Studium při dětech a zaměstnání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium při dětech a zaměstnání.
Ahoj,
nemá někdo zkušenost se studiem na Gymnáziu ( distanční forma ) při dětech a zaměstnání? Dá se to zvládnout?
Každá rada vítána ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
magnolie1 píše:
Ahoj,
nemá někdo zkušenost se studiem na Gymnáziu ( distanční forma ) při dětech a zaměstnání? Dá se to zvládnout?
Každá rada vítána
mno hele měla jsem jedno dítko, po víkendech brigádu, denní studium managementu… docela záhul holka… sama to nedáš ani náhodou… chce to podporu rodiny a to velikou jinak to je na provaz… díte+škola=pohoda, práce+škola=pohoda, práce+dítě=pohoda… dítě+práce+škola+domacnost+partnerskej vztah= sebevražda ![]()
- Citovat
- Upravit
Dá a nedá. To asi platí ro jakékoli studium bez ohledu na změření. Snad jen svýjimkou denního studia VŠ, to je vůbec zvláštní kapitola …
Záleží na tom, jaký budeš mít rozvrh (a tím nemyslím jen ve škole, ale musíš počítat s tím, že doma dáš studiu mnohme větší díl - učení se na zkoušky, průběžné studium, četba doporučené literatury, písemné práce, atd.) a jak si to rozvrhneš doma. Bez hlídání, resp. bez pomoci doma (že prostě někdo převezme díl a uvaří, vyžehlí, atd. nebo aspoň nebude remcat, že to není) to bude hodně těžký.
Ještě - nic mi do toho není, ale - na co ti bude samostatná maturita z gymplu? Nebylo by lepší si udělat specializovanou maturitu (jakože nějaká odborná střední škola(?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, ja jsem taky zvedava. ted nastupuju na bakalare, teda dalkove, ale nemam hlidani, holku mi nevzali do skolky, jsem samozivitelka a do prace samozrejme taky musim, chodim uz od jejiho roka.
tak snad to nejak zvladneme ![]()
- Citovat
- Upravit
jsem s tebou
mám 2 děti jedno jde za rok do školky druhé do 4 třídy já budu muset pracovat a ktomu jsem od září nastoupila taky na distanční studium oa a již pro první schuzce tuším že to nedám ani omylem vzhledem ke státním maturitám jsou i učitelé bezradní jak to do nás nasoukat po 15 letech co jsme vylezli ze školy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u prvni jsem zvladla vyucak ,u druhe maturitu a ted u treti dodelavam VS,takze za me se to zvladnout da
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, no klobouk dolů.....držím Vám nesmírně palce!!!
u té státní maturity je pro dálkaře problém hlavně cizí jazyk - ve škole ho moc hodin mít nebudete a budou vám doporučovat soukromou výuku a k tomu x hodin práce a učení doma…
Ta úrověň znalostí na testy je dost vysoká ![]()
- Citovat
- Upravit
no právě ta anglina to je ten hlavní problém zajímalo by mě co se musí zvládnout abych prostě prolezla myslím že právě z jazyku to nepujde jelikož na to nejsem nijak chytrá bohužel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No zkus se podívat na nějaké testy ke státní maturitě na netu - je tam čttení s porozumění, gramatická část, poslech atd…
Podle toho uvidíš. Jak dlouho ses už aj učila?
- Citovat
- Upravit
někdy na základce pak na střední to samé co na ZŠ s ruskou učitelkou
která na tom byla stejně jako my
takže 10 let cca a neumím nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je celkem průser, zvlášť když se předpokládá aspoň nějaká znalost po minimálně 6 letech učení se jazyka na základce…aby se pak mohlo navázat a pokračovat na střední ![]()
Budeš muset hodně makat, tak se drž!!!
- Citovat
- Upravit
a zvládla si ho
naštěstí se nemusí aturovat z jazyku no tak přinejhorším budu maturovat z matiky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemolka píše:
a zvládla si honaštěstí se nemusí aturovat z jazyku no tak přinejhorším budu maturovat z matiky
No … abych řekla pravdu, zkoušku jsem neustále odkládala, protože si fakt nejsem jistá, jestli bych to „dala“. Ale byla to jedna z řady dalších věcí, které jsem „nedala“. Studium jsem nedokončila. A propo - z matiky jsem maturovala kdysi za jedna
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milá zlatá u státní matury je cizí jazyk 100% povinný!!! Už nemůžeš volit mezi matikou a jazykem jako kdysi. ![]()
- Citovat
- Upravit