Anglicky kurz

Mi24
13.10.13 21:57

Anglicky kurz

Ahoj nedávno jsem tady zakládala téma jak se nejlíp naučit doma anglicky a protože se do toho asi nedonutím i když jednu knihu doma mám, ale tím že tam je napsana gramatika a nic pro vysvětlení což já potřebuji tak jsem se rozhodla pro kurz. Tak kdo má jakkékoliv zkušenosti s jakymkoliv kurzem fungujicí v Ostravě tak pište. Uvažuji o tomhle http://www.lite.cz/…ro-verejnost tak jestli se ho někdo zučastnil tak mi prosím napiště i cenu za hodinu a zda je třeba nutne si zaplatit 10hodin a nebo si mohu zaplatit kolik hodin chci což jsou třeba 2hodiny a pak dalších 5hodin a zda si mohu zvolit v který den do něj chodit a nebo mohu na každou hodinu přijít v jinej den. A zda mi takový kurz vůbec něco dá. Budu mít problém se do něj donutit chodit takže když už se do něj donutím tak až je to k něčemu. I když si říkam že alespoň by měli učit tak jak se učíme mateřštinu což není žadné biflování slovíček a vět kdy ani nevíme co se do jaké věty co dava, ale mluvíme normalně přirozeně a nějaké zákl. gramatiky a co je co se se učíme až na zš takže co jsem pochopila tak by měl i takhle fungovat kurz. Díky za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze