Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mado Znám dospělé Anežky i Elišku a jsou se jmény naprosto v pohodě ![]()
Já si spíš neumím představit 50letého chlapa, vysokého tak 190cm se jménem třeba Benjamín
. Člověk si snad časem zvykne :p.
Co třeba Eliška Balzerová? Zralá žena a přitom jí to jméno sluší. Neumím si ji představit s jiným. Klidně bych tedy volila Elišku a Anežku, jsou to krásná jména a líbí se mi mnohem víc než Stella a Julie. U té Julie mi vadí, že to každý vyslovuje (a někdo i píše
) jako Jůlie ![]()
Ano jedno neni spatny. Jedna znama znama pani ma Elisku, druhou Anezku, a treti je Julie ![]()
Ano jedno neni spatny. Jedna znama znama pani ma Elisku, druhou Anezku, a treti je Julie ![]()
@Seren mě osoobně teda nevadí ani tak když mi lidi říkají jůůůůlie, jako spís když mi říkají Julko, to pěním
@Jullinka9 Mně se nelíbí oslovení Julča, Kamča, Romča, Jarča apod. ![]()
Dala bych Stela a Julie. Anežka a Eliška se mi vůbec nelíbí, nemám ráda jména, která jsou zdrobnělá už v základním tvaru.
Nelíbí se mi ani jedno
Stela a Julie na mě moc moderní, Eliška a Anežka zase takové zastaralé… Jaké máte příjmení? Když už ale tak S+J..
Líbí se mi Eliška, Anežka i Julie. Takže bych dala některou z těchto tří. Asi Eli a Juli.
Stela a Julie se i líbí víc, i když bych nedala ani jedno z těch jmen
. Anežka a Eliška to fakt nee.
@KarlaMonikova Já bych dala ty, které se líbí vám, protože jakékoliv jméno, může být kdykoliv více, či méně užívané a co na tom ve finále sejde. Vám se líbí, tak je dejte!
Tak o názor si říct muže…