Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vcera som bola na odbere. a vo vysledkoch vyslo ze mam menej cervenych krviniek teda rovno na hranici unosnosti. momentalne som v 29tt a len by ma zaujimalo ci to ma tendenciu zhorsovat sa. v pondelok idem do poradne a pravdepodobne mi dr. predpise zelezo. podotykam ze beriem tehu vitaminy ktore obsahuju zelezo…ten krpec ma celu vycuca
![]()
pred tehotnstvom bol moj organizmus bol vo vybornej forme
. pretoze som vela sportovala a stravovala sa rozumne. teraz stravovanie ma uplne iny charakter
. co by ste poradili, akymi potravinami by som sa mala cpat? (spenat mi momentalne nechuti
)
danka
Ahoj Danculko,
taky jsem měla anémii, po železe se to už nezhoršovalo, akorát se z toho chodí špatně na záchod. Aspoň teda mě. Kamarádka mi doporučila jíst hodně listových salátů a protože jsem byla těhu přes léto, nebyl to žádný problém, tak jsem potom to železo vypustila a pan doktor nic nepoznal, další odběry už byly celkem OK. (občas se mi anémie „vrátila“, ale jen trošku na tablety to už nebylo) Tak se drž mamko a přeju zdravého mimíska, Petra
Ahojky,
tabletky ber a salat k tomu klidne taky, at jsi predzazasobena zelezem i na dobu po porodu, kde dojde ke ztratě krve a v sestinedeli budes s zelezem pokracovat.
Ja s anemii bojuji stale a tabletky i „cerstve“ zelezo do sebe nyni v sestinedeli rvu take o sto sest ![]()
Efina