Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj tak zase otravuji
holky prosím o radu s přítelem nemůžeme vybrat jméno pro našeho chlapečka a už jsem z toho na nervy. Nějaké typy prosím? Kolikrát už si myslím že bude bez jména protože jich je prostě moc ![]()
Tak stejně tady každá vypíšeme to, co je v kalendáři
Jakub, Adam, Matěj. ![]()
Děkuji zatím se shodují asi tři jména nad kterými jsem se zastavila
vážně děkuju za všechny typy ![]()
Taky vybíráme a je to na palici někdy uz
nakonec zvítězí asi Jáchym, ja chtěla Kryštofa ( to manžel zamítl) a ještě se nám líbí Šimon ![]()
Ja mam doma Lukaska a Jakoubka a nemenila bych. A jeste by se mi libil Martinek.
To je těžké když neznáme příjmení. Pro nás jsou nejhezčí jména Patrik a Filip a tak jsme taky naše děti pojmenovali. (Prosím anonym, nechci, aby si někdo spojoval můj nick se jménem mých dětí).
Chce to více specifikovat a napsat něco bližšího ke jménu - máte nějaké požadavky? Jaké je příjmení? Chcete spíše tvrdší jméno s R, nebo ne? Chcete hodně dávané nebo neobvyklé? Chcete staročeské/moderní? Takto Vám tu mohu vypsat 1000 jmen…
Hele, to je těžké. Můžeme otevřít kalendář.
Myslím si, že víc tady stejně nevymyslíme. Každý má jiný vkus, každému se líbí/nelíbí něco jiného. Navíc je to vaše dítě, tak by se to jméno mělo líbit především vám a né cizím babám na Emiminu. ![]()
Příspěvek upraven 15.05.18 v 09:03