Příjmení Kulíšek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.17 11:49

Příjmení Kulíšek

Ahoj,

čekáme chlapečka a já se nějak nemůžu ztotožnit s příjmením (vzali jsme se teprve nedávno). Dřív jsem to vůbec neřešila, ale teď, když opravdu vybíráme jméno, přijde mi, že k našemu příjmení se nic nehodí. Co byste k tomu vybrali? Moc děkuji za nápady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24108
21.6.17 11:51

Mě jako první napadl Petr, Petr Kulíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
21.6.17 11:55

:pankac: :pankac: jééé, mě se to přijmení líbí, je supr. Rozhodně lepší než jíná(nechci nikoho urazit, raději ani nepíšu příklady)ale Kulíšek je roztomilé, nehanlivé.

Mě by sedlo Antonín, Alojs, Karel, David, Ondřej…no mě se zdá, že se k tomu hodí hodně jmen :nevim:,pokud nechcete zabíhat do moderny, ale ke klasickému přijmení sladit nějaké moderní jméno nebude lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.6.17 11:56

Richard nebo tak neco - aby to trochu pritvrdilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.17 11:58

Mně toho k tomu sedí dost - tedy ne úplné ústřely, ale jinak je toho dost. Vyhla bych se jménům, co mají Š, třeba Lukáš Kulíšek je takové trošku ušišlané… Líbí se mi třeba Daniel Kulíšek, hodně se mi líbí taková ta tradiční česká jména k tomu jako Václav, Josef, Antonín, Vít (my máme Vítězslava, ale vím, že to není pro každého). Klidně Dalibor, Radovan a potom v podstatě cokoliv z běžně dávaných bez Š a bez K na konci…Petr, Jakub, David,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4192
21.6.17 12:02

Kulíšek je super příjmení! :pankac:
Napadá mě třeba Antonín, David, Jáchym, Michal, Teodor… zdá se mi, že k tomu půjde hodně jmen s výjimkou nějakých „exotických“ (Kevin, Denis apod.).
EDIT: Jo, ještě Václav. :palec:

Příspěvek upraven 21.06.17 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.6.17 12:03

Přesně jak píše @berta-atreb cokoli bez K na konci a Š ve jméně ;) Taky se mi líbí příjmení Kulíšek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
21.6.17 12:04

To je mily a hezky prijmeni, Kuldy znam dva a jspu to symposi a prijde mi, ze se k tomu hodi skoro vse, pokud to nekonci na K a neni v tom Š :nevim:
Jake mas tipy na jmeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
21.6.17 12:05

Mně by se libilo Radim, Radek něco tvrdšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.17 12:17

@majdula1 Ono to asi bude znít zvláštně, ale nemám žádné tipy :oops:. Nikdy jsem to nějak neřešila - nejsem vůbec takový ten miminkovský typ, že bych to řešila roky dopředu. Děti mi nevadí, ale nemusím je. Každopádně to svoje budu milovat nade vše - už teď ho miluju :). Ale jména jsem nikdy nějak neřešila a nic mě ani nenapadá, co by mě nějak nadchlo. Když už se mi líbí jméno, je to nějaký zahraniční úlet (podle zpěváků, herců a filmových postav). Manžel má vybrané jméno jenom pro holku :mrgreen:. My stejně necháváme vše na poslední chvíli, takže to tak bude určitě i se jménem. Ale hledáme zatím inspiraci :).

• Citovat
  • Upravit
7939
21.6.17 12:19

Martin Kulíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.17 12:19

Jinak děkuju za nápady - projdeme to s mužem ;). Možná přijdou s nějakým nápadem i příbuzní a necháme se ovlivnit, když se nám to bude líbit…ale pohlaví si necháváme pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
9793
21.6.17 12:22

První mě napadl Pavel Kulíšek. Ale jinak by se mi líbilo něco s R nebo Ř. Třeba Albert, Radim, Jaroslav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
21.6.17 12:25

My máme jednoho Kulíška v práci, jmenuje se Zdenek…Jinak nevím proč, ale to příjmení mi příjde strašně roztomilé :D :D :D :D

Co se jména konkrétního týče, je to asi na vás dvou. Časem vyplave na povrch to podle vás nejkrásnější jméno. My neměli rozhodnuto u kluka až do sedmého měsíce a nakonec jsme rádi, že jsme vybrali, tak jak jsme vybrali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
21.6.17 12:27

David Kulíšek, Sebastian Kulíšek, Martin Kulíšek, Josef Kulíšek, Petr Kulíšek, Michal Kulíšek :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze