Kurz angličtiny pro roční dítě - Brno

143
21.9.11 22:40

Anglictina brno

Muzete mi poradit nejaky dobry kurz anglictiny pro rocni dite v Brne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
21.9.11 22:46

Pro roční dítě? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.9.11 22:50

ano, vim ze jsou kurzy uz od 3 mesicu, ale to mi prislo brzy tak to resim ted, ale uz si nemuzu vzpomenout jakou jsem nasla agenturu a take bych uvitala nejake nazory skusenejich maminek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
21.9.11 22:55

no pane jo :-D

• Citovat
  • Upravit
11860
21.9.11 23:32

myslím, že jediný, kdo to dělá, je HELEN DORON - pod jazykovkou Aspena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
22.9.11 08:58

od Knihomolky mi došla zpráva 8-o nevím proč tímto způsobem:
Angličtina pro roční dítě
Kac, to moc popichuješ, spousta lidí angličtinu pro takhle malé neuznává:-)))

Mám dvě klientky (prodávám anglické knihy pro děti), které jsou nesmírně spokojené s HD na Lesné. Paní učitelka je šikovná a schopná – děti, které znám jsou batole a předškolák. Jak to dělá Aspena, to netuším, mám s nimi zkušenosti z jiného oboru. Ono je všechno o lidech. V každém případě na ně žádné reference nemám.

Tak ať si to s dcerkou užijete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
22.9.11 09:35

No ta Helen Doron je zřejmě pod Aspenou, je to mezinárodní, mají pobočky všude po světě- ale osobní zkušenost s tím nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.9.11 09:42

šmarjá…teda přijde mi to dost brzo
o kurzu nevím, jen mě zaujalo tak brzké „vzdělávání“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.9.11 09:49

Helen Doron - tady zrovna blika na ne reklama,
ale pocitej ze je to beh na dlouhou trat, hlavne tu financni a aby to melo nejaky vysledek musis pak pokracovat v jejich kurzech i behem skolniho veku a to se sakra prodrazi, ale proti gustu…

• Citovat
  • Upravit
5230
22.9.11 10:53

Můžu se jenom zeptat jaký to má smysl? Ještě jsem se s tím nesetkala, vždyť ještě neumí mluvit, neudělá se mu tím akorát v hlavě guláš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.9.11 12:07

A krome HD nic levnejsiho a efektivniho neni? HD jsem prave taky nasla…
Jinak s cizimy jazyky se ma zacit co nejdriv, dite se to lip nauci a doporucuji to i psychologove, takze smysl to urcite ma, jen je to asi drazsi zalezitost.
Ale clovek, kdyz chce, aby dite jazyk umelo, stejne musi vzdycky najit nejaky kurz, co jsem slysela, tak ve skolce je anglictina uplne o nicem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
22.9.11 13:05

kazdeho nazor,podle me je to blbost a gulas pro dite
a jinak cizi rec se clovek stejne nauci nejlepe az v cizine
ucit se jazyk v poho staci na prvnim stupni,

moje dcera zacala v Anglicke skole ve 12 letech a za dva roky bude mit anglickou maturitu a studuje v Anglictine naprosto v pohode
ale chapu,doba a konkurence je zla,takze nektere deti to holt diky rodicum nebudou mit jednoduche, ve veku kdy objevuji svet kolem sebe,budou chodit poslouchat povinne lekce ciziho jazyka :think:

• Citovat
  • Upravit
16245
22.9.11 13:34
mmonica píše:
ucit se jazyk v poho staci na prvnim stupni,moje dcera zacala v Anglicke skole ve 12 letech a za dva roky bude mit anglickou maturitu a studuje v Anglictine naprosto v pohode
ale chapu,doba a konkurence je zla,takze nektere deti to holt diky rodicum nebudou mit jednoduche, ve veku kdy objevuji svet kolem sebe,budou chodit poslouchat povinne lekce ciziho jazyka :think:

A timto s te bou Monico musim souhlasit. Myslim ze mas naprostou pravdu. Dite v jednom roku neumi jeste ani mluvit cesky natoz aby jeste poslouchalo nekoho v anglictine. Nedejboze kdyz to nebude rodily mluvcni.

Podle meho nazoru se ma dite naucit nejprve poradne cesky. Jak rozumet tak mluvit. Pak od skolky mozna zacit s jazykem formou her (pisnicky, basnicky, slovicka)a takto pokracovat. Od te druhe/treti tridy, kdyz uz dite umi cist i psat zacit s normalni vyukou. Ale to je jenom ciste muj nazor. Ono stejne kurz 2-3× tydne s ceskym ucitel je docela na nic. Cizy jazyk se nejlepe nauci clovek od rodileho mluvciho nebo v cizine.

Podle me z toho musi mit dite zmatek, kdyz jednou tydne na nej nekdo bude mluvit anglicky. Neco jineho je to u dvoujazykovych rodin. Kdy na dite kazdy rodic mluvi svym rodnym jazykem. Byla jsem nekolikrat svedkem ze trilete/ctyrlete dite prechazelo plynule mezi dvouma/trema jazykama. Ale jak rikam to proto ze kazdy z rodicu na nej mluvil svym jazykem, pokud byly oba cizinci tak treti jazyk pak pochytilo v tv, nursery,nanny atd…

Jinak muj manzel je zdarny priklad toho, ze to jde i v dospelosti. Cely zivot se od zakladni po VS ucil nemecky pak odjel do Anglie a jak mu to ted jde :palec: :palec: :palec:
Nemcinu bohuzel ale temer zapomel a to ji ovladal docela dobre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
22.9.11 13:46
hanapospis píše:
mmonica píše:
ucit se jazyk v poho staci na prvnim stupni,moje dcera zacala v Anglicke skole ve 12 letech a za dva roky bude mit anglickou maturitu a studuje v Anglictine naprosto v pohode
ale chapu,doba a konkurence je zla,takze nektere deti to holt diky rodicum nebudou mit jednoduche, ve veku kdy objevuji svet kolem sebe,budou chodit poslouchat povinne lekce ciziho jazyka :think:

A timto s te bou Monico musim souhlasit. Myslim ze mas naprostou pravdu. Dite v jednom roku neumi jeste ani mluvit cesky natoz aby jeste poslouchalo nekoho v anglictine. Nedejboze kdyz to nebude rodily mluvcni.

Podle meho nazoru se ma dite naucit nejprve poradne cesky. Jak rozumet tak mluvit. Pak od skolky mozna zacit s jazykem formou her (pisnicky, basnicky, slovicka)a takto pokracovat. Od te druhe/treti tridy, kdyz uz dite umi cist i psat zacit s normalni vyukou. Ale to je jenom ciste muj nazor. Ono stejne kurz 2-3× tydne s ceskym ucitel je docela na nic. Cizy jazyk se nejlepe nauci clovek od rodileho mluvciho nebo v cizine.

Podle me z toho musi mit dite zmatek, kdyz jednou tydne na nej nekdo bude mluvit anglicky. Neco jineho je to u dvoujazykovych rodin. Kdy na dite kazdy rodic mluvi svym rodnym jazykem. Byla jsem nekolikrat svedkem ze trilete/ctyrlete dite prechazelo plynule mezi dvouma/trema jazykama. Ale jak rikam to proto ze kazdy z rodicu na nej mluvil svym jazykem, pokud byly oba cizinci tak treti jazyk pak pochytilo v tv, nursery,nanny atd…

Jinak muj manzel je zdarny priklad toho, ze to jde i v dospelosti. Cely zivot se od zakladni po VS ucil nemecky pak odjel do Anglie a jak mu to ted jde :palec: :palec: :palec:
Nemcinu bohuzel ale temer zapomel a to ji ovladal docela dobre :nevim:

uplne stejne to citim i ja :palec:
dneska si vyjimecne notujem :lol:

• Citovat
  • Upravit
143
22.9.11 14:10

Diky za nazor holky, ale ja stejne hledam nejaky kurz. Zacit chci nekdy po novem roce a podle meho to neni nic spatneho, mimo jine dite take prijde mezi jine deti.
Urcite studium v zahranici je nejlepsi, ale ne pro tak male dite. Az bude mala starsi urcite nekam pojede, ale ted uz se muze zacit ucit. A navstevovat kurz je podle meho lepsi nez ji posadit pred TV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze