Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidím ji i na prvních třech,ovšem to je opravdu pidi duch a zda se těhu udrží poznáš další dny.Já měla vždy krapet silnější duchy.Těhu jsem byla dohromady 4× z toho 3× čárka sílila a 1× sílila a pak slábla a přišla ms.Takže zatím se moc neraduj a zítra testni zda sílí.
Já teda taky neměla dvakrát zřetelnou čárku, vypadala asi jako na tom 4.testu, možná ještě hůř, ale asi tě zklamu, na těch prvních třech testech nevidím vůbec nic… ![]()
Jess píše:
Angua:
Ty poslední dva jsou z minulého těhu test mi ukázal 9D po stykuDnes je otevřená jen lékárna v kauflandu a tam mají jen ty jejich MAX testy kterým nedůvěřuji.
Jsem ráda že nemám vidiny a nejsem slepá
Jo aha, to jsem přehlédla, pardon ![]()
Na těch prvních třech možná něco vidím, ale nic moc, ještě bych teda též vyčkala…
Ahoj, nikdy jsem neměla plnou jasně viditelnou čárku. Nevím proč. Tipuji nekvalitní levný test
Dražší jsem nikdy nekupovala, jistotu mi dal můj gynekolog a odběr krve - na ten si můžeš zajít sama jako samoplátce.
No a můj duch má teď čtyři měsíce. U prvního testu jsem „ducha“ viděla jen při důkladném pozorování pod žárovkou ![]()
Holky tak jsem byla v kaufu koupila jsem tam zase pepino a zase tam je duch. Už z té duchařiny začínám blbnout zítra zkusím z ranní a uvidím jestli něco uvidím ![]()
Kup si mamatest 20 a testuj s ním pořád,neměň testy,protože tak nemůžeš porovnávat čárky.A testuj pouze z ranní moči.Takhle brzy máš asi ještě nízkou hladinu hcg.Pokud ob den čárka na stejném testu zesílí,jsi na dobré cestě.Znám hodně holek co takového dušíky mají ikdyž těhu nejsou,neví proč,ale mají.
Nazdárek děvčata,tak jsem se dnes dostala k tomu testování a nevypadá to zrovna že bych byla těhu. Duch tam stále je ale neřekla bych že by se víc ukazoval …
tak já teda nevím
Dávám trošku nažrat baterkám tak snad to půjde trochu vyfotit
nějak mi to nejde vyfotit nemůžu si vzpomenout jak jsem to posledně fotila
,moc to nejde vidět
jess, ak to nezosilnelo, tak asi to nebolo prosperujuce tehu, alebo to boli len duchovia co robia mamatesty.
Když tak na to koukám možná že má trošku lepší barvičku,ale myslím si že za tu dobu by už musela být // mnohem silnější??!
Ještě nabíjím ty baterky a zkusím to znovu vyfotit aby to bylo vidět
jess, prosperujuce tehu by malo byt kazdy druhy az treti den dvakrat silnejsie.
vsak skus odfotit, ale na svetle, pri okne a skus pouzit funkciu makro ![]()
No baterky se mi zatím nechcou nabít.
Ale myslím že to nemá asi cenu,jednou už se mi něco podobného stalo asi to bude jen hormonální porucha.
Soldi moc děkuji za odpovědi a rady