Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Doe_Jane píše:
Proboha hlavně ne Emma a Ella, se všichni zbláznili nebo co, poslední dobou co dvojčata tak to Emma a Ella (nebo Ema a Ela)![]()
Anglicani maji hezke jmena pro holky.
Ve tvem vyberu se mi libi jen Ella a Emna (Lili/Lilien).
Katerina v jakekoli verzi ani te zahranicni se mi strasne nelibi. A Luna, taky ne.
Nechápu proč si každý myslí, že dvoujčata musí mít jména na stejné začáteční písmeno. Neskutečně se ta jména pletou. Také máme v rodině dvojčata. Rozeznám je, ale dodnes mám problém je oslovit jejich jménem. Prostě se mi ta jména pletou
.
@Seren píše:
Mně se nejvíc líbí Caroline a Catherine. Tvoji rodiče jim můžou říkat Karolína a Kateřina
Moje slova ![]()
@Doe_Jane píše:
Proboha hlavně ne Emma a Ella, se všichni zbláznili nebo co, poslední dobou co dvojčata tak to Emma a Ella (nebo Ema a Ela)![]()
Taky moje slova ![]()
Hlavně ne Emmu a Ellu, to se bude strašně plést. Líbí se mi Catherine a Caroline. Nebo pak nakombinovat Emma a Lilly nebo tak nějak. Prarodiče vám do toho nemají co mluvit, rozhodněte se podle sebe, jsou to vaše děti.
@Anna95 píše:
S manželem žijeme v Anglii (on se tam narodil, já jsem z ČR) a čekáme dvojčátka. Mají to být holčičky. Nemůžeme se ale shodnout na jménech. Mě se líbí Ambar & Aurora, manžel si ale přeje Caroline & Catherine. Moji rodiče do mě zase pořád hustí, ať se jmenují „aspoň trochu česky“ a chtějí Emmu & Ellu. Rodiče z manželovi strany se s těmi mými moc nemusí a Emmu s Ellou přebíjejí jmény Lily & Luna. S manželem jsme se shodli, že jsou prostě všechna pěkná, ale výherce asi nevyberemeTermín porodu se blíží a já se začínám celkem stresovat. Jaká jména se vám líbí nejvíc? Které by jste dali k příjmení Lawrenson?
Mne se líbí nejvic ten tvůj výběr
@sedmikráska70 píše:
@Anna95 A co Amber a Caroline
Taky se mi libi tato kombinace
Za mě ty manželova, dají se i počeštit…a nebo to udělat jak u nás. jedno manžel a jedno já.
jinak nechápu proč někdo dá Ema a Ela, Matyáš a Eliáš nebo Tadeáš a dokonce znám i Jaromíra a Jaroslava ( asi se insirovali z pohádky Třetí princ), Anna a Hana/Jana, Aneta a Žaneta atd atd ![]()