Angína a kašel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
890
28.2.16 12:16

Angína a kašel???

Ahoj,
dcera (6let) měla na začátku února angínu, brala Penbene. Pak chodila týden do školy a teď v úterý jí na pohotovosti dali další ATB, tentokrát Ospen, jelikož si stěžovala na bolest v krku, měla teplotu 38 a doktor dle pohledu do krku naordinoval ATB. Už ve středu jí bylo líp (podotýkám že bere Ribomunyl, takže všechny nemoci zvládá téměř bez příznaků a rychleji), ve čtvrtek už bez bolesti a bez teplot. Od pátku kašle. Začalo to vlhkým kašlem a včera přešlo v suchý. Nejhorší je to večer. Dnes ráno vstala a pozvracela se. Kašel je hodně dráždivý, ale nic jí nebolí. Jen teda teplota jí od rána leze nahoru, vzbudila se s 37 a teď má 38.. Je unavená, má zimnici, leží…
Samozřejmě s ní zítra sjedu k naší dětské, ale zajímá mě, jestli netušíte co to zase může být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2127
28.2.16 12:33

Chřipkka? Mohla to lapnout na pohotovosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
28.2.16 13:35

@luca241 já ti nevím, tu měla vloni a vypadalo to jinak, měla i rýmu a celkove ji bylo mizerně a hlavně chřipka začíná zprudka ráz na ráz, tohle je postupne od pátku.. No nevím, uvidíme.. Před dvěma lety měla mykoplazmata na plicích a vypadalo to podobně jak teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
28.2.16 13:37

Už má 39, spí a při nádechu to v ní vrze.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
28.2.16 13:41

Nebo jakákoliv jiná viróza. Lítá to naprosto všude. Nám se to stalo před 14 dny, šly jsme s malou na kontrolu po angíně a do 2 dní viróza. U nás naštěstí nic hrozného. Tak hlavně, ať je brzo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
28.2.16 14:12

@crazymisha chudák malá :hug: Měli jsem doma takovou chřipku :think: Hned bych dala něco na rýmu (nasivin), pokud má dráždivý neustálý suchý kašel, tak stoptussin nebo thymomel, pokud kašle jen občas a má produktivní kašel. A něco na teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
28.2.16 14:20

@Eveelin dostala paralen a dávám jí stoptussin, rýmu nemá vůbec.. A zítra s ní raději sjedu na poslech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
28.2.16 15:57

@crazymisha to jsi udělala dobře ;) Na ORL nám říkali, že kašel vždy vzniká z rýmy. Může to být i zadní rýma - v noci dítěti teče do krku a průdušek a z toho právě ten kašel vzniká. Takže je nejlépe začít kašel řešit něčím účinným na rýmu :think:

Mám to ověřené na svých dětech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
1.3.16 08:56

Tak to dopadlo tak, že dcera má poslechový nález na levé plíci, Ospen byl vysazen a dostala atb Duomox a Erdomed sirup a pokud se to do pátku nezlepší, tak máme přijít na krevní testy jestli to nejsou mykoplazmata..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí