Anglická jména pro dvojčátka

50
24.6.17 12:06

Anglická jména pro dvojčátka

S manželem žijeme v Anglii (on se tam narodil, já jsem z ČR) a čekáme dvojčátka. Mají to být holčičky. Nemůžeme se ale shodnout na jménech. Mě se líbí Ambar & Aurora, manžel si ale přeje Caroline & Catherine. Moji rodiče do mě zase pořád hustí, ať se jmenují „aspoň trochu česky“ a chtějí Emmu & Ellu. Rodiče z manželovi strany se s těmi mými moc nemusí a Emmu s Ellou přebíjejí jmény Lily & Luna. S manželem jsme se shodli, že jsou prostě všechna pěkná, ale výherce asi nevybereme :D Termín porodu se blíží a já se začínám celkem stresovat. Jaká jména se vám líbí nejvíc? Které by jste dali k příjmení Lawrenson?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
24.6.17 12:06

Proboha hlavně ne Emma a Ella, se všichni zbláznili nebo co, poslední dobou co dvojčata tak to Emma a Ella (nebo Ema a Ela) :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36720
24.6.17 12:09

U mě by vyhrál manžel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
24.6.17 12:11

Já bych dala Lily & Emma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21938
24.6.17 12:14

Predevsim bych se absolutne neridila tim, co chteji prarodice a i jim sdelila, ze si jmena vyberete podle sveho. Osobne bych netrvala na stejnem pocatecnim pismenu a nesnazila se ty jmena nejak ladit, k cemu to jako slouzi? A vybrala bych jedno jmeno ja, druhe manzel, pokud bychom se neshodli oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
24.6.17 12:15

Mně se nejvíc líbí Caroline a Catherine. Tvoji rodiče jim můžou říkat Karolína a Kateřina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
24.6.17 12:16

@Anna95 no hele, v rodině mame Emu a Elu, a teda neskutecne se to plete, je to skoro zázrak ze holky jeste vi které jméno patří které :) k příjmení se mi vuuubec nelíbí Lily a Luna, ale tvoje a manželova varianta jsou supr. Co je pojmenovat Ambar Caroline a Aurora Catherine? A budete spokojeni oba ;)

• Citovat
  • Upravit
25179
24.6.17 12:16

@Anna95 u mě vede manželův tip - Karolína a Káťa :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
24.6.17 12:18

Za me jednoznacne Caroline & Catherine a myslim, ze i ceske ekvivalenty jsou moc hezke.
Nakonec si myslim, ze neni nejaky zasadni problem, aby jim cesti prarodice rikali nejakou zdrobnelinou ceskeho ekvivalentu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26640
24.6.17 12:21

My tohle vyresili jmenem Marie. Amici to navic vyslovuji moc hezky, mekceji nez Mary (to by se mi nelibilo) a nam se to libi kvuli tomu, ze radi klasicka ceska jmena. Jinak, popravde, Ambar & Aurora se mi teda nelibi ani trochu, to spis ty manzelova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.6.17 12:25

Ema a Elu bych nedala, nelibi se mi ani moc ta Luna, v Anglii bych se mozna bala tech jmen Caroline a Catherine, nejsou diky kralovske rodine moc casta? I tu Carol maji casto jako druhe, treti jmeno…ale zas jestli mate radi tradicni jmena… co Alice? (My ji mame doma, mame prevaznou cast rodiny v zahranici, libi se, ze stejneho duvodu mame Lindu :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
24.6.17 12:31

Jednoznačně Caroline a Catherine :palec: Tvoji rodiče mohou využít i české oslovení, u těchto jmen jde navíc vymyslet mnoho zdrobnělin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
24.6.17 12:35

@Anna95 Sama mam Karolin, takze za me jasna volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
24.6.17 12:36

Nevim proc davat takhle podobna jmena. Akorat se budou lidi porad plest a jmena zamenovat. Nakombinovala bych to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
24.6.17 12:37

Dala bych určitě Caroline & Catherine. Jsou to hezká jména a krásně k sobě pasují. A jak píší holky výše, prarodiče jim můžou říkat česky Karolína a Kateřina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze