Doporučte učitel/ku angličtiny v Telči
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
učitel/ka angličtiny v Telči
Dobrý den,
sháním někoho z Telče, kdo by mě pár hodin týdně vyučoval angličtinu. Jsem v Telči nová a nikoho tu neznám, na netu jsem nic nenašla.
Nejde o nějakou profi úroveň, měla jsem ang. na střední škole, řekla bych, že nějaké základy zůstaly, ale jinak se mi všechno vykouřilo z hlavy
. Jsem na mateřské a chci využít času a naučit se alespoň nějakou základní komunikaci. Tedy pro začátek. Cenu bych nechala dohodou (150-200 Kč hodina). Díky za nabídky
. Tereza.
Můžete psát i SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, na kurzu v Dačicích nás učí p. Simková z Telče. Ale nevím jestli dává soukromé hodiny.
Příspěvek upraven 21.09.11 v 13:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, můžu se ti poptat, jsem z Telče. Teď po 2 roky myslím probíhaly i nějaké kurzy, myslím na Masaryčce…jj, už jsem to našla: http://www.zstelc-os.cz/…kove-kurzy1/, zkus tam,nebo se třeba domluvit s lektorkou na soukromých hodinách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
isand píše:
Ahojky, na kurzu v Dačicích nás učí p. Šimková z Telče. Ale nevím jestli dává soukromé hodiny.
ahoj isand
, a nemáš náhodou na tu pani telefon? díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RůžaP píše:
Ahoj, můžu se ti poptat, jsem z Telče. Teď po 2 roky myslím probíhaly i nějaké kurzy, myslím na Masaryčce…jj, už jsem to našla: http://www.zstelc-os.cz/…kove-kurzy1/, zkus tam,nebo se třeba domluvit s lektorkou na soukromých hodinách
růžo díky moc, to bych mohla, jen ještě zjistit na pani učitelku telefon, ale to už snad nějak zvládnu
, já nechci chodit do skupin, to mě nikdy moc nešlo, já se jí zeptám. Mě by stačila i učitelka třeba ze základky, chci se prostě naučit domlouvat v zahraničí, byli jsme ted na dovolené a já jsem si připadala jak trubka, vůbec jsem nerozuměla a to jsem měla ang. 4 roky na střední… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, zkusím se teda ještě poptat učitelek, mám tam nějaké spolužačky, nebylo by to hned…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RůžaP píše:
Jj, zkusím se teda ještě poptat učitelek, mám tam nějaké spolužačky, nebylo by to hned…
jééé to bys byla moc hodná
, my se přistěhovali cca před rokem a já tu neznám ani nohu
. Nechvátá to vůbec, jen jsem začala mít prostě pocit, že bych se mohla nějak vzdělávat, být pořád jen s děckem je občas na palici
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj isand, a nemáš náhodou na tu pani telefon? díky
![]()
Zkusím se jí příští týden poptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
isand píše:ahoj isandZkusím se jí příští týden poptat., a nemáš náhodou na tu pani telefon? díky
![]()
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ahoj… Mohla bych taky poprosit o kontakt na paní Šimkovou? Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit