Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, po jak dlouhé době byste jeli s tříletým do nemocnice? Má angínu, píchaný penicilin, nejí a skoro nepije.
@Petra8a já při angíně nepila ani nejedla téměř týden
jinak záleží - kolik čeho do něj dostaneš, chodí dostatečně na záchod? to hodně napoví ![]()
Byla ve 4 ráno. V poledne - plný nočních světlá moč. V 19.00 jsem ji posadila. Něco tam bylo. Tak polovina toho, než když si řekne sama. Barva už tmavší. Ale od cca 15.00 do ní nemůžu nic dostat. Za tu dobu tak 80 ml.
A co ma rad za piti… muj zkus treba jupika kubika sladkou stavu…!
taky anginujou obe! brrrr
Zavolala bych a poradila se.. Malá je sice kojená, ale jak při průjmech začala čůrat jednou za dopoledne a tmavou, tak jsem chtěla jet. Naštěstí pak vypila čaj a čůrala už světle. Počkej, to čůrala ve 4 ráno a pak až v těch 19?
To bych teda už asi jela. Edit už to čtu, ještě v poledne.. No tak to je jak u nás.. Co něco chladnýho, to by jí na ten krček dělalo dobře..
Příspěvek upraven 27.06.13 v 20:14
@Petra8a zkusit něco studeného - ledovou tříšť a pod? já jsem dospělá a pít jsem fakt nemohla.. jinak s tím pitím to ještě pořád není tak tragické.. vydržela bych do zítřka ![]()
Manžel přijede z práce až za hodinu, takže bych stejně dřív jet nemohla. Proto se ptám tady a nevolám rovnou do nemocnice. Tam by mi stejně řekli, ať přijedeme.
Studené na angínu?
To slyším poprvé. Bála bych se, že se jí to zhorší.
Dělala jsem jí sladký čaj a odmítla. Chce jen vodu.
Teď jsem volala manželovi, ať cestou koupí kubíka a ještě nějaký sladký džus.
@Petra8a ano studené.. Teplé se nedoporučuje, protože je to vlastně zánět v té mandli a teplé zánět jen podpoří. Tak držím palce ![]()