Duchové doma
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky všem, ráda bych se zeptala, stalo se mi párkrát, že se v noci probudím jakoby v polospánku a vidím proti sobě třeba kolo, nebo hady. Vždy rozsvítím a hned to zmizí, začalo se mi to stávat cca před 5 lety a stalo se mi to cca 6 ale není to příjemný protože se vzbudím a dostanu šok, zatím jsem to přisuzovala noční můře. Poradíte co s tím?
Zkus mrknout na netu na symboliku, co ty věci znamenají. Podvědomí se Ti snaží asi něco dát najevo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při čtení tohoto tématu jsem si vybavila vzpomínky z dětství. Můj mozek je vytřepal z hlavy, nevím, proč mě to trklo až dnes. Do teď jsem nevěřila nějak zvlášť na duchy - ale pokaděná jsem strachy pořád, já si důvod vždy najdu
. Ale zase nevyvracím, že něco není, zažila jsem toho hodně v hodinách, kdy někdo zemřel, ale stále se to snažím vysvětlit si jinak, reálněji.
Vzpomněla jsem si, že jako malé prtě jsem se uprostřed noci vzbudila a podívala se na otevřené dveře, které jsem měla dva metry za hlavou. Vím, že jsem mezi nimi viděla světlou siluetu, jakoby člověka asi do třičtvrtě futer vysokou, vypadalo to jako hustý kouř, ale i mírně průhledný, čučela jsem na to celkem dlouho. Už si ale nepamatuji, jestli jsem pak usnula nebo co bylo dál. Jenomže několik let na to, jsem začala mít halucinace v noci, tak to mohlo být spojeno s tím - že se probudím na to, jak mi někdo stojí u postele, jak se sklání, nebo po mě někdo něco hází, takže možná už se to tehdy začalo vyvíjet, pak ty haldy byly pár let v útlumu a pak se projevily nanovo. Takže připouštím, že to mohla být i halucinace, měla jsem okolo 3-4 let tehdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi. Musím se podělit o to co se děje u mé sestry.28.6nám zemřela maminka. měla jí sestra v péči. Byla moc nemocná a my jí slíbili že zemře doma. Ovšem nastala komplikace a maminka byla odvezena do nemocnice.tam bohužel zemřela. Její poslední slova byla, že chce domů. Ovšem dr nám to nedovolila že má mamka nějaký zánět na plicích.
Za dva dny byl konec.
Je to asi měsíc, co sestry holčina 5 let začala v noci pobrekávat. Nebylo to nic nového tak jí sestra občas sprdla. A nebylo to pravidelné, tak tomu nevěnovala pozornost. Ovšem posledních 14 dní jí dcerka přicházela do ložnice s brekotem, že jí babička nechce v posteli. Že jí vyhání že je postel její. To už bylo sestře divné. No ale snažila se jí uklidnit. Ovšem maminka (duch) přitvrdila prý jí začala schazovat. že je postel její ať jde pryč. Maminka byla hodná vnoučata milovala. Ale na té posteli co spí malá Verunka, spávala maminka.
urnu má zatím sestra doma. Já ač na duchovo nějak nevěřím, nevím co si o tom mám myslet. 5 leté děcko by tak nemluvilo, nemá k tomu kde přijít atd… stalo se vám to někomu? Já si myslím, že buď se s mamkou sestra nerozloučila a drží její duši na tomhle světě a nebo mamka naznačuje že chce tam kam patří. A tím myslím hřbitov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyměnila bych postel, když „babička říká, že je postel její“. Třeba by to pomohlo aspoň holčičce na psychiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek no jo vyměnit je řešení, ale to je palanda. taková ta co se dá rozdělit na dvě. Mají dvojčata. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra2829 A když je ze dvojčat co to druhé? to je v pohodě a nic takového nevnímá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunkaw123 ne na té posteli co spala mamka ležela Verča. Ségra nechce testovat druhé dítě. Chce si tam lehnout sama. No to jsem jí poradila já. A pak mamku konečně uložit na hřbitov. Postel koupit novou..No taky neoplývaj penězi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra2829 aha, a co teda tuhle palandu přestěhovat na jiné místo a do pokíku dvojčatům ještě pořídit jednu postel? Přes den by sloužila jako gauč a v noci by byla volná „pro babičku“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla bych to tak, že má problém spíš ta holčička, nechce spát na posteli po babičce, na duchy nevěřím. Koupila bych holčičce novou postel a tu po babičce dala pryč. A urnu taky, ne kvůli babičce, ale kvůli dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi by jim melo pomoct medium, aby vasi mamku prevedlo na druhy breh. Pro dite to musi byt strasne, i prm dospeleho je to stresujici, neumim si to ani predstavit, mrazi z toho. Spi aspon uz neterinka u rodicu, nez se to vyresi? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia Když spí jinde je v pohodě. tak že problém je v posteli. nevyžaduje spát u mamky. Medium. Kde se sežene. Já tomu fakt moc nerozumím. chci aby měla klid jak neteř tak mamka.Byla moc hodná.
@Cuarentena holčička myslím s tímto problém nemá. babičku milovala. Nezepřela doma je jí 5 let. A když o tom mluví mluví jak dospělá. Tak že ač na nadpřirozeno nevěřím, nad tmto přemýšlím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jestli když je urna doma, proběhl nějaký „rituál“ loučení - ať už oficiální obřad nebo rodinná sešlost, kde by se všichni s babičkou rozloučili. Pokud ne, vřele doporučuji. Urnu na hřbitov a dětem novou postel, dnes se dá za pár korun pořídit slušná. Nemusí to být nutně nadpřirozeno, děti vycítí spoustu věcí, i když před nimi o tom nemluvíte a pak si je vyloží po svém. Takhle si vyčistíte „energie“. Děti někdy vycítí věci dospělých a pak si to přetvoří po svém, takže to nemusí být nutně nadpřirozené síly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra2829 Ale tak jistě že má, když takto mluví. Nedivím se jí, jako dítěti by mi to taky dělalo zle, spát v posteli po mrtvé babičce. Koupila bych jí prostě novou a hotovo. A urnu bych z bytu taky dala pryč, v našich krajích je zvykem dávat pozůstatky mrtvých na hřbitov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky všem, ráda bych se zeptala, stalo se mi párkrát, že se v noci probudím jakoby v polospánku a vidím proti sobě třeba kolo, nebo hady. Vždy rozsvítím a hned to zmizí, začalo se mi to stávat cca před 5 lety a stalo se mi to cca 6 ale není to příjemný protože se vzbudím a dostanu šok, zatím jsem to přisuzovala noční můře. Poradíte co s tím?