Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@kočička Evička píše:
Ahoj…stalo se to takto: dva dny nato, co taťka zemřel, mi volal kamarád, jestli by mě to potěšilo, že dojede na kafe, když mám ten smutek. Sedím doma u PC, zády k oknům, co vedou směrem ven před dům, on volá, že za 10 minut dojede, že je už na cestě. Mojí psi v ten samý čas a pak i potom vedle mě chodili pořád dokolečka a štěkali na strop a čučeli ke stropu, bylo to divný, nikdy jsem to neviděla a nechtěli toho nechat. Pořád jsem hledala na stropě, jestli tam není nějakej pavouk nebo něco, ale nic tam nebylo. Uběhly cca 2 hodiny a kamarád nikde, tak mu volám, proč nedojel. On mi řekl, že dojel, že dlouho zvonil, ale že nikdo neotvíral. Je vysokej, nakoukl přes branku, odkud je vidět na ty okna, co tím směrem vedou, a viděl mužskou postavu, jak stojí za oknem, přihrbená, ruce v bok a dává mu prý divným gestem najevo, ať odjede. Prý si myslel, že mám nějakou návštěvu a že vůbec neví proč, ale že ho něco strašně nutilo ihned odjet pryč, že měl z té postavy strašnej pocit. Vynadala jsem mu, že u mě nikdo nebyl, že bych jej přece nezvala a i kdyby, že bych mu snad otevřela, či se mu ozvala. On mi řekl, že ho vůbec nenapadlo, že mohl ke mně třeba někdo vlézt, někdo cizí, že se mi mohlo něco stát, když neotvírám. Mám doma kamerový systém, který se nahrává – 8 kamner – 1 je namířená přímo na branku a vchod, tak dojel druhej den znovu, chceme vyvolat ten záznam, ale nevěděli jsme přesně ten čas příjezdu, tak koukám do mobilu, kdy volal, a záznam v mobilu nikde, tak kouká on a u něho taky nic, prostě jako bysme spolu vůbec nevolali. Tak jsme projeli kameru v tu dobu i bez té informace (přibližně jsme to věděli) a v ten čas, co zvonil (zvonek byl funkčí a přesto prostě nezvonil, ale pak hned zase ano), tak před kameru najela obrovská světelná koule a zastínila jeho a branku, po cca deseti minutách koule zase pomalu odplula. Byla jsem z toho úplně hotová, protože jsem se toho bála, že je u mě a ještě zhmotněnej se ukázal někomu. Kamarád je pragmatickej člověk, na duchy nevěřil, smál se tomu všem do té doby, co nevidí černý na bílým – neřeší. Řekl mi, že mu tento zážitek změnil život – pohled na tyto energie a že by byl nejšťastnější, kdyby se mu tohle nikdy nepřihodilo. Když jsem se radila, co mám dělat, dostala jsem radu od lidí, kteří znají tyto věci, že mám udělat určitej rituál, aby ta energie odešla. V hluboké noci jsem zapálila svíčku (všude zhasnuto a já sama doma – brrrr), v duchu promluvila s duchem otce a poprosila ať odejde atd atd. Měla jsem zavřený oči a požádala jej, ať mi dá nějak najevo, jestli je přítomne a náhle mi přes záda projel velký závaz ledového vzduchu a potom ještě když jsem ukončila rituál, a ptala se, jestli už může v klidu odejít, tak zase ten led přes záda – zezadu.
ježiši..to je šílený..každopádně ti věřím, jen když se do toho vžiju tak je to mazec…to co se stalo v noci na dnešek…také mě ten rituál teda čeká…
- Citovat
- Upravit
Prosím vás neznáte někdo nějaké vymítače duchů co by ke mně mohli přijet a odvolat ho???co faráři??
- Citovat
- Upravit
@aneetka píše:
Prosím vás neznáte někdo nějaké vymítače duchů co by ke mně mohli přijet a odvolat ho???co faráři??
Můžu pomoct, pokud chceš, napiš mi do zprávy, pošlu Ti své stránky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneetka píše:
ježiši..to je šílený..každopádně ti věřím, jen když se do toho vžiju tak je to mazec…to co se stalo v noci na dnešek…také mě ten rituál teda čeká…
a co se ti stalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosím radu.díky
Dobrý den, mám takový problém. Jiz druhy den po 3tí hodině ranní nám v pokoji kde spíme hraje dětské piánko. je to hodně nepříjemné. je to zvuk zaseklého piána, hodně nepříjemný. když vztanu a vezmu ho do ruky přestane hrát. Když ho položím na jiné místo tak také nehrajen, ale když zalezu zpět do postela začne znova hrát. dnes ráno kolem 03:30h jsem ho vzteky šla vyhodit do popelnice. po cestě do popelnice ale znova začalo hrát. i když z něj byly vyndané baterii. Můžete mi prosím poradit? děkuji moc za veškeré rady. 4ím to může být? a jak s tím bojovat? děkuji moc. s pozdravem Terez
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takový problém. Jiz druhy den po 3tí hodině ranní nám v pokoji kde spíme hraje dětské piánko. je to hodně nepříjemné. je to zvuk zaseklého piána, hodně nepříjemný. když vztanu a vezmu ho do ruky přestane hrát. Když ho položím na jiné místo tak také nehrajen, ale když zalezu zpět do postela začne znova hrát. dnes ráno kolem 03:30h jsem ho vzteky šla vyhodit do popelnice. po cestě do popelnice ale znova začalo hrát. i když z něj byly vyndané baterii. Můžete mi prosím poradit? děkuji moc za veškeré rady. 4ím to může být? a jak s tím bojovat? děkuji moc. s pozdravem Terez
Nějaká dušička se evidentně moc snaží o sobě dát vědět. Pokud chcete, písněte mi do zprávy, teď letím ven, nemám už čas, večer odepíšu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji dát do místností květináčky s myrtou. Dušičky se budou od ní držet dál. Zjevují li se pouze v jedné místnosti, mělo by stačit jen do té jedné… ale já vždy doporučuji více kusů… mají větší sílu…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Doporučuji dát do místností květináčky s myrtou. Dušičky se budou od ní držet dál. Zjevují li se pouze v jedné místnosti, mělo by stačit jen do té jedné… ale já vždy doporučuji více kusů… mají větší sílu…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
jj, taky je mám doma a od té doby co jednu máme v ložnici a druhou v obýváku máme klid ![]()
Taky doporučuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Můžu se Tě jako odbornice zeptat na názor na člověka jménem… Victoria Andromeda Invictus? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klafina123 píše:
@Elata Můžu se Tě jako odbornice zeptat na názor na člověka jménem… Victoria Andromeda Invictus? Díky
Vůbec netuším, kdo to je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, taky jsme měli v chalupě ducha, jsem na takové věci citlivá a tak nějak jsme si rozuměli, až do té doby, než jsme začali s přestavbou a našemu duchovi se to nelíbilo. Když manžel propadl stropem, tak to překousl, nic se naštěstí nestalo. Pak projel šprušlema žebříku, to už ho naštvalo a když mu na rameni přistálo kousek trámu, přišel, řekl jenom já jsem ho varoval a vytočil číslo na paní, která se zbývá odchodem duší a ta přijela, pomohla mu odejít a od té doby je naprostý klid a pohoda. Jenom nám řekla, že prostě nechápal, proč předěláváme něco co on dělal a nelíbilo se mu to. Doporučuji nechat si pomoci. Duše na sebe upozorňují, když chtějí pomoci s odchodem. ![]()
- Citovat
- Upravit
Pro aneetka a všem kteří potřebují pomoc od duchů, entit…podívej se na stránky WWW.EPRV777.CZ jsou to borci ve svém oboru…zaručuji že opravdu pomůžou. pokud má někdo nějaké otázky může mně napsat zprávu, ráda poradím a pomůžu pokud to bude v mé moci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit