Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lendeš píše:…jo Pavel to zní dobře
První mě napadl Pavel Kulíšek. Ale jinak by se mi líbilo něco s R nebo Ř. Třeba Albert, Radim, Jaroslav.
@Tichošlápek píše:
Richard nebo tak neco - aby to trochu pritvrdilo
Ježíš Richard Kulíšek zní hrozně. Tvrdý Richard a Kulíšek… Nee
My mame maleho Honzika Kuliska.
Prosim o anonym, nechci spojovat nick se jmenem.
Prijmeni je to krasne, jsem moc rada, ze ho syn ma ![]()
Dala bych tvrdší jméno. Hezky ladí Radim, Robin, Petr. Asi bych se vyhnula třeba Leošovi, Michalovi, Kubovi.
Nevim proc, ale prvni me tez napadl Richard.
Mi by se libil Kristian nebo ten Sebastian.
Kulisek je jeste dobre, zapamatovatelne. Ja dnes mela cizi tridu, kdy kluk je Matyáš a ma jine klucici jmeno, jako prijmeni. A omylem jsem to 3× prehodila. Nerada je oslovuji prijmenim, ale dnes jsem se sama zamotala, ze ktere mas teda prijmeni a ktere jmeno. Stejne se mi povedlo nekolikrat prehodit.
@MaminkaLucka A není to právě dobře, když je k měkkému příjmení tvrdší jméno? Mně přijde ten Richard Kulíšek jako jedna z nejhezčích variant, naopak Michal Kulíšek nebo Jakub Kulíšek jako jedna z těch horších…
Dala bych určitě jméno s R! Nebo Ř - Ondřej…ten Richard, Robert, Roman, Radovan, Radim, Albert,…
@MaminkaLucka píše:
Líbil by se mi Míša Kulíšek, nebo Kubík Kulíšek.
Míša Kulíšek je děsný ![]()
@Tichošlápek píše:
Míša Kulíšek je děsný
Souhlas, jako Míša Kulička
Sice nejsem přívrženec toho, měkké+tvrdé, nevím proč i jména která jsou celá tvrdá nebo celá měkká jsou supr…ale opravdu Míša Kulička
to bych vynechala.
My třeba dali schválně celé tvrdé aby kluci měli rázná, drsná jména, prostě pro chlapy.