Řidičák D
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
řidičák D
ahoj
nevíte některá kolik stojí řidičák na bus,pokud se z něho jde z řidičáku B?Psychotesty a EEG se dělají pod jedním dr.,nebo ke každému zvlášt,tudíž dvě razítka?
děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak já nemám na bus ale na náklaďák a stál mě před 3lety 8000,– ovšem to byl v ceně i profesák, který se dnes pekelně prodraží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvě razítka- cca 4000 a řidičák cca 20 000 a je potřeba profesní průkaz k řízení busu v délce cca 230h-a to je nejdražší záležitost- cca 35 000
- Citovat
- Upravit
Švagr si dělá teď řidičák na bus za 30000,profesák už má a ten stál taky tolik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sieta.m píše:
Dvě razítka- cca 4000 a řidičák cca 20 000 a je potřeba profesní průkaz k řízení busu v délce cca 230h-a to je nejdražší záležitost- cca 35 píše: Více
ty jo, to jsou pálky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
řidičák na bus u nás dělá jen Dopravní podnik, cena kolem 20tis+ profesák a to je dalších 20-40tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já si dělala D letos a stálo mě 11 500,– ale šla sem z C na D, vím že z B na D to stojí 18 000,–. Záleží od autoškoly. To samé vyšetření, někde to mají komplet jinde musíš ke každému zvlášť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
panenka87 píše:sieta.m píše:ty jo, to jsou pálky
Dvě razítka- cca 4000 a řidičák cca 20 000 a je potřeba profesní průkaz k řízení busu v délce cca 230h-a to je nejdražší záležitost- cca 35 píše: Více
Je, můj chlap si to udělal před vojnou, má řidičák všechny typy
- Citovat
- Upravit