Ezoterika - kombinace "oboru"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vykladzkaret
19.3.14 14:32

@ivunak urcite je osobni doporuceni nejlepsi, tak take ziskavam 90% klientu. Na internetu lide pisou spoustu veci, navic na sebe jsem zatim zadne hodnoceni nenasla.
Jak se vam libila kineziologie?

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
19.3.14 14:33

@ReAma dekuji za hezky prispevek. S aurami zacinam, zatim jen takovy ten zaklad zachyceni vlastni barvy.
Tarot me nikdy neoslovil, neumim rici proc. Cim Vas pritahl?

• Citovat
  • Upravit
1972
19.3.14 14:41
@vykladzkaret píše:
@ivunak urcite je osobni doporuceni nejlepsi, tak take ziskavam 90% klientu. Na internetu lide pisou spoustu veci, navic na sebe jsem zatim zadne hodnoceni nenasla.
Jak se vam libila kineziologie?

Kineziologie byla dobrá zkušenost, poznala jsem něco nového. Ale nevím, jestli konkrétně v mém případě mi v něčem pomohla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
19.3.14 14:47

@růženín to je velmi dobry postreh.

• Citovat
  • Upravit
18
19.3.14 20:05
@vykladzkaret píše:
@ReAma dekuji za hezky prispevek. S aurami zacinam, zatim jen takovy ten zaklad zachyceni vlastni barvy.
Tarot me nikdy neoslovil, neumim rici proc. Cim Vas pritahl?

Původně určitě přes někoho známého :-) Zjistila jsem ale, že mi pomáhá pojmenovat to, co se mi v životě děje. Sama jsem mívala spíš pocitové prožitky a i díky tarotu jsem se naučila si uvědomovat souvislosti a vidět v každé situaci i možnost dalšího rozvoje… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
21.3.14 22:46

Já vždycky tak nějak inklinovala k veškeré ezoterice, ale nikdy se o to víc nezajímala, díky přístupu mojí matky jsem si to blokovala.. po narození dcery jsem se díky její vnímavosti musela začít zajímat.. prostě když má člověk s něčím pracovat, oni si nahoře najdou způsob, jak ho k tomu dostat, u mně to byla dcera.. tak šíleně ji jedna duše vyděsila, že jsem k tomu druhý den sedla a učila se odvádět duše.. k tomu jsme si pořídila pro lepší komunikaci kyvadlo, pak ve mně vygradovala touha po tarotu, pak se přidal duchovní průvodce, dohledávání problémů u lidí s ním, skrze to jsem se dostala na různé zony, psychozony, bloky, energie.. jak v prostorech tak u lidí.. abych mohla pomoct, dostala jsem se k Reiki a postupně došla na mistra reiki a mistra shamballa, minerály mě fascinovaly vždycky.. A ták.. podej prst a sežere Tě to celou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.4.14 10:47

@Elata
Tyjo, máš hezký příběh jak jsi se ke všemu dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.4.14 10:52

Já se zajímám o mnoho věcí. Některé jen okrajově a něco do hloubky. Myslím že není špatné dozvídat se jen něco konkrétníjo ale dělat si větší obzor a potom každá cítíme co nám nejvíc vyhovuje, jde a čemu rozumíme.. :)
Například sny.. Každému se přece něco zdá. Každý má své vlastní symboly a stačí se jen zamyslet co jaký symbol pro nás může znamenat a hned vím co mi přibližně sen chtěl říct. :D
Každý má svou vnitřní sílu a když si jí uvědomí, hned se mu lépe žije..
A co se týče věštění, sama vykládá ale myslím si že je vždy lepší nechat vyložit někoho jiného než od sebe. A když je to třeba kamarádka které věřím, nemusím chodit někam daleko a výklad mi vychází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.4.14 10:54

A kromě toho, ještě si myslím že v průběhu dne, kdybychom byli každá vnímavější, všimneme si mnohem více znaků které nám něco říkají…
Můžeme tomu říkat náhody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.18 16:46
@vykladzkaret píše:
@Tapa Intuice je asi nejdulezitejsi. Proto obcas davam klientum vybrat druh karet, proste nekdy je dobre pockat, kam je to samotne „tahne“… S dcerou je to zajimave, treba je take vnimava.

Umite věštit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.18 16:50

Věštění

Chtěla bych se zeptat, a poprosit někoho kdo umí skvěle věštit, aby mi vyvestil co me čeká děkuji :P

• Citovat
  • Upravit
25
1.2.22 10:35

Nejlepší je vyhledat kartářku na Astrovíkendech. Musí ti sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat