Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
To, že tomu věříš, neznamená, že to existuje. Co víc na to říct? Děti si vymyslí neuvěřitelnou spoustu věcí. Médium jako takové je nesmysl, ničím nepodložený, i když je možné, že někomu pomůže ve smyslu „víra tvá tě uzdraví“. Ale domů bych si to fakt netahala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Véra to může vnímat o něco více právě proto, že ví, že to byla babičky postel. Taky reakce se svíčkou asi nebyla úplně to pravé ořechové - jestli to tedy viděla i ta malá. Třeba je víc napojená na svojí maminku, která odchodem babičky strádá… Rozhodně to chce před dětmi klid a vyrovnanost. Řekla bych, že ten rituál/obřad vám (tedy sestře) asi hodně chybí. Zkuste to fakt udělat. A pak taky čas - ono to je ještě moc čerstvé. Když mi umřeli prarodiče, ani jeden nechtěl pohřeb. Tak jsme se pak vždycky sešli celá rodina a nad fotkami jsme si zavzpomínali. A myslím, že by se to oběma moc líbilo. O tom, kde je jejich popel se raději šířit nebudu, ale doma ho nemáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuarentena Jo, taky s tebou souhlasím. Medium mi také přijde mimo mísu, i když věř a víra tvá tě uzdraví a taky každému, co jeho jest ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já nevím, nevěřící.
Mojí kamarádce zemřela prababička, klukovi bylo dva a půl. Neznal ji, nebyl na pohřbu, nikdo nerozvěcoval svíčky. Šli spát do její chalupy, malému byly tehdy tři roky. V noci přiběhnul, že na něj kouká bába v šátku, a chce ho pohladit, a že se jí bojí. Popsal jí přesně. Dnes je mu osmnáct a pamatuje si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šmankote, úplně mě zamrazilo. Na duchy nevěřím, jsem velice pragmatický člověk, ale dneska nenechám čouhat nohu z postele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FikuLenka já taky nevěřím.. ale taky mám blbej pocit a nejen já no
snad vše bude ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball Jasnačka, že jsou věci mezi nebem a zemí. nicméně pětileté dítě už ledacos ví a pokud spí v posteli po babičce, maminka je smutná a má výčitky svědomí, že babička nezemřela doma (čili na té posteli?), pak se nabízí i jiné řešení. Také mi nesedí to, že by na své vnouče byla babička nelaskavá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káka74 jenže nepochopíš že si ségra před dětmi nestěžuje a nestěžovala to je jen mezi námi dospělými. Jinak je i dost pracovně vytížená tak že nemá čas si nějak stěžovat atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra2829 píše:
@FikuLenka já taky nevěřím.. ale taky mám blbej pocit a nejen já nosnad vše bude ok.
Jasně, to chápu. Nechtěla bych být v kůži té malé. Brr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak říkám, děti mají tykadla a někdy ani nevíme, co vlastně vnímají. U nás se duchové nikdy neřešili a moje dítě s tím také přišlo (je jí pět). Po týdnu jí to přestalo bavit a zase fantazíruje o něčem jiném. Nechci to úplně přirovnávat, ale vím, jak občas zírám, jak se holka orientuje ve vztazích v rodině bez toho, abych jí něco vysvětlovala… Ségra si nemusí stěžovat. Stačí, že se třeba chová jinak nebo jen ten fakt, že se trápí. Sama říkáš, že jsi přesvědčená, že babičku nepustila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káka74 píše:
@boball Jasnačka, že jsou věci mezi nebem a zemí. nicméně pětileté dítě už ledacos ví a pokud spí v posteli po babičce, maminka je smutná a má výčitky svědomí, že babička nezemřela doma (čili na té posteli?), pak se nabízí i jiné řešení. Také mi nesedí to, že by na své vnouče byla babička nelaskavá.
Jednou jsem četla, že i lidé kteří strašně za života milovali své potomky se můžou po smrti chovat jinak. Jestli je to pravda, jednou poznáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra2829 Nečetla jsem celou diskuzi. Moje dcera měla před 14 dny na chatě v noci velmi divné stavy, dva dny po sobě, já jsem se taky už pár dní necítíla nejlépe. Požádala jsem mou známou, která z chaty odvedla(na dálku) dvě dušičky a mně jednu přivtělenou. Pokud bys chtěla kontakt, tak mi napiš SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit