Aniball - kdy začít?

3041
7.7.16 09:37

Aniball kdy začít?

Ahojte holky jdu si pro radu zda některá začala dřiv jak od ukončeného 36 týdne? já sem dneska 35+0 čili zítra 36 tyden tak se ptám zda bych mohla už začít?? prvního syna mam narozeného 36+6 tak abych stihla něco nacvičit popřípadě emoticon zkusila sem jen jednou a dostala sem se na 21cm…a žádny problém sem neměla…Děkuji moc za odpoveď

Příspěvek upraven 07.07.16 v 09:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4798
7.7.16 09:41

Ja sem polehoucku zkousela zavadet uz kolem 34tt. Ale nechapu jak muzes byt dneska 35+2a zitra 36+1 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 09:44

@Trinetka Omlouvam se předcvakla sem se už jsem chybu upravila…a polehoučku je jak???jednou denně jak dlouho cca???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
7.7.16 09:47

@Olis007 polehoucku pro me znamenalo, ze jsem zkusila zavest, nafoukla jen do bodu kdy to zaclo byt neprijemne a cvicila sem kazdy den tak pul hodiny a cim vic se nafouklou, tim dyl se cvicilo.. Ja sem nakonec rodila vyvolavane a porod stejne nepostupoval, takze cisarem..

Jinak s temi tydny.. 36tt znamena ze jsi 35+0 az 35+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 09:54

@Trinetka Ano děkuji nenapsala sem tydny 36tyden…a 35+1 už to mam dobře?? tak mooc děkuji :)asi teda pomali začnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
7.7.16 09:59

@Olis007 jj ted uz je to dobre :) Je to jako se stoletim nebo tisiciletim :) ted sme 21 stoleti a pritom kje tok 2000 a neco :D taky sem v tom mela hokej :)

Hlavne nejdi pres mrtvoly, pekne v klidu prodychavat a netlacit na pilu, kdyz se natrhnes nebo se ti spusti slabsi krvaceni, dej si s cvicenim pauzu, at se ti to zahoji, ale lepsi tomu predejit a jit hezky v klidu :) pokud by to bylo horsi krvaceni tak radsi k dr, kde ti ale aniball zakazou.. nektery holky sou i na krvaceni nachylnejsi, ze prdne cevka.. tak snad se mezi ne neradis :) me krvaceni netrapilo.. jinak je tu doskuze o aniballu, holky si tam predavaj zkusenosti co ted cvici, tak doporucuju se k nim pripojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3041
7.7.16 10:05

@Trinetka děkuji no pravě a ja nevím podle kterych ztěch tydnu se to bere zda 35+0 a nebo že budu 36 tyden noo :D takže spíše v tomhe mam zmate tak nějak..zkoušela sem ho hnedka jak my přšel bylo to tedka v pondělí balonek sem nafoukla na 21cm…a vytlačila ale byla to jen zkouška mooc sem se na to nesoustředila jen mě to zajimalo :) akorat při vytlačení mě to trošek zabolelo ale niiiic hroznyho :) a krev žadna…zatím budu cvičit určitě pomalinku :) jelikož mam s prvniho porodu nastřih tak opatrna budu :) nechci se natrhnout ještě před porodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
7.7.16 10:33

@Olis007 jj tak spravny zapis je ze mas ukoncenych 35 tydnu a 2 dny coz je 35+2 nebo ze je to nacaty 36tt :) snad sem ti to takhle ke konci ozrejmila :) Jinak ja se dostala jen na 28,5 a zacinala sem na 18cm myslim :) takze je videt, zes uz rodila :) ja byla uzka dycky a sem skrcek tak sem se taky bala.. mam vyskovy predispozice k sekci no a nakonec to tak dopadlo.. mala mela 34,5cm hlavicku, proste tam nevesla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.18 15:14

holky, dámy, ženy…mám dotaz - nejsem těhotná! možná nebudu nejbližších půl roku, možná rok. Ale moc si přejeme a snažíme se, jen to prostě nejde. Nicméně jsem se chtěla zeptat - budu mít rizikové těhotenství, pokud se zadaří, a aniball nebudu mít nejspíš dovolen. Lze ale jakoby se předspřipravit a trénovat v době, kdy ještě nejsem vůbec ani těhotná?
Jsem totiž dole myslím si, poměrně úzká, mám také sklony být stažená. Mohu to používat jako netěhotná?

Používám například menst. kalíšek, i s tím mám trochu problém se zaváděním. Na sex musím bý také velmi vlhká, jinak to nejde… Takže pomohlo by mi trénovat jako netěhotná, že by se mi ta snaha v budoucnu vrátila, nebo to nemá smysl ? (jakože třeba paměť a schopnost vaginy je
jen dočasná a tak to má cenu pouze těch pár týdnů před..)

anonym kvůli intimnímu popisování ehm..„schopností stavby těla“.. :) děkuji za pochopení

• Citovat
  • Upravit
6650
7.10.18 15:20

Myslím, že je to blbost, s Aniballem (moc mi pomohl při prvním porodu) se cvičí až v závěru těhotenství protože vazivové tkáně se povolují vlivem těhotenských hormonů. Pokud chcete udělat něco pro porod a těhotenství teď doporučuji cvičit pánevní dno třeba pomocí venušiných kuliček. Teď by jste si spíš udělala mikrotrhlin kdy ve tkáních, ty se zajizví a pružnost se zhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
7.10.18 15:37

Souhlasim s prispevkem vyse. Vice si pomuzete posilovanim a cvicenim. Jinak nikde neni napsane, ze vase tehotenstvi bude nejspis rizikove. Muze byt uplne pohodove :nevim: s anibolem se stejne cvici az od 36tt, tam uz je rezim i u rizikoveho tehu nekdy volnejsi - tam je to pak na konzultaci s lekarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
7.10.18 16:06

U mě by byl Aniball stejně k ničemu, protože vzhledem ke komplikacím u porodu, mě nastřihli jako kuře :) takže za mě zbytečnost a spíše bych cvičila pánevní dno, je to dobré i pro případné těhotenství, třeba hormonální jógu. Je blbost dopředu přemýšlet, jak si roztáhnout vagínu :) držím palce, ať se brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.18 16:24

děkuju všem! :) hormonální jogu cvičím, no a posilování pánevního dn - to jsou vlstně kegelovy cviky? zatnout, uvolnit, zatnout (jakoby zadržet na malou?) to dělám a upřímně tedy moc nevidím (já vím, že to asi není vidět) na co by to mělo mít dobrý vliv.naopak mi přijde, že mě ty kegelovy cviky učí být víc stažená. tím jak stáhnu - ovolím a zase stáhnu. normálně jsem přece většinu času povolená :)
:kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.18 06:45

Bolest při cvičení s anibalem

Ahojky holky, prosím Vás. Začala jsem cvičit s anibalem ale pokrok za týden je o 2cm a vypuzování mě teda dost bolí (19,5cm) . Teď jsem nemohla cvičit asi 5 dní , tak nevím jestli začít od znova nebo pokračovat na 19,5? Prosím poraďte :( termín porodu mám za 14dni a bojím se že nic nenacvicim. Děkuji :( :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky