Angína, antibiotika a ET

Anonymní
20.1.14 15:50

angína, antibiotika a ET

Prosím o radu, máte někdo zkušenosti s pobíráním ATB „Penicilin 750mg“ před transferem? Bohužel ode dneška pobírám ATB na angínu a do dvou dnů by mě měl čekat transfer. CAR i praktický TVRDÍ, že by to nemělo vadit, ale přece jenom, bojím se, aby se to povedlo a zároveň se bojím, kdyby se to povedlo, abych neměla mimi postižený, prostě nemělo následky, i když vím, že jistotu bych neměla, ani kdybych ATB neměla.
Máte někdo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
975
20.1.14 16:10

Rozhodne bych do toho nesla…mit bakterialni infekci a antibiotika, hlava mi nebere jak to lekarum nevadi…prosim Te, co je to za CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
20.1.14 16:15

Penicilin se muze brat normalne i v tehotenstvi…ale udivuje me ze doktor do toho jde. i kdyz ja otehotnela ted taky pri antibiotikach imunitni system je oslabeny tak to pry jde lepe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 16:15

Jsem z toho taky nesvá..četla jsem tedy i jinde, že toto ATB pobíraly děvčata normálně v těhu a mimi zdravé, ale stejně..promin, ale sestřičky z CARu čtou diskuze, i když jsem anom. tak nechci jmenovat :oops:

• Citovat
  • Upravit
975
20.1.14 16:20

Proste nemocna bych do toho nesla…nevis, jestli Ti nebude hur atd. I kdyz se penicilin muze brat i v tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 16:26

Ještě se poradím, jestli by mi je nezamrazili a odložit to. mám z toho tky blbý pocit no člověk by měl být hlavně v pohodě, což ted teda opravdu není možný :cert:

• Citovat
  • Upravit
14000
20.1.14 17:02

Mám zkušenost že jsem dobírala antibiotika týden před ET a ET vyšlo. Říká se že tím že je tělo osláblé tak lépe se embryo udrží, páč ho tělo nemá,,sílu,, vypudit, ale co je na tom pravdy nevím…každopádně nevím zda bych do toho šla když bych brala ATB :think: něco jiného je je těsně předtím dobrat a brát v průběhu ET.
asi jsem ti moc nepomohla, za mě asi bych do toho šla, nebo nechala zamrazit kdyby to bylo možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 17:07

@evaprochy děkuji. na jednu stranu mám strach, na druhou stranu bych měla lékařům věřit a doufat, že by mě nebo budoucí mimi neohrozili. sestřička mi slíbila, že se dr. zeptá, zítra bude volat, kolik se jich vyvíjí..zapeklitá situace :zed:

• Citovat
  • Upravit
975
20.1.14 17:07

No to je sakra rozdil tyden pred ET dobrat ATB a zacit je brat par dnu pred ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
20.1.14 20:01

Je to určitě rozdíl doporučila bych zamražení a přeunutí ET. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
19.5.23 15:14

Zdravim, je to uz sice par let, ale mohu se zeptat jak to dopadlo? Ode dneska mam taky atb a v utery me ceka ket. A mudr v car s tim nema problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí