držák, a už to jednou taky vypadlo, i když musí člověk vynaložit úsilí aby to vyvlékl, apod. Podobné věci se děly tak před dvanácti lety.Pak jsme si vzali psa, ten jednou štěkal, na prázdnou židli, ale jinak se nic nedělo, až zase poslední rok od jeho smrti.Tak nevím, co je to
Co by to bylo, kámoše tam máte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po dnešní noci ideální diskuze..už toho mám dost
Jednou za čas se syn (18m) vzbudí vždy ve dvě v noci a brečí, přijdu do pokoje, podá mi medvěda a natáhne ruce, že chce k nám, vezmu ho do ložnice, a tam v tu ránu ožije, pokaždý sedí a čučí na jedno a to samý místo, minule tam pořád ukazoval, dnes se tím směrem jen smál a dělal opičky, chtěl tam jít, jakmile jsem ho přidržela, že nikam nejde, mohl se vzteknout a začal do mě mlátit…no, takhle je schopnej hodinu zírat na jedno místo a „povídat“ si
Já jsem hrozná posera, takže jsem z těhle nočních seancí fakt nadšená
Je možné, že tu „někdo“ je, nebo je moje dítě jen cvok? ![]()
Edit. Když jsem byla malá, tak se tu v domě stávalo, že se otevíraly a zavíraly zamčený dveře, zapla se televize, někdo si sednul na gauč, lehnul do postele, pustila se voda…ale vše jen v bytě u babičky, u nás naštěstí ne, žijeme v generačním RD se dvěma byty. A dobrých 10let je tu klid ![]()
Příspěvek upraven 16.10.13 v 13:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball to se nám stávalo hodně často, vidím procházet maminu, letím za ní přes celej barák a ona nikde, to se stalo několikrát mě, několikrát jí, ale nikdy jsme z toho neměly strach, prostě jsme to svedly na halucinačku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata To mi tedy není moc příjemné, že mne okukuje ve vaně. No, ale už to nikomu nepoví. Bydlíme v paneláku, ale nejsme jediní, kdo něco pozoroval. Mojí kamarádky babička nám vyprávěla, že tady jel vlak smrti a mrtvé vyhazovali ven, a že si myslí, že pár jich tady zakopali
S manželem kdysi chodilo takové jako světýlko na noční, večer se trochu zatetelilo v obýváku a pak zmizlo, viděl je pak někdy i po cestě nebo když se prudce otočil v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucindaluckatá no jo, ale nás sedělo v tom obýváku pět a všichni jsme to viděli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball no však jo, my víme, že tam něco bylo, ale raději si řekneme, že je to haluz, než se poserouškovat strachy
. Teta měla taky návštěvu, bylo jich 5 a ona a jeden pán uviděli jít po chodbě chlapa v kápi, ostatní ho neviděli, takže taky pěkné, teta byla na tyhle věci dost citlivá a měla nejeden zážitek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit