Duchové doma

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
OndraZlý
30.6.13 15:51

Duch

Já zas cítím v noci něco divného jednou jsem cítil jak se ke mě blíží ruka a něco se mně dotklo a nikdo tam nebyl jindy se zas vzbudím a slyším divné zvuky atd kdysi jak jsem byl malý tak jsem v pokoji viděl něčí siluetu v tom bytě se asi něco děje nevíte co to může být???

• Citovat
  • Upravit
1000
30.6.13 16:13
@OndraZlý píše:
Já zas cítím v noci něco divného jednou jsem cítil jak se ke mě blíží ruka a něco se mně dotklo a nikdo tam nebyl jindy se zas vzbudím a slyším divné zvuky atd kdysi jak jsem byl malý tak jsem v pokoji viděl něčí siluetu v tom bytě se asi něco děje nevíte co to může být???
Řekla bych, že tě straší tvoje svědomí, Ondro. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.13 16:32

Ahoj, no já to taky tak někdy mívám, a řekla bych že vše se dá nějak logicky vysvětlit. Někdy je nadpřirozeno prokázené, ale já si myslím že jde spíše o nějaké naše podvědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
30.6.13 18:32

Podvědomí možná ale jak tady bylo řečeno bud se přijdou rozloučit a nebo usmířit a nebo nám chtějí něco naznačit říct mě když umřel táta tak jsem spala a měla pocit že na mě někdo kouká a leží vedle mě najednou slyším janičko tak jsem vilítla a viděla jako by se něco zvedalo z postele a vím že se semnou přišel táta rozloučit a naše čuba párkrát se to stalo že jsme v noci spaly a ona koukala jakoby před sebe a začala strašně vrčet a schovávat se takže i zvířata a děti to vicítí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
30.6.13 18:38

Taky jsem nemela z tatou vyresene veci kdyz umrel moje deti taky nezazil.mela jsem hroznej pocit musela jsem I jeden cas spat rozsvicenou lampickou. starsi syn ho vidal kdyz jsme treba jeli autem rikal deda nanas kouka a je okolo neho tolik barev to mu bylo 5 let.kdyz jsem doma rikam si jen tak jestli neco chces a ukazes se my trefi me slak :-D.uz je to skoro 8 let co je mrtvej a jeste se my neukazal.:-) ale dost slusne my z toho hrabalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.6.13 19:43

Holky já byla v listopadu 2012 u astoložky a ta mi řekla, že mám strážného anděla a to mého pradědu. Byl to člověk, kterého jsem strašně milovala. Je to už dávno co umřel :,(. Vyprávěl mi vždycky pohádku o medvědech. Jenže tehdá ji poprvé v životě nedokončil a když se semnou loučil řekl mi, že mi jí dopoví přístě :,(, ale k tomu už nedošlo. Tehdá jsem měla slzy v očích když jsme se loučili asi sem něco tušila :,(. Do dneška když se mi něco nehezkého přihodí, tak ho cejtím. Je u mě a já to vím a díky té astroložky i vím, že je to on. Neopustil mě :,( uplně. Je to zvláští. Možná to někomu bude připadat, že jsem blázen, ale já vím, že jsem si to nevsugerovala, ale je to skutečnost. V zimě tohoto roku jsem se málem vybourala. Bouchla mi pneumatika a já na náledí letěla na kapličku. Zvládla jsem to a cítila ho jak je u mě. Dle mého názoru on byl ten co zabránil té katastrofě. Když to řeknu přítelovi jen se na mě usmívá a kejvá. Myslí si asi, že jsem blázen, ale to hodně lidí kterým todle řeknu ;). Tak třeba jste zažili něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
30.6.13 20:35

@Alises já mám zase mojí tetu, zemřela velmi mladá, měla jsem s ní pěkný vztah…pořád je se mnou. nevím, proč zůstává zrovna se mnou, když má vlastní dcery dokonce ted i vnučky…ale prostě zůstala u mě a chrání mě…je to už 13 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.6.13 21:17

Asi si pro ní moc moc znamenala. Taky nevím proč je praděda zrovna semnou, ale jsem za to hrozně štastná protože jsem ho nade vše milovala. Jak víš, že je s tebou? Taky jí občas citíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
30.6.13 21:26

@Alises cítím ji a dává mi znamení třeba v podobě její oblíbené písničky, nebo různých symbolů ve kterých už jsem se naučila číst…pomáhá mi tak v různých životních situacích a já jsem jí za to nesmírně vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.6.13 21:29

To je krásný. Naprosto rozumím tomu, že jí jseš vděčná. Mám to stejné ;). Jsem ráda, že mě neopustil navždy :kytka:. A taky jsem ráda za to, že vím o někom kdo to má stejně. Už jsem si myslela, že jsem blázen podle reakcí některých osob :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
30.6.13 21:40

@Alises blázen nejsi, ten co nezažije nepochopí a nikdy neuvěří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.6.13 21:47

S tím souhlasím :potlesk:. Stejně ale děkuju za příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
OndraZlý
1.7.13 11:33

Ale me taťka neumrel ale babička a prababicka jo možná je to jedna z nich :,(

• Citovat
  • Upravit
10338
2.7.13 08:03
@OndraZlý píše:
Ale me taťka neumrel ale babička a prababicka jo možná je to jedna z nich :,(

nemusí tam být nutně tvůj příbuzný..může to být klidně i neznámá entita, kterou jsi tam přitáhl ty, nebo někdo z tvé rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.7.13 14:53

Už když jsem začala spávat u nynějšího přítele, tak jsem věděla, že v bytě nejsme sami. Stále semnou byl děda, pro kterého jsem byla dcerou, ale u toho jsem to vždy cítila a najednou byly ty pocity jiné.
Přítel usnul v obýváku a já si šla lehnout do ložnice, za chvíli přišel s tím, že jsem u něj seděla a asi měla vlasy v culíku, přitom jsem je měla celý den rozpuštěné a od tý doby vím, že tam s námi je jeho maminka, která před dvěmi lety zemřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat