Jméno k příjmení Baštová

Anonymní
27.5.17 14:56

Jméno k příjmení Baštová

Ahoj, prosíme o radu, co by se vám líbilo k našemu příjmení? Vždy se mi líbila netradiční jména (Meda, Ronja, Marion, Olívia, Marlen, Eleanor,…), no ale za svobodna jsem měla cizí příjmení. Teď máme tohle a je mi jasné, aby malá nebyla k smíchu, že musíme vybrat něco obyčejnějšího. Manžel je tedy na ta nejběžnější jména (Anička, Terezka, Adélka, Lucinka, Eliška,…), ale to zase nesedí mně. Tak hledáme nějaký kompromis. Prosím tedy o inspiraci, jestli jste třeba taky hledali kompromis mezi netradičním a běžným jménem, případně co byste sladili k tomuto příjmení? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
104
27.5.17 15:01

A co třeba Miriam, Tatiana, Sylvie, Karin,… já myslím, že to jsou přesně ta jména na pomeí běžných a netradičních. Nikoho nepřekvapí, nepůsobí to výstředně, ale není to Terezka nebo Adélka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
27.5.17 15:02

Olívie Baštová mi nezní špatně :) Evelína, Emílie..

• Citovat
  • Upravit
104
27.5.17 15:06

Ještě mě napadla třeba Ester

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
27.5.17 15:10

Meda Baštová, proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.17 15:13

To prijmeni je hodne mekke, takze bych dala neco s pismenem R, treba Marika Baštová :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.17 15:14
@aluisina píše:
A co třeba Miriam, Tatiana, Sylvie, Karin,… já myslím, že to jsou přesně ta jména na pomeí běžných a netradičních. Nikoho nepřekvapí, nepůsobí to výstředně, ale není to Terezka nebo Adélka. ;)

Jo Karin a Miriam mi k tomu taky sedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.17 15:16

Holky ta Olívia ani Meda k našemu příjmení fakt ne, to mi zní až trochu komicky. Bohužel, jinak se mi ta jména strašně líbí. A tedy ani u manžela by to neprošlo, on se při takových jménech chytá za hlavu. Ale ta Marika je super nápad, zeptám se a třeba půjde na seznamn :mrgreen:. Díky. Jinak Miriam i Karin taky fajn nápady. Manžel je na víkend pryč, tak já tady tvořím seznam a až přijede, tak ho zkonzultujeme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10680
27.5.17 15:20
@Anonymní píše:
Holky ta Olívia ani Meda k našemu příjmení fakt ne, to mi zní až trochu komicky. Bohužel, jinak se mi ta jména strašně líbí. A tedy ani u manžela by to neprošlo, on se při takových jménech chytá za hlavu. Ale ta Marika je super nápad, zeptám se a třeba půjde na seznamn :mrgreen:. Díky. Jinak Miriam i Karin taky fajn nápady. Manžel je na víkend pryč, tak já tady tvořím seznam a až přijede, tak ho zkonzultujeme :mrgreen:

Jo Marika je moje srdcovka, ale my naopak mame tvrde prijmeni, tak mame Alici a Lindu :lol: taky jsem nechtela zadnej ulet, ale ani nic z top10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.5.17 15:23

A co Simona? Není tak časté, ale zároveň žádný úlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.5.17 15:30

Alena, Eva, Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
27.5.17 15:43

Alena, Sára, Ivana, Nela, Alice, Daniela, Andrea, Ester, Miriam, Simona, Zora, Karla, Monika,…

To jsou asi jména, ze kterých bych k tomu příjmení vybírala já (a zároveň nejsou úplně superčastá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
27.5.17 16:27

Jarmila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
27.5.17 16:28
@aluisina píše:
A co třeba Miriam, Tatiana, Sylvie, Karin,… já myslím, že to jsou přesně ta jména na pomeí běžných a netradičních. Nikoho nepřekvapí, nepůsobí to výstředně, ale není to Terezka nebo Adélka. ;)

:palec: souhlasim a vsechno jsou to krasna jmena. Miriam Baštová je moc hezke :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
27.5.17 16:31

Mě napadlo hned Amélie/Amálie nebo Rozálie. I Nela docela jde, Sára, Alice, Karla/Karolína, Tamara..chápu že nechceš Terezku, Elišku nebo Adelu. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze