Angličtina věčný začátečník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mam tenhle problém s italštinou
nicméně mne docela pomáhá v tom jazyce číst. I pro úplné tupouny dělají knihy s aj textem na jedné a cj překladem na druhé straně. Od úrovně naprosteho základu. Tak to zkus ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
www.umimeanglicky.cz. Tyto stranky nejsou špatné na procvicovani. Dále stránky anglictina bez biflovani, tam je přehled gramatiky, vsechny casy a jak se používají. www.anglictina-bez-biflovani.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 Me ted zaujaly videa Brona tecka cz. Me daly opravdu hodne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za názory. Film s titulkama je na mě moc rychlý. I v pohádkách mluví moc rychle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 Mozna to bude znit smesne, ale treba ted se zaval ucit syn ve skole a ucitelka jim pousti Super Simple Songs. Jsou tematicky zamerene a je to proste skvele. Ja jsem nikdy neumela popsat treba oblekani a v pisnicce je to pro mrnousy uplne polopaticky vysvetlene a hlavne se naucis spravne spojeni slovesa a podstatneho jmena i s vyslovnosti, za me pro zacatecnika proste super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 píše:
Děkuji za názory. Film s titulkama je na mě moc rychlý. I v pohádkách mluví moc rychle.
No jasne, to jde postupne. Za rok si bezdecne uvedomis, jak jsi pokrocila, aniz by jses snazila ucit se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán děkuji podívám se. Směšné určitě ne. Syn má angličtinu ve škole a já doufala, že se tím nějak nakopnu, ale oni mají pracovní sešity jen s obrázky bez vysvětlení a tak, takže to nic moc. On mi to taky nevysvětlí
ikdyz nosí jedničky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emimin7 tak rozhodně to nebude na škodu, ale jinak potřebuji vidět výsledky jinak nemám na nic vůli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 píše:
@Emimin7 tak rozhodně to nebude na škodu, ale jinak potřebuji vidět výsledky jinak nemám na nic vůli.
No, aspoň já to takhle měl. Najednou si řikám, vždyť já tomu rozumim. A to jsem dřív skoro vůbec nerozuměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a pak mohou být dobré ty dvojjazyčné knihy, kde je vždy levá stránka česky a pravá anglicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar80 píše:
@tulipán děkuji podívám se. Směšné určitě ne. Syn má angličtinu ve škole a já doufala, že se tím nějak nakopnu, ale oni mají pracovní sešity jen s obrázky bez vysvětlení a tak, takže to nic moc. On mi to taky nevysvětlíikdyz nosí jedničky
Synek si chtel zopakovat pisnicky a kdyz jsem prvni pustila, tak me smesne priysl (zpivajici loutky
). Ale pak jsme pousteli dalsi a dalsi a jsem fakt nadsena. Uplne zaklady, ale v kontextu a spravnem spojeni. Zacatecnik nejsem, ale nasla jsem si nekolik chyb
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ucebnici pro samouky a ucebnici pro jazykove skoly,cesky výklad gramatiky. Já se ale neucim od zacatku,jen potrebuji po letech oprasit ke zkousce. U dvojjazycne povídky(jdou koupit v levnych knihach)bych se bála místního dialektu,ne vse musí být gramaticky správně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 @Emimin7 Vcera jsem koukala uz zminena videa od brona tecka cz (ucitel aj z Brna) a prave zminoval uceni prostrednictvim cteni. Jmenoval typ anglicke literatury pro vyuku (zapomnela jsem, bohuzel, nazev), ktera se rozlisuje na nekolik urovni. Prvni uroven ma v textu obsazeno jen cca300 slov, dalsi uroven ma uz naucenych 300 z prvni urovne plus dalsich 200. Vzdy pouzito i v odpovidajicich vetach dane urovne, gramaticky spravne. Text je jen anglicky, ale jak na sebe urovne a slovicka navazuji, tak lze zvladnout (pry
). K dostani na Kosmas cz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tulipán Mohu poprosit o odkaz na to video? Nebo aspoň jeho název, snad to dohledám.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit