Při cvičení s aniballem jsem si kýchla a vyletěl ze mě

104
28.7.20 11:35

Aniball kýchnutí

Zdravím, od čtvrtka cvičím s aniballem. První cvičení byla katastrofa, už je to lepší, ale snažím se být opatrná a jdu na to pomalu. Dnes uvnitř 21 cm, to jsem ještě nevypudila… Najednou jsem si kýchla… Balónek naráz vyletěl společně s nějakou tekutinou. Snad to nebyla plodovka, pak už byl klid. Naštěstí žádná bolest, krev, špinění a ani nic, ale radši jsem tím cvičení ukončila. Možná jsem si z toho jen cvrkla… Stalo se vám to už někomu? V pokynech píši balónek přidrzovat, ale tohle jsem fakt nedala…
Děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
29.7.20 07:06

Ahoj, tohle se mi nestalo, balónek radši přidržuju 99% času. Jsem radši, že vím, zda se hýbe a taky právě kvůli vylítnutí. Ale pokud Ti nic není a nic už nevytéká, tak bych řekla, že se nic nestalo. Jestli používáš lubrikant, tak ta voda mohl být on. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 23:50

Mně to přijde jako mrzaceni. Při druhém těhotenství jsem anibal ale také zkoušela a bylo mi z toho okamžitě strašně zle, jen malé nafouknuti a šly na mě mdloby. Tělo dalo signál, že takhle ne.
Důvěruj svému tělu, porod zvládneš. Tímto své tělo znervoznujes, bereš mu schopnost, poradit si samo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky