Duchové doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
920
5.9.13 22:34

A když jo, tak hodným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
5.9.13 22:39
@Káka74 píše:
A když jo, tak hodným :mrgreen:

Těžko, říct. Zabili nám kamaráda, vražda nebyla vyřešena. Bavili jsme se o něm a v noci jsem měla, nevím jestli sen, přišel, v tom v čem byl pohřben, já ho neviděla. A řekl mi, že je rád, tam kde je, že se tam stará o děti kteří tam nemají rodiče. Můj syn se vzbudil a nechtěl spát až do rána. Když jsem se ptala kamarádky, potvrdila, že měl v rakvi vínovou kšili a tmavé kalhoty, já ho taky v tomto viděla. Takže nevím, co si o tom myslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.9.13 22:52

@boball Doufám, že ty moje poznámky nevnímáš jako znevažování. Já tohle téma prostě chci trochu odlehčit. Už jsem tu psala, každému, co jeho jest. Já vždycky nejdřív hledám racionální řešení, což ale neznamená, že si myslím, že všechno lze takto vysvětlit. Myslím, že daleko důležitější než hledání vysvětlení je, že ta holčička a další členové domácnosti se v této situaci necítí komfortně a je třeba to řešit. Já bych si prostě lidi, které neznám ani virtuálně domu nezvala a zkusila nejdřív ty racionální kroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
5.9.13 23:01
@Káka74 píše:
@boball DOufám, že nic nezjistím, nehodlám se stát duchem :-)

já jo a dost lidí tu je za kterýma bych chodila pravidelně v dobrém a ještě víc jich je který bych docela ráda občas postrašila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
5.9.13 23:02
@Petra2829 píše:
Mně zaráží to, jakým stylem to verunka říká. Kdyby si to snažila vymyslet nebo nějak cítit nebo prostě nevím, zdělila by to svým 5 letým způsobem. Ale ona to říká tak jinak prostě prostě nevím… @marcellia Zkusíme to že tam bude spát ségra. Třeba si to s mamkou vyříká. Já si prostě myslím že mamku nepustila ona. tvrdím to od začátku. a tu urničku uložíme.

Jo tak to máš možná taky pravdu s tou ségrou, mamka tady zůstává a potřebuje aby ji pustila a mohla v klidu jít. Písni pak jak to dopadlo s tím spaním sestry v té posteli, to jsem moc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
5.9.13 23:02
@Káka74 píše:
@boball Doufám, že ty moje poznámky nevnímáš jako znevažování. Já tohle téma prostě chci trochu odlehčit. Už jsem tu psala, každému, co jeho jest. Já vždycky nejdřív hledám racionální řešení, což ale neznamená, že si myslím, že všechno lze takto vysvětlit. Myslím, že daleko důležitější než hledání vysvětlení je, že ta holčička a další členové domácnosti se v této situaci necítí komfortně a je třeba to řešit. Já bych si prostě lidi, které neznám ani virtuálně domu nezvala a zkusila nejdřív ty racionální kroky.

Já to chápu, nicméně, už jsem si prožila tolik zvláštních věcí, že se bojím znevažovat. Zkusila bych tu svěcenou vodu, i když sama na to moc nevěřím :think: Nicméně, člověk tím nic nemůže zkazit. Mojí dceři, zemřel bývalý přítel, nemůže na něj zapomenout, nedávno, se jí na internetu ukázal jako idealní partner, ačkoliv jeho profil už není k nalezení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
5.9.13 23:03
@Cuarentena píše:
To, že tomu věříš, neznamená, že to existuje. Co víc na to říct? Děti si vymyslí neuvěřitelnou spoustu věcí. Médium jako takové je nesmysl, ničím nepodložený, i když je možné, že někomu pomůže ve smyslu „víra tvá tě uzdraví“. Ale domů bych si to fakt netahala.

Tvůj názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.9.13 19:30

@boball To je taky silné kafe. 8o Sama ale říkáš, že ona na něj nemůže zapomenout. Ta racionální část toho všeho, co zapadá i do tohoto příběhu je, že se máme s mrtvými řádně rozloučit a nechat je jít. Pokud to neuděláme, pak můžeme řešit celou spoustu problémů, které mohou vycházet jak z „nadpřirozena“, tak i jen z naší psychiky. A ta hranice je tak tenká, že si v některých případech málokdo troufne říci, kudy vede. A znevažovat opravdu nechci, pouze odlehčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3615
10.9.13 23:29

Holky dokážete poradit??
Bydlíte v tomto bytě asi 4-5 let, už nevím :lol:
vždycky mi tady bylo dobře, příjemně, nebála jsem se.
Náš Jiřík má teďka 17 měsíců, na miminku jsem občas viděla, jak se někam dívá jako kdyby někoho viděl. nebyl to můj pocit, viděl to i můj chlap. Teď před pár dny do prázdného prostoru ráno po probuzení žvatlal.
Já se v bytě bojím.
Co s tím?? Poraďte.
Diskusi raději nečtu, už tak se tu teď večer bojím dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
11.9.13 12:12

@Moni123 náš malej to dělá taky, kouká na jedno místo a směje se nebo se snaží žvatlat…to je normální, nijak bych to neřešila :) pokud teda nekřičí hrůzou, to už bych se bála :lol:

• Citovat
  • Upravit
4053
11.9.13 12:50
@Moni123 píše:
Holky dokážete poradit??
Bydlíte v tomto bytě asi 4-5 let, už nevím :lol:
vždycky mi tady bylo dobře, příjemně, nebála jsem se.
Náš Jiřík má teďka 17 měsíců, na miminku jsem občas viděla, jak se někam dívá jako kdyby někoho viděl. nebyl to můj pocit, viděl to i můj chlap. Teď před pár dny do prázdného prostoru ráno po probuzení žvatlal.
Já se v bytě bojím.
Co s tím?? Poraďte.
Diskusi raději nečtu, už tak se tu teď večer bojím dost.

Vidí andělíčky, děti jsou hrozně senzibilní a čistý duše, pokud se směje, tak je to v pohodě a nechala bych ho :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3615
11.9.13 23:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
12.9.13 10:56

Petra2829 - má to nějaké pokračování?

• načítám...