Ezoterika - kombinace "oboru"

vykladzkaret
19.3.14 06:57

Ezoterika - kombinace "oboru"

Chtela bych se zeptat tech, co maji nejaky vztah k ezoterice, jestli se zajimaji treba jen o jednu oblast (vyklad z karet, meditace, lecitelstvi), nebo jestli obecne inklinuji ke vsemu, co s tim souvisi (minule zivoty atp.).

A jestli treba pokud hledate kartarku, tak Vas zajima, jestli dela i dalsi „obory“ (lecitelstvi, astrologie, numerologie…), nebo jestli je pro Vas dulezite, ze umi vykladat karty a to staci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
19.3.14 07:03

Pokud bych chtěla navštívit nějakou kartářku, určitě bych se zajímala i o to jestli má nějakou jinou specializaci nebo aspoň dobré recenze ;)

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
19.3.14 07:17

@MarkétkaBeruška recenze jsou určitě důležité. Jaké jiné specializace Vás zajímají?

• Citovat
  • Upravit
18
19.3.14 08:09

Podle mých zkušeností se lidé se zájmem o ezoteriku stávají vnímavější k druhým i k sobě. Pokud bych šla kupř. ke kartářce, ocenila bych osobní přístup - jak mi naslouchá, jak je na mě naladěná. Určitě bych se dívala i na to, jak žije ona sama. Aby to nebylo tak, že „káže vodu a sama pije víno“ - jestli mi rozumíš :-)
Ty vykládáš? S čím pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
19.3.14 08:34

@vykladzkaret Já si většinou nechávám vykládat karty na ezoterické výstavě a řídím se svojí intuicí…prostě mě to vnitřně táhne k určité osobě ;) Teď o víkendu, jsem si vyjímečně nechala poradit od své devítileté dcery, ke komu jít a neprohloupila jsem. Jinak mě v tomhle směru zajímá vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
19.3.14 08:36

Vše se vším souvisí, já se věnuji tomu co mě zaujme a nějakým způsobem posune :)

Jinak ano pokud bych sla ke kartářce rozhodně bych chtěla aby toho uměla víc. Já mám kamarádku která je terapeutka a umí opravdu několik metod které kombinuje tak jak klient potřebuje a to je podle mě nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
19.3.14 08:45

@ReAma To je urcite pravda o te vnimavosti. A souhlasim i s tim vzajemnym „naladenim“, to je take hodne dulezite.
Ja vykladam z asijskych karet, naucila jsem se to v Asii, a neznam nikoho, kdo by to delal u nas.
Driv jsem vykladala kolegynim, pak zacali vodit kamaradky, zname znamych, az se to skoro zacalo vymykat z ruky… po odstehovani na Vysocinu buduji sirsi klientskou bazi :lol:

• Citovat
  • Upravit
18
19.3.14 08:51

Hezké :), to opravdu slyším poprvé. Já občas používám klasický Crowleyho tarot a protože pracuji s barvami a Aura Somou, jde to krásně propojit. Protože všechno se vším souvisí, jak říká @Melody 4. :palec:
Držím palce, ať se daří podle tvých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
19.3.14 08:53

@Tapa Intuice je asi nejdulezitejsi. Proto obcas davam klientum vybrat druh karet, proste nekdy je dobre pockat, kam je to samotne „tahne“… S dcerou je to zajimave, treba je take vnimava.

• Citovat
  • Upravit
211
19.3.14 08:55

Ahoj, zajímám se o ezoteriku, ale podle mě není v moci člověka umět a zajímat se o vše, co se týče esoteriky a také si myslím, že spousta věcí si i vzájemně odporuje. záleží na tobě, k čemu tě to táhne.
kdybych hledala kartářku (např.), určitě podle recenzí a intuice, s vědomím, že ta správná kartářka si ke mě cestu najde (prostě bych si ji přitáhla v pravý čas k sobě). co se týče specializací, já bych právě naopak uvítala méně používaných metod, ale aby to ten čověk opravdu uměl použít, ne aby se chlubil, že umí všechno a pomalu nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
19.3.14 09:10

@vykladzkaret Vnímavá je až dost, bych řekla. Od tří let maluje anděly a jiné bytosti nebo lidi s duhou nad hlavou(aurou?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.3.14 09:11

@Tapa duhové děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
19.3.14 11:49

@růženín To by na ni odpovídalo :).I když někdy mám obavu, aby takové přecitlivělé stvoření umělo vůbec „chodit“ v dnešní době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
19.3.14 13:26

Já mám vztah k ezoterice, byla jsem u astrologů, léčitelů, kartářek ale i na rodinných konstelacích, kineziologii apod. Dávám přednost tomu, když se např. kartářka věnuje pouze výkladu karet a ne že dělá i spoustu dalších oborů. Ale nejdůležitější jsou pro mně zkušenosti známých, kteří tam byli. Zkušenosti na netu beru s rezervou, protože nevím, kdo je píše… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
19.3.14 14:25
@vykladzkaret píše:
@MarkétkaBeruška recenze jsou určitě důležité. Jaké jiné specializace Vás zajímají?

když už bych do něčeho takového šla tak asi směrem léčitelství, meditace…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat