Anglická jména pro dvojčátka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
24.6.17 12:41
@Doe_Jane píše:
Proboha hlavně ne Emma a Ella, se všichni zbláznili nebo co, poslední dobou co dvojčata tak to Emma a Ella (nebo Ema a Ela) :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
24.6.17 12:41

Chloe a Theresa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.6.17 12:42

Jinak se mi líbí jména, která jsi vybrala ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.6.17 12:49

Anglicani maji hezke jmena pro holky.
Ve tvem vyberu se mi libi jen Ella a Emna (Lili/Lilien).
Katerina v jakekoli verzi ani te zahranicni se mi strasne nelibi. A Luna, taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.17 12:49

Nechápu proč si každý myslí, že dvoujčata musí mít jména na stejné začáteční písmeno. Neskutečně se ta jména pletou. Také máme v rodině dvojčata. Rozeznám je, ale dodnes mám problém je oslovit jejich jménem. Prostě se mi ta jména pletou :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
6945
24.6.17 12:50

Caroline a Catherine :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.17 12:51

@Anna95 A co Amber a Caroline :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.17 12:58
@Seren píše:
Mně se nejvíc líbí Caroline a Catherine. Tvoji rodiče jim můžou říkat Karolína a Kateřina :)

Moje slova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.17 12:58
@Doe_Jane píše:
Proboha hlavně ne Emma a Ella, se všichni zbláznili nebo co, poslední dobou co dvojčata tak to Emma a Ella (nebo Ema a Ela) :mrgreen: :mrgreen:

Taky moje slova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.6.17 13:00

A tam bych se vubec nebala dat dve jmena, je to bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
24.6.17 13:13
@micta píše:
U mě by vyhrál manžel :D

u mě taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
24.6.17 13:14

Hlavně ne Emmu a Ellu, to se bude strašně plést. Líbí se mi Catherine a Caroline. Nebo pak nakombinovat Emma a Lilly nebo tak nějak. Prarodiče vám do toho nemají co mluvit, rozhodněte se podle sebe, jsou to vaše děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.6.17 13:15
@Anna95 píše:
S manželem žijeme v Anglii (on se tam narodil, já jsem z ČR) a čekáme dvojčátka. Mají to být holčičky. Nemůžeme se ale shodnout na jménech. Mě se líbí Ambar & Aurora, manžel si ale přeje Caroline & Catherine. Moji rodiče do mě zase pořád hustí, ať se jmenují „aspoň trochu česky“ a chtějí Emmu & Ellu. Rodiče z manželovi strany se s těmi mými moc nemusí a Emmu s Ellou přebíjejí jmény Lily & Luna. S manželem jsme se shodli, že jsou prostě všechna pěkná, ale výherce asi nevybereme :D Termín porodu se blíží a já se začínám celkem stresovat. Jaká jména se vám líbí nejvíc? Které by jste dali k příjmení Lawrenson?

Mne se líbí nejvic ten tvůj výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
24.6.17 13:17
@sedmikráska70 píše:
@Anna95 A co Amber a Caroline :palec:

Taky se mi libi tato kombinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
24.6.17 13:43

Za mě ty manželova, dají se i počeštit…a nebo to udělat jak u nás. jedno manžel a jedno já.
jinak nechápu proč někdo dá Ema a Ela, Matyáš a Eliáš nebo Tadeáš a dokonce znám i Jaromíra a Jaroslava ( asi se insirovali z pohádky Třetí princ), Anna a Hana/Jana, Aneta a Žaneta atd atd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze