Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravíme všechny,
prosím, poradíte nám, které z uvedených jmen se vám více líbí k příjmení Suchá? ![]()
Děkujeme moc ![]()
Za me rozhodne Kristyna. Jednu totiz doma mam a nejradeji ji rikam Kristuško ![]()
@Teulina Mně osobně se líbí víc Kristýna, protože nemám ráda oslovení „Magda“, ale nevím, k čemu ti to bude
Sto lidí, sto chutí.
Magdalena
Madlenka… krásný jméno ![]()
Já jsem Kristýna a dost mě irituje že celou základku/střední/vejšku a i teď v práci se potýkám s tím, že lidi prostě neví, jak to napsat… Kristina, Krystyna, Krystína…vše je na denním pořádku..:-/ stejně jako když někde své jméno říkám tak jedině jako „Kristýna měkký tvrdý“
protože nikdo prostě neví.
Stejně tak se často setkávám s tím, že neví, jak mě oslovovat - byly pokusy o Týnu, Kiki, Kristu…ale ve výsledku mi stejně říkají Kristýno a to mi připadá, jak kdyby na mě byli permanentně naštvaní ![]()
Nemám problém ani s jedním, jsou hezká obě dvě, ale asi tu Magdalénu
, s tou Kristýnou by se potýkala, jaké i a tak, takže toto je pro mě lepší volba, ale každopádně rozhodněte se hlavně vy, podle vašeho vědomí a svědomí ![]()
Já to nerozštípnu, mně se líbí obě jména a současně vím, že ani jedno by muž nerozdýchal. Takže závidím, že se u vás dostala tato jména do nejužšího výběru ![]()
Příspěvek upraven 21.06.17 v 21:26
Já bych dala Magdalenu. Jmenuju se tak já a říkají mi Majdo a někdy Magdo (to mi celkem vadí).. Takže za mě Magdalenu.
Magdalena se mi sice zdaleka nelíbí tak, jako Kristýna, ale k příjmení mi pasuje víc
@Imamother píše:
@Teulina **Mně osobně se líbí víc Kristýna, protože nemám ráda oslovení „Magda“,**********ale nevím, k čemu ti to budeSto lidí, sto chutí.
Mám to stejně.