Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@OndraZlý píše:Řekla bych, že tě straší tvoje svědomí, Ondro.
Já zas cítím v noci něco divného jednou jsem cítil jak se ke mě blíží ruka a něco se mně dotklo a nikdo tam nebyl jindy se zas vzbudím a slyším divné zvuky atd kdysi jak jsem byl malý tak jsem v pokoji viděl něčí siluetu v tom bytě se asi něco děje nevíte co to může být???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, no já to taky tak někdy mívám, a řekla bych že vše se dá nějak logicky vysvětlit. Někdy je nadpřirozeno prokázené, ale já si myslím že jde spíše o nějaké naše podvědomí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvědomí možná ale jak tady bylo řečeno bud se přijdou rozloučit a nebo usmířit a nebo nám chtějí něco naznačit říct mě když umřel táta tak jsem spala a měla pocit že na mě někdo kouká a leží vedle mě najednou slyším janičko tak jsem vilítla a viděla jako by se něco zvedalo z postele a vím že se semnou přišel táta rozloučit a naše čuba párkrát se to stalo že jsme v noci spaly a ona koukala jakoby před sebe a začala strašně vrčet a schovávat se takže i zvířata a děti to vicítí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem nemela z tatou vyresene veci kdyz umrel moje deti taky nezazil.mela jsem hroznej pocit musela jsem I jeden cas spat rozsvicenou lampickou. starsi syn ho vidal kdyz jsme treba jeli autem rikal deda nanas kouka a je okolo neho tolik barev to mu bylo 5 let.kdyz jsem doma rikam si jen tak jestli neco chces a ukazes se my trefi me slak
.uz je to skoro 8 let co je mrtvej a jeste se my neukazal.:-) ale dost slusne my z toho hrabalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já byla v listopadu 2012 u astoložky a ta mi řekla, že mám strážného anděla a to mého pradědu. Byl to člověk, kterého jsem strašně milovala. Je to už dávno co umřel
. Vyprávěl mi vždycky pohádku o medvědech. Jenže tehdá ji poprvé v životě nedokončil a když se semnou loučil řekl mi, že mi jí dopoví přístě
, ale k tomu už nedošlo. Tehdá jsem měla slzy v očích když jsme se loučili asi sem něco tušila
. Do dneška když se mi něco nehezkého přihodí, tak ho cejtím. Je u mě a já to vím a díky té astroložky i vím, že je to on. Neopustil mě
uplně. Je to zvláští. Možná to někomu bude připadat, že jsem blázen, ale já vím, že jsem si to nevsugerovala, ale je to skutečnost. V zimě tohoto roku jsem se málem vybourala. Bouchla mi pneumatika a já na náledí letěla na kapličku. Zvládla jsem to a cítila ho jak je u mě. Dle mého názoru on byl ten co zabránil té katastrofě. Když to řeknu přítelovi jen se na mě usmívá a kejvá. Myslí si asi, že jsem blázen, ale to hodně lidí kterým todle řeknu
. Tak třeba jste zažili něco podobného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alises já mám zase mojí tetu, zemřela velmi mladá, měla jsem s ní pěkný vztah…pořád je se mnou. nevím, proč zůstává zrovna se mnou, když má vlastní dcery dokonce ted i vnučky…ale prostě zůstala u mě a chrání mě…je to už 13 let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi si pro ní moc moc znamenala. Taky nevím proč je praděda zrovna semnou, ale jsem za to hrozně štastná protože jsem ho nade vše milovala. Jak víš, že je s tebou? Taky jí občas citíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alises cítím ji a dává mi znamení třeba v podobě její oblíbené písničky, nebo různých symbolů ve kterých už jsem se naučila číst…pomáhá mi tak v různých životních situacích a já jsem jí za to nesmírně vděčná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je krásný. Naprosto rozumím tomu, že jí jseš vděčná. Mám to stejné
. Jsem ráda, že mě neopustil navždy
. A taky jsem ráda za to, že vím o někom kdo to má stejně. Už jsem si myslela, že jsem blázen podle reakcí některých osob
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alises blázen nejsi, ten co nezažije nepochopí a nikdy neuvěří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale me taťka neumrel ale babička a prababicka jo možná je to jedna z nich ![]()
- Citovat
- Upravit
@OndraZlý píše:
Ale me taťka neumrel ale babička a prababicka jo možná je to jedna z nich
nemusí tam být nutně tvůj příbuzný..může to být klidně i neznámá entita, kterou jsi tam přitáhl ty, nebo někdo z tvé rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už když jsem začala spávat u nynějšího přítele, tak jsem věděla, že v bytě nejsme sami. Stále semnou byl děda, pro kterého jsem byla dcerou, ale u toho jsem to vždy cítila a najednou byly ty pocity jiné.
Přítel usnul v obýváku a já si šla lehnout do ložnice, za chvíli přišel s tím, že jsem u něj seděla a asi měla vlasy v culíku, přitom jsem je měla celý den rozpuštěné a od tý doby vím, že tam s námi je jeho maminka, která před dvěmi lety zemřela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zas cítím v noci něco divného jednou jsem cítil jak se ke mě blíží ruka a něco se mně dotklo a nikdo tam nebyl jindy se zas vzbudím a slyším divné zvuky atd kdysi jak jsem byl malý tak jsem v pokoji viděl něčí siluetu v tom bytě se asi něco děje nevíte co to může být???