Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Víc se mi líbí Stella, ale k příjmení se mi víc hodí Isabella.
Já sama jsem chtěla Stellu, kdyby to byla holčička, takže za mě Stellu, prosííím
![]()
Kdyby v prijmeni nebylo ova, tak Isabella. Nebo dej Isabell, tam uz se to ova v prijmeni netluce. Libi se mi vic, jak Stella.
Ale Stella je tez hezke.
Obě se hodí..obě jsou pěkné..více přes pusu mi jde k příjmení Isabela
Za mne Stella, ale asi to bude tím, že na Isabellou by vyhrálo 90%jmen.
Za mě Isabell..
Když se řekne Stela vybavím si starou babku. ![]()
Ne záleží hlavně jen na vás
@Uju píše:
Za mne Stella, ale asi to bude tím, že na Isabellou by vyhrálo 90%jmen.
Proč? Naopak, v dnešní době se to jméno líbí.
Taky mám Stellu připojenou ke starý bábě. Ale to je prostě jen předsudek. Stejně tak vidím i psa, protože kámoška má bernku Stellu
ale když tohle pominu, tak k příjmení spíš ta Stella, ale jinak jméno se mi víc líbí Isabella
@Klopotkova Nevím,nikdy se mi nelíbilo nějak mi příjde moc kudrlinkaté(nevím jak jinak to napsat).
Navíc nevím jestli byla Isabella nějaká hrdinka v seriálu, ale je ro zpět cca 15let co ji dávalo hodně hnědočešek (mezi nima je dost časté) - není to hlavní důvod proč se mi jméno nelíbí i když to k tomu taky trochu přidává.
Stella…Isabella je dost dlouhé…Jednu i zná a říká se Izi a to se mi teda nelíbí ani trochu…(připomíná mi to Zdeňka Izera…
)
Prosím o názory, které jméno se vám více líbí. Příjmení je Müllerová. Pokud vás napadá i jiné hezké jméno k tomuto příjmení, tak klidně nahoďte
Preferujeme mezinárodní jména. Děkuji!