Duchové doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.1.13 13:48

Já se přímo názorově k věci vyjadřovat nechci. Spíš jen souhlasit s tím, že děti mají schopnost tyto „věci“ vnímat, narozdíl od dospělých. Jako dítě jsem podobný zážitek měla, ale musím říct, že čím jsem starší, tím se mi to celé zdá absurdnější a absurdnější. Nikdo mi tehdy nevěřil, byli mi čtyři, skoro pět let, tak nějak.

• Citovat
  • Upravit
aneetka
9.1.13 13:48
@Hanullka píše:
Běhá mi mráz po zádech. Já když jsem byla malá - okolo deseti let, vídávala jsem dědu /zemřel, než jsem se narodila/, vždycky jsem se probudila s pocitem, že na mě někdo kouká, pokaždé stál mezi dveřmi, hrozně jsem se bála. Kdybych to nezažila, tak tomu nevěřím.

právě…my podobné věci zažíváme i na chalupe(přímo tam se v staré žumpě utopila holčička)a tam byl i nějaký vymítač a tam se dějou hrozný věci..to u mě doma je to oproti chalupě prd.

• Citovat
  • Upravit
15404
9.1.13 13:51

Jak píše Deniel. Já se jednou vzbudila a můj měl otevřený oči a hleděl do jednoho místa, já myslela, že mě klepne, hned jsem musela rozsvítit, pořádně jsem se vyděsila. On mi pak řekl, že tam něco viděl a já od té doby, když sem sama doma, tak tam furt hledím :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
9.1.13 13:52

@aneetka Třeba se ti ozve někdo, kdo se tím zabývá, pár holek je i tady na emiminu. Někdo radí nechat vysvětit byt, nasypat sůl do rohu místnosti, pořídit egyptský kříž - ankh, sehnat někoho, kdo ducha „odvede“ nebo ho prostě jenom požádat, ať odejde. Těch rad je vážně spousta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.1.13 13:52

@aneetka já sama na tohle nevěřím, ale moje mamka měla se svým dědou něco podobného, zemřel když se mnou ležela v porodnici, ona na udržování dlouhou dobu, on umíral v nemocnici na rakovinu, neviděli se dlouhé měsíce…mamka se s tím nikdy nesrovnala a tvrdila, že ho v bytě cítí, dokonce i párkrát viděla postavu, blikaly světla atd…po nějaké době se nechala uvést do hypnozy a prý se s dědou setkala a rozloučila, pak to přestalo :nevim: podle ní teda no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
9.1.13 13:53

Čím více se budete bát, tím více budete tuto energii přitahovat. Doporučovala bych si promluvit s tatínkem, vysvětlit si tu hádku a to nedořešené a požádat ho o odchod, dát mu volnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aneetka
9.1.13 13:54
@Z.jev píše:
@aneetka Třeba se ti ozve někdo, kdo se tím zabývá, pár holek je i tady na emiminu. Někdo radí nechat vysvětit byt, nasypat sůl do rohu místnosti, pořídit egyptský kříž - ankh, sehnat někoho, kdo ducha „odvede“ nebo ho prostě jenom požádat, ať odejde. Těch rad je vážně spousta

já sama si to netroufnu abych s ním, mluvila, jak už jsem psala, když ho cítím, zahrabu se do postele, a modlím se aby syn nezačalplakat a nemusela jsem jít po bytě

• Citovat
  • Upravit
aneetka
9.1.13 13:56
@kracmeratko píše: Čím více se budete bát, tím více budete tuto energii přitahovat. Doporučovala bych si promluvit s tatínkem, vysvětlit si tu hádku a to nedořešené a požádat ho o odchod, dát mu volnost.

jo to je pravda, čím víc se bojím, tím víc věcí se děje, když se mi povede na to nemyslet tak je za chvíli klid

• Citovat
  • Upravit
411
9.1.13 13:57

Jenže takhle se toho problému nikdy nezbavíš a pořád budete mít mezi sebou něco. Prostě večer v duchu nebo na hlas si s ním promluv. Nemáš se ho proč bát, byl to tvůj táta, který tě miloval, myslíš, že ti chce ublížit? Proč by to dělal? Možná se chce jen rozloučit, pod peřinou s tím nic nenaděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aneetka
9.1.13 13:58

Zvláštní je to, že přijde, když jsem smutná nebo něco řeším, mám starosti…třeba ně tu máte za blázna, ale je to pravda

• Citovat
  • Upravit
aneetka
9.1.13 13:59
@kracmeratko píše:
Jenže takhle se toho problému nikdy nezbavíš a pořád budete mít mezi sebou něco. Prostě večer v duchu nebo na hlas si s ním promluv. Nemáš se ho proč bát, byl to tvůj táta, který tě miloval, myslíš, že ti chce ublížit? Proč by to dělal? Možná se chce jen rozloučit, pod peřinou s tím nic nenaděláš.

ok..skusím to…já se bojím i proto, že jsem mu řekla hnusné věci:(:(nikdy si to neodpustím..co když je naštvaný??

• Citovat
  • Upravit
Imane
9.1.13 13:59
@aneetka píše:
jo to je pravda, čím víc se bojím, tím víc věcí se děje, když se mi povede na to nemyslet tak je za chvíli klid

Věřím, že už trochu pracuje i Tvoje psychika. Ten zážitek se synem Tě vyděsil, ale sama jsi přeci nic neviděla, ne? Jen říkáš, že něco jakoby cítíš, vnímáš, ale fakticky jsi neviděla nic? Tím, že se bojíš se zbytečně stresuješ, ono tam totiž vůbec nic být nemusí. ;) A pak Tě může pronásledovat svědomí ;)

• Citovat
  • Upravit
411
9.1.13 14:00

Myslí, že potřebuješ jeho pomoc. Normálně bych mu řekla, že budeš ráda, když občas přijde, že ho máš stále ráda, ale že potřebuješ být pro syna vyrovnanou matkou a takhle to nejde, že tě děsí a místo aby ti pomohl, tak je to ještě horší. Zkus to, uvidíš.
U nás to fungovalo a to jsem se bála v noci sama na záchod. Dnes už se nebojím, nemám čeho, proč by mi ti, co nás opustili měli chtít ublížit? A jsk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
9.1.13 14:01

JÁ SE BOJÍM ALE TAK TROCHU JINAK MOJE MALÁ 2,5ROKU NEJDŘÍV TAKÉ NĚCO VIDĚLA PAK ZAČLA TOMU NĚČEMU ŘÍKAT eLIS. dNES TŘEBA PŘIŠLA A ŘÍKÁ MAMI NEVIDĚLA JSI ELIS, NEBO JINDY MAMI ELIS SI SE MNOU NECHCE HRÁT JE SMUTNÁ A SCHOVALA SE DO SKŘÍNĚ. jÁ SE BOJÍM JI NECHÁVAT SAMOTNOU I V POKOJÍČKU. nĚKDY TOMU DÁVÁ I BABU A HONÍ SE JÁ SI PŘIPADÁM JAK V BOHNICÍCH. bYDLÍME V BYTĚ PO DĚDOVI A OBČAS VIDÍM STÍN ALE TŘEBA MĚ UŽ TAKY ŠIBE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aneetka
9.1.13 14:02
@yum-yum26 píše:
Věřím, že už trochu pracuje i Tvoje psychika. Ten zážitek se synem Tě vyděsil, ale sama jsi přeci nic neviděla, ne? Jen říkáš, že něco jakoby cítíš, vnímáš, ale fakticky jsi neviděla nic? Tím, že se bojíš se zbytečně stresuješ, ono tam totiž vůbec nic být nemusí. ;)

no tak jasně, že jsem nic neviděla, ale prostě přesně vím, kdy přijde…např. vařím, se synem je vše ok a najednou to začně..ta hnusná zima, mrazení v zádech, atd…to není tak, že bych si denodenně říkala..ježiši něco tu je, něco cítím…já přesně vím, kdy přijde, jak říkám, na chalupě když byl ten uch a začalo to, měla jsem úplně stejný pocit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat