Ezoterika - kombinace "oboru"
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@ReAma dekuji za hezky prispevek. S aurami zacinam, zatim jen takovy ten zaklad zachyceni vlastni barvy.
Tarot me nikdy neoslovil, neumim rici proc. Cim Vas pritahl?
- Citovat
- Upravit
@vykladzkaret píše:
@ivunak urcite je osobni doporuceni nejlepsi, tak take ziskavam 90% klientu. Na internetu lide pisou spoustu veci, navic na sebe jsem zatim zadne hodnoceni nenasla.
Jak se vam libila kineziologie?
Kineziologie byla dobrá zkušenost, poznala jsem něco nového. Ale nevím, jestli konkrétně v mém případě mi v něčem pomohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vykladzkaret píše:
@ReAma dekuji za hezky prispevek. S aurami zacinam, zatim jen takovy ten zaklad zachyceni vlastni barvy.
Tarot me nikdy neoslovil, neumim rici proc. Cim Vas pritahl?
Původně určitě přes někoho známého
Zjistila jsem ale, že mi pomáhá pojmenovat to, co se mi v životě děje. Sama jsem mívala spíš pocitové prožitky a i díky tarotu jsem se naučila si uvědomovat souvislosti a vidět v každé situaci i možnost dalšího rozvoje… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vždycky tak nějak inklinovala k veškeré ezoterice, ale nikdy se o to víc nezajímala, díky přístupu mojí matky jsem si to blokovala.. po narození dcery jsem se díky její vnímavosti musela začít zajímat.. prostě když má člověk s něčím pracovat, oni si nahoře najdou způsob, jak ho k tomu dostat, u mně to byla dcera.. tak šíleně ji jedna duše vyděsila, že jsem k tomu druhý den sedla a učila se odvádět duše.. k tomu jsme si pořídila pro lepší komunikaci kyvadlo, pak ve mně vygradovala touha po tarotu, pak se přidal duchovní průvodce, dohledávání problémů u lidí s ním, skrze to jsem se dostala na různé zony, psychozony, bloky, energie.. jak v prostorech tak u lidí.. abych mohla pomoct, dostala jsem se k Reiki a postupně došla na mistra reiki a mistra shamballa, minerály mě fascinovaly vždycky.. A ták.. podej prst a sežere Tě to celou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se zajímám o mnoho věcí. Některé jen okrajově a něco do hloubky. Myslím že není špatné dozvídat se jen něco konkrétníjo ale dělat si větší obzor a potom každá cítíme co nám nejvíc vyhovuje, jde a čemu rozumíme.. ![]()
Například sny.. Každému se přece něco zdá. Každý má své vlastní symboly a stačí se jen zamyslet co jaký symbol pro nás může znamenat a hned vím co mi přibližně sen chtěl říct. ![]()
Každý má svou vnitřní sílu a když si jí uvědomí, hned se mu lépe žije..
A co se týče věštění, sama vykládá ale myslím si že je vždy lepší nechat vyložit někoho jiného než od sebe. A když je to třeba kamarádka které věřím, nemusím chodit někam daleko a výklad mi vychází ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kromě toho, ještě si myslím že v průběhu dne, kdybychom byli každá vnímavější, všimneme si mnohem více znaků které nám něco říkají…
Můžeme tomu říkat náhody..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vykladzkaret píše:
@Tapa Intuice je asi nejdulezitejsi. Proto obcas davam klientum vybrat druh karet, proste nekdy je dobre pockat, kam je to samotne „tahne“… S dcerou je to zajimave, treba je take vnimava.
Umite věštit?
- Citovat
- Upravit
Věštění
Chtěla bych se zeptat, a poprosit někoho kdo umí skvěle věštit, aby mi vyvestil co me čeká děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Nejlepší je vyhledat kartářku na Astrovíkendech. Musí ti sednout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivunak urcite je osobni doporuceni nejlepsi, tak take ziskavam 90% klientu. Na internetu lide pisou spoustu veci, navic na sebe jsem zatim zadne hodnoceni nenasla.
Jak se vam libila kineziologie?